Direct naar Ticketshop

Fanatische Aanbiedingen op de Fanatic!
Fanatic 2016
Thursday, 24 November 2016 14:10

A.s. zondag hebben we naast allerlei activiteiten ook te gekke aanbiedingen:

aanbiedingen fanaticWargames

Allerlei aanbiedingsbakken die je lekker door kan spitten waar een enorme korting op zit
Frostgrave Regelboek - 15,- euro
Frostgrave Kerstpakket (Frostgrave rulebook, Thaw of the Lich Lord, Into the Breeding Pits,
Forgotten Packs, Tales of the Frozen City) voor 55,- euro en een gratis Frostgrave Calendar 2017

Konflikt '47 Regelboek - 30,- euro
Infinity Regelboek - 50,- euro
Infinity Red Veil Starterset - 70,- euro
USAriadna Army Pack (500 pts) - 70,- euro
Gates of Antares Regelboek - 35,- euro
Bolt Action Regelboek (v2.0) - 30,- euro
Bolt Action Starterset - 70,- euro
25% korting op bijna alle plastic Bolt Action tanks
Historical Plastic Sets (Vikings, Saxons, Dark Age Warriors, Arabs) - 25% korting
Flames of War Army Kit Bag + foam - 75,- euro

Bordspellen


D&D Tyrants of the Underdark Boardgame - 20% korting
Osprey Bordspellen (Let them eat Cake, Escape from Colditz, Ravens of Tri Sahasri, Agamemnon, Odin's Ravens, Escape from the Aliens from Outer Space) - 20% korting
Plastic Soldier Bordspellen (The Great War, Victory or Death) - 20% korting

Kan je niet bij de Fanatic zijn en wil je toch gebruik maken van deze aanbieding? Stuur dan een mail naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it en dan fixen we dat alnsog voor je! 
14666065 1155229694557347 3371861760589832957 n
 
Fanatic 2016: wat is er te doen?
Fanatic 2016
Tuesday, 27 September 2016 11:55


Fanatic Logo staand klein
De Fanatic is Games-N- Stuff's eigen spellen evenement! Een feestje voor ons en onze klanten met aandacht voor alle spellen en hobby's die we dagelijks in de winkel spelen. Op de Fanatic kun je meedoen aan toernooien en volop andere activiteiten voor jong en oud. Ook is er een winkeltje, bekijk hier een overzicht van de AANBIEDINGEN!

Datum Fanatic:
27 November 2016
Locatie: Kerk aan de Bisschop Willebrandlaan 32, Zwolle
Gratis toegang voor bezoekers!


Toernooien (vooraf inschrijven)

Bolt Action Team Toernooi - Inschrijven
Het aantal punten nog in afwachting, afhankelijk van de nieuwe editie (Second Edition). Een Bolt Action team toernooi waarbij één team tegen een ander team een WWII scenario speelt.

IMG 1424The 9th Age toernooi, single player - Inschrijven
Een oud spel in een nieuw jasje, deze dag spelen we 3 scenario's met een kleine twist. De punten zijn we nog aan het overleggen wat past binnen de tijd die we deze dag hebben.

Pokemon toernooi, standard format - Inschrijven
Bij het Pokémon kaartspel ben je een Pokémon trainer en ga je je tegenstander proberen te verslaan door slimme en handige Pokémons te spelen. Je speelt met je eigen 60 kaarten deck.

Magic 2-Headed Giant sealed deck - Inschrijven
Dit is een Magic kaartspel toernooi waarbij je als team van 2 personen speelt tegen andere teams van 2 personen. Je moet dus als team goed samenwerken om de tegenstander te verslaan. Je krijgt per team een stapeltje boosters om ter plekke je deck mee te maken. Dit is bij uitstek het toernooi om als ervaren speler een nieuwe/onervaren speler mee te nemen.

Magic Commander Toernooi - Inschrijven
Kom met jouw beste of leukste commander deck langs en speel mee met het toernooi. Dit is een casual multiplayer toernooi waarbij het spelen belangrijker is dan andere spelers uitschakelen. Je speelt tegen niet één, maar meerdere tegenstanders tegelijk.

