Ticket to Ride: Amsterdam

OP VOORRAAD: 2
Code
DOW720563
€ 27,50
Ticket to Ride: Amsterdam is te bestellen in veelvoud van 1

Nederlandse versie

Laten verzenden of op te halen op locatie in Zwolle of op een event


Welkom in het Amsterdam tijdens de 17e eeuw, het bruisende hart van de wereldhandel en de rijkste stad ter wereld. Tijdens deze kortdurende, stand-alone variant uit de Ticket to Ride spellenreeks strijden de spelers tegen elkaar om de meest lucratieve handelsroutes te claimen, contracten te voltooien en waardevolle handelswaren te verzamelen uit de straten van deze legendarische stad.

In deze uitgave van Ticket to Ride zijn treinkaarten vervangen door speciale transportkaarten en ook de miniatuurtreintjes zijn anders, dit zijn nu miniaturen van plastic karren, geheel in stijl van de 17e eeuw. Bovendien krijg je handelsbonuskaarten door routes met het kar-symbool te claimen, waarmee je bonuspunten scoort aan het einde van het spel.

Inhoud: 1 spelbord met het handelsnetwerk van Amsterdam, 64 plastic karren, 44 transportkaarten, 24 contractkaarten, 16 handelsbonuskaarten, 4 scorepionnen en 1 spelhandleiding.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan