Levering en Verzendkosten


Leveringskeuze

Je kunt bij je bestelling aangeven waar je de bestelling wil laten bezorgen of dat je het wil ophalen in onze loods/speellocatie of op een (LARP) evenement of beurs. Als het om een evenement of beurs gaat, geef dan bij de 'Opmerkingen' aan om welk evenement of beurs het gaat en welke datum je het wil komen ophalen.

Leveringen binnen Nederland

De verzendkosten bedragen binnen Nederland €5,95 voor alle bestellingen. Uitzondering: Voor hele zware producten, zoals maliënkolders of hele lange producten zoals staffs kunnen er extra verzendkosten worden gerekend, ongeacht het bestelbedrag. Dit staat dan vermeld in de productomschrijving van het artikel en hierover krijg je nadat de bestelling bij ons verwerkt is bericht. Als je niet akkoord gaat met de eventuele extra verzendkosten, kan de bestelling geannuleerd of aangepast worden.

Leveringen buiten Nederland

Voor leveringen buiten Nederland worden extra verzendkosten gerekend, gelang de kosten van verzenden naar het opgegeven adres. Er zal per e-mail contact worden opgenomen om de extra verzendkosten door te geven. Als je niet akkoord gaat met de eventuele extra verzendkosten, kan de bestelling geannuleerd of aangepast worden. Het kan zijn dat we naar bepaalde gebieden of regio's niet kunnen leveren. We zullen je hiervan er e-mail op de hoogte brengen, mocht dit het geval zijn.

Leveringsduur

Binnen Nederland zal de levering van moment van verzenden, binnen twee dagen bij het door jouw opgegeven adres geleverd worden, uitgezonderd zondag en feestdagen. Als de bestelling niet binnen bovengenoemde termijn binnen is, neem dan a.u.b. contact met ons op. Het gebeurt zelden, maar een pakketje kan soms zoek raken of op een verkeerd adres worden bezorgd. Tip: Vraag de buren of er iets bij hen is afgeleverd. In principe zou hiervan een briefje bij je in de bus moeten liggen, maar onze ervaring is dat dit niet altijd netjes gebeurt.

Vervoerders

Wij maken gebruik van deze vervoerder: MyParcel

Voor retourneren, beschadigingen en verkeerde bestellingen, kijk bij onze Algemene Voorwaarden.

Heb je een vraag over het verzenden van je bestelling of de kosten hiervan?
Neem gerust contact met ons op via ons mail adres shop@gamesnstuff.com.