Cardfight Vanguard Single toernooi - Inschrijven

Andere activiteiten (niet vooraf inschrijven)


Magic Side Events
Als je je niet van te voren kunt opgeven voor een Magic toernooi, kun je ter plekke ook nog meedoen met dit populaire kaartspel. We zullen op de Fanatic enkele side events organiseren zoals drafts en andere leuke activiteiten. Sommige kosten geld andere zin gratis. Er zijn verder demonstraties en er kan ook vrij gespeeld en geruild worden.

Demontraties van de volgende spellen! (gratis)
Frostgrave, Bolt Action, Beyond the Gates of Antares, Infinity, Megatank Battle en verschillende bordspellen. Altijd al eens willen spelen of proberen dan heb je daar nu de hele dag de tijd voor.

Schilderwedstrijd (gratis)
Neem je mooiste model/ unit / voertuig mee en win een leuke prijs! Categorie: tot 12 jaar en 12 jaar en ouder.

schilderen fanatic10Schilderdemo en eigen mini schilderen (gratis)
Kom schilderen aan onze schildertafel en leer trucs van ervaren schilders.

D&Date (gratis)
Ontmoet andere Dungeons & Dragons spelers en wordt gematched met een Dungeon master die bij je past!

D&D one shot (gratis)
De hele dag door zullen er tafels beschikbaar zijn om de nieuwe editie van Dungeons & Dragons uit te proberen.

Workshop Rollenspel voor LARP (Gratis)
Neem deel aan een leuke, handige workshop rollenspel. Bij de workshop zal je worden geleerd hoe je in-spel conversatie's kan voeren, je karakter goed neerzet en hoe te improviseren op situaties.

Historisch zwaardvechten en Arena (gratis)
Op gezette tijden een gaaf gevecht door ervaren HEMA beoefenaars (Historical European Martial Art). Ook zal er een arena aanwezig zijn waarbij je tegen de zwaardmeesters kan sparren, en ze de fijne kneepjes van het zwaardvechten laten zien. Geschikt voor alle leeftijden.

Veilingen
Onze Facebook veilingen, maar dan live. Komt dat zien en bied mee!


Verder

Winkeltje vol met coole LARP, wargames en cardgames spulletjes en aanbiedingen

Lounge ruimte met drankjes en eigen gemaakte biologische hapjes

Locatie: Young Ones theater, kerkgebouw aan de Bisschop Willebrandlaan 32 (naast Aldi)!


Theater-Young-Onses-lokatie-


 

 
Fanatic in 2016
Fanatic 2016
Friday, 26 August 2016 12:56
Goed nieuws voor alle LARPers, Wargamers, cardgamers en bordspelfanaten. Na een veels te lange pauze zullen we weer in 2016 een fanatic organiseren. Een dag gevuld met activiteiten, bezienswaardigheden en alle ruimte om je hobby uit te oefenen of te ontdekken. Naarmate de datum van het evenement dichterbij komt zullen we via facebook en onze website de details met jullie delen. Hieronder kan je al lezen waar en wanneer we de Fanatic laten plaats vinden.

Tromgeroffel!

De fanatic is op zondag 27 november 2016. We mogen gebruik maken van de theaterruimtes van The Young ones (https://www.theateryoungones.nl/).
Wil je op de hoogte blijven? Word dan lid van onze fanatic facebookgroep. Die vind je hier. 
14441035 1141102359288023 1211839721933378835 n
 
Helaas géén Fanatic in 2013, wel in 2014!
Fanatic 2014
Monday, 04 November 2013 12:04

Fanatic Logo_staand_kleinEr zal in december 2013 geen Fanatic door ons worden georganiseerd. Er zijn hier meerdere redenen voor. In de eerste plaats omdat de locatie waar we voorgaande jaren de Fanatic hebben georganiseerd (Grote Kerk Zwolle), heeft laten weten niet door te willen gaan met de samenwerking. Wij vinden dit heel jammer omdat wij de locatie juist zo goed vonden passen. Helaas vond een deel van het bestuur van de kerk onze spellen niet passen bij het religieuze karakter van de kerk. Hoewel wij er anders over denken, kunnen we kunnen niet anders dan ons neerleggen bij hun besluit.

 

facebookIn 2014 willen we terug komen met een geheel vernieuwde Fanatic! Graag zouden we hier samen met jullie over willen brainstormen, zodat we er een nog mooier feestje van kunnen maken! Wil je meepraten of op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen. Wordt dan lid van de Fanatic Facebook groep!

