FAQ betalingen

Je kunt simpel en eenvoudig betalen via de volgende betalingsmogelijkheden:
iDeal
Bancontact
Maestro
PayPal
Mastercard
Visa
vPay
Bankoverschrijving

Ja, je betaling is veilig. Dit is te zien aan het groene slotje in de adresbalk. Je betalingen worden namelijk verwerkt via de Rabobank omnikassa plugin of via PayPal.

Betalingen, met uitzondering van bankoverschijvingen, worden direct verwerkt. iDeal, Bancontact, Maestro, Paypal, vPay en Creditcard betalingen zijn volledig geïntegreerd in de webwinkel van Games-N-Stuff. Bankoverschrijvingen moet je zelf doen, de betalingsinformatie kan je onderaan de webshop pagina vinden of in de bestelbevestiging die je via email hebt ontvangen.

Mogelijk is de email met de factuur als spam gemarkeerd en daarom niet in je inbox terecht gekomen. Maar mocht dit niet het geval zijn, neem dan vooral contact met ons op via shop@gamesnstuff.com. Dan zorgen wij ervoor dat je je factuur alsnog ontvangt.

Jazeker, Stuur een mail naar shop@gamesnstuff.com, vermeld het bestelnummer en dan sturen we je de factuur.

Nee, dit is niet mogelijk.

Helaas kunnen consumenten dit niet bij ons doen. De business 2 business klanten hebben dit wel als optie. Voor informatie daarover verwijzen wij je graag naar de pagina "Games-N-Stuff als Distributeur.

Jazeker, kijk hier voor alle informatie over retouren en ruilen en hier voor informatie over garantie.

Heb je van ons een kortingscode ontvangen? Deze kun je tijdens het bestelproces invoeren, de korting wordt dan meteen verwerkt. Een kortingscode is slechts eenmalig geldig en is niet overdraagbaar. Let er op dat kortingscodes altijd een vervaldatum hebben. Na deze datum is de kortingscode niet meer geldig.

Nee, hier berekenen wij geen extra kosten voor.

Voor de consumenten shop zijn de artikelprijzen die worden weergegeven inclusief BTW.
Voor de business 2 business shop zijn de artikelprijzen die worden weergegeven exclusief BTW.