Levertijd en Verzendkosten


Leveringskeuze

Je kunt bij je bestelling aangeven waar je de bestelling wil laten bezorgen of dat je het wil ophalen in onze Gaming Loods of op een (LARP) evenement of beurs. Als het om een evenement of beurs gaat, geef dan bij de 'Opmerkingen' aan om welk evenement of beurs het gaat en welke datum je het wil komen ophalen.

Leveringen binnen Nederland

De verzendkosten bedragen binnen Nederland €5,95 voor alle bestellingen. Uitzondering: Voor hele zware producten, zoals maliënkolders of hele lange producten zoals staffs kunnen er extra verzendkosten worden gerekend, ongeacht het bestelbedrag. Dit staat dan vermeld in de productomschrijving van het artikel en hierover krijg je nadat de bestelling bij ons verwerkt is bericht. Als je niet akkoord gaat met de eventuele extra verzendkosten, kan de bestelling geannuleerd of aangepast worden.

Leveringen binnen België en Duitsland

De verzendkosten bedragen binnen België €8,25 voor alle bestellingen. Uitzondering: Voor hele zware producten, zoals maliënkolders of hele lange producten zoals staffs kunnen er extra verzendkosten worden gerekend, ongeacht het bestelbedrag. Dit staat dan vermeld in de productomschrijving van het artikel en hierover krijg je nadat de bestelling bij ons verwerkt is bericht. Als je niet akkoord gaat met de eventuele extra verzendkosten, kan de bestelling geannuleerd of aangepast worden.

Leveringen buiten Nederland, België en Duitsland

Voor leveringen buiten Nederland worden extra verzendkosten gerekend, gelang de kosten van verzenden naar het opgegeven adres. Er zal per e-mail contact worden opgenomen om de extra verzendkosten door te geven. Als je niet akkoord gaat met de eventuele extra verzendkosten, kan de bestelling geannuleerd of aangepast worden. Het kan zijn dat we naar bepaalde gebieden of regio's niet kunnen leveren. We zullen je hiervan er e-mail op de hoogte brengen, mocht dit het geval zijn.

Leveringsduur

Binnen Nederland, België en Duitsland zal de levering van moment van verzenden, uiterlijk binnen drie dagen bij het door jouw opgegeven adres geleverd worden, uitgezonderd zondag en feestdagen. Onze ervaring is dat het meestal maar één dag duurt. Als de bestelling niet binnen bovengenoemde termijn binnen is, neem dan a.u.b. contact met ons op. Ook krijg je standaard een trackingcode gemaild. Als je die niet ontvangen hebt, laat het ons gerust weten, dan sturen we je die na. Het gebeurt zelden, maar een pakketje kan soms zoek raken of op een verkeerd adres worden bezorgd. Tip: Vraag de buren of er iets bij hen is afgeleverd. In principe zou hiervan een briefje bij je in de bus moeten liggen, maar onze ervaring is dat dit niet altijd netjes gebeurt. Soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van jouw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan laten we je dit zo snel mogelijk weten.

Vervoerders

Wij maken gebruik MyParcel als vervoerder. Zij maken gebruik van het netwerk van Postnl en DHL.

Voor retourneren, beschadigingen en verkeerde bestellingen, kijk bij onze Retourneren of Algemene Voorwaarden.

Heb je een vraag over het verzenden van je bestelling of de kosten hiervan?
Neem gerust contact met ons op via ons mail adres shop@gamesnstuff.com.