 

 
Fanatic 2012 - Activiteiten bezoekers
Fanatic 2012


 

Fanatic logoGRATIS Spel- en hobby beurs!
Beleef Historie en Fantasy in hartje Zwolle


Grote kerkWanneer: zaterdag 1 december 2012
Tijd: Van 11.00 tot 17.00 uur
Waar: Grote Kerk, Zwolle (Grote Markt 18)
TOEGANG GRATIS

 

Wat is er allemaal te doen voor bezoekers?


SAGA! – Origineel nieuw spelsysteem! Vikingen en Noormannen strijden tegen elkaar in deze historische wargame. Leuk voor beginnende en ervaren wargamers.

 

LARP Pimp-your-monster battles – Creëer je eigen monster met maskers, uitrusting en wapens. Maak indruk met jouw monster als je samen de LARP arena betreed om het op te nemen tegen de andere teams!

 

Flames of War – Beleef de slag om Stalingrad of recreëer Operatie Market Garden. Neem het commando over van meerdere WOII legereenheden.

 

Infinity – Miniaturenspel in Mangastijl. Lasers, robots en aliens zijn hier de normaalste zaak van deze freaky wereld. Gebruik je krachtigste en meest futuristische wapens om je tegenstander te verslaan.

 

Spartacus – Een spannend bordspel vol met bloedige gevechten, geïnspireerd op de gelijknamige tv serie. Elke speler neemt de rol van Dominus op zich en probeert zijn huis de machtigste van Rome te maken.

 

Dreadball – Futuristisch rugbyspel. Tackelen, schieten, slaan, alles is geoorloofd in dit chaotische miniaturenspel.

 

Dystopian Wars - Gesitueerd in een Victorian Steampunk setting, neem je de controle over een vloot waanzinnige zeppelins, robots en schepen!

 

2dehands LARP & Wargames Markt - Neem je oude LARP en/of wargames stuff mee, lever het in, verzin een goed prijs, geniet zelf van de Fanatic en krijg 90% van de opbrengst.

Verder demo's van: Magic, Cardfight!! Vanguard, de wargame black powder, Painting en converting, Kings of War en  Dystopian Legions.


 

Een overzicht van de toernooien staan hier, hier moet je je van te voren voor opgeven en deze kosten wel inschrijfgeld.
 
Fanatic 2012 - Toernooien
Fanatic 2012
Monday, 29 October 2012 10:58


Fanatic logoZaterdag 1 december, Grote Kerk Zwolle


IMG 1460Op de Fanatic worden verschillende grote toernooien gehouden voor verschillende war- en cardgames. Als je mee wilt doen aan een Fanatic toernooi, moet je je van te voren inschrijven. De inschrijvingen gaan woensdag 31 oktober van start. De inschrijvingen gaan via onze NIEUWE online ticketshop. Je ontvangst je ticket dan in PDF formaat die je zelf dient uit te printen. De barcode op je ticket is uniek en geeft je toegang tot het toernooi. Neem de print dus mee.

 

Een overzicht van de toernooien:

 

Wargames
Warhammer Team toernooi – Punten per speler: 800 (€25,- per team)
40K Team Toernooi – Punten per speler: 800 (€25,- per team)
Afgelast wegens te weinig aanmeldingen: Flames of War Team Toernooi
Afgelast wegens te weinig aanmeldingen: Infinity Team Toernooi

 

Terplekke kan je aan een GRATIS SCHILDERWEDSTRIJD meedoen in drie categorieën: Fantasy, Scifi en Historical. Neem je mooist geschilderde model(len) mee!

 

Cardgames
Two-Headed Giant - Sealed Deck, Return to Ravnica (€40,- per team)
Magic Commander Event (€7,50 p.p)
Cardfight!! Vanguard - Constructed (€7,50 p.p)
Cardfight!! Vanguard - Team Constructed (€15,- per team)

 

Aanvullende informatie toernooien
 
Fanatic 3 december - 15% korting op alle LARP wapens en schilden!
Fanatic 2011
Friday, 02 December 2011 19:55


IMG_1532Tijdens de Fanatic op zaterdag 3 december krijg je op alle LARP wapens en schilden 15% korting!! De Fanatic is een spel- en hobbydag waar alle hobby's die we verkopen centraal staan; o.a. LARP, Wargames en Cardgames. Het is de afsluiter van het jaar met veel leuke aanbiedingen, mis dit dus niet!! Bezoekers krijgen Gratis Toegang.

