Direct naar Ticketshop

Time for .... INFINITY!
Wargames
Monday, 03 March 2014 11:04

infinity logo
Dinsdag 25 maart gaan we van start met onze Infinity weken. Infinity is een futuristische skirmish game, met toffe anime style miniaturen en een unieke gameplay. 
De Infinity weken duren tot 17 mei. In deze periode zullen we rondom deze vette wargame allerlei activiteiten organiseren op de dinsdagavond en om de week op de zaterdagavond. Ook zal je gedurende deze periode op het hele Infinity assortiment 10% korting krijgen in de winkel! Als je al weet wat je met korting in die periode wilt kopen, geef dit dan even door, dan zorgen we ervoor dat we alles genoeg op voorraad hebben! 

 

Dus, heb je je Infinity modellen al een tijd liggen of wil je er graag mee beginnen? Kom dan in deze periode langs voor demo’s, tips, gezelligheid en ontmoet andere Infinity spelers!
Op de dinsdag en woensdagen kan je bij ons langs komen voor schildertips, tips voor het spel en regelvragen. Op de dinsdagavond zal er altijd een tafel klaar staan om Inifinity op te kunnen spelen.
 

Op zaterdag zijn er speciale activiteiten tot 22:00 uur in de avond :
Zaterdag 5 april Infinity Demo dag!
Zaterdag 19 april Infinity Zombie Bash
Zaterdag 3 mei Infinity “Tag Team”
Zaterdag 17 mei Infinity Toernooi 250pts
 

facebook

Meer info over deze activiteiten, kun je altijd 2 weken ervoor op ons forum en op de Wargames Facebook Pagina vinden.

 

 

 

 
NIEUW: Mini's van Titan Forge
Miniaturen
Thursday, 14 November 2013 16:13


Titan Forge maakt prachtige alternatieve mini's om een uniek leger te maken.
Nu verkrijbaar in de Games-N-Stuff winkel en Webshop!

TTFBI02 gator_cannon_LRG  TTFGH03 vampiric_bats_LRG

 
Time for.... Bolt Action! Met 10% korting op alles v.a 29 oktober!
Warlord