 

Locatie: de sfeervolle Grote Kerk in hartje Zwolle. (Korting niet geldig op reeds afgeprijsde artikelen).


Verkoop je oude LARP spul op onze 2dehands LARP Markt
Op de Fanatic is er een 2dehandsLARP markt, verkoop hier je oude stuff en koop voor de opbrengst nieuwe LARP stuff met 15% korting dus! De markt werkt volgens het volgende concept; Neem je oude LARP stuff mee wat je graag wilt verkopen, lever het in bij onze 2dehands stand en voorzie het van een verkoopprijs en nummer. Wij houden gaan het voor je proberen te verkopen, zodat je zelf rond kan lopen en meedoen aan alle activiteiten op de Fanatic. Tussendoor mag je de prijs aanpassen, mocht het niet verkocht worden. Mocht je LARP artikel worden verkocht, dan krijg je 90% van de opbrengst. Dit bedrag wordt terplekke aan je uitgekeerd. De markt gaat op 3 december om 10:00 uur open voor het inleveren van je LARP spullen.


Op LARP gebied is ook nog het volgende te doen:

- LARP Battle Arena
- Workshop Vilten
- Workshop buideltje armbeschermers maken (Hesters vakwerk)
- Workshop leerbewerking (Live your Fantasy)
- Qu'Mar Ti-jin, workshop fantasie vechten

 

 
Krijgsmeester Qu’Mar Ti-jin op Fanatic
Fanatic 2011
Wednesday, 30 November 2011 15:21

 

Je bent je wapen kwijt, je magische energie is op, je schild is in duizend stukken gebroken en daar komt die ork aangestormd! Wat nu?! Krijgsmeester Qu'Mar leert je hoe je ook ongewapend monsters verslaat. Bezoek tijdens Fanatic zijn workshop en verras je mede-LARP'ers die niet zonder hun wapens kunnen.

 

Qumartijin

Qu’Mar geeft drie trainingen, elke keer met andere monsters en technieken. Na afloop word je naar aanleiding van je eigen vechtstijl ingedeeld in één van de Jinai krijgsstijlen en heb je de eerste stap gezet op het pad van de Qu. Tijdens deze dag is er ook gelegenheid om voor een greenscreen een vechtscene uit te beelden met de krijgsmeester, waar een digimagiër een fantasylandschap achter zal toveren.

 

De beste foto’s komen op Qu’Mars website en iedereen krijgt een link om zijn eigen foto te kunnen downloaden. Lees meer over de krijgsmeester op www.qu-mar.nl.

 

 

 
Fanatic 2011 - Demonstrateurs gezocht
Fanatic 2011
Friday, 28 October 2011 15:54

we-want-youWij zoeken mensen die ons willen helpen op de Fanatic met het demonstreren van diverse wargames, magic en bordspellen. (Je moet minimaal 14 jaar oud zijn)

 

Zo zoeken we voor de volgende spellen nog demonstrateurs:
- Operation Squad (WOII wargame)
- Hail Ceasar! (wargame in de Romeinse tijd)
- Dystopian Wars (steampunk wargame)
- Freebooters Fate (Piraten skirmish wargame)
- Infinity (Scifi skirimish wargame)
- Magic demo's
- D&D bordspellen
- Miniaturen Painting & Converting

Voor iedereen die demonstrateur wil worden van een wargame, willen we graag een keer in de winkel af spreken om te oefenen. Als je een bepaald spel niet kent, is dit geen ramp, al vragen we je wel je hier de komende tijd wat extra in te verdiepen. Hier stellen we regelboeken etc. voor ter beschikking.

 

Vergoeding en contact
Als je op de Fanatic komt helpen, krijg je van ons gedurende de dag eten en drinken en aan het eind van de dag een waardebon voor €20,-! Als je interesse hebt, mail dan naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it of kom langs in de winkel.

 

 
<< Start < Prev 1 2 Next > End >>

Page 1 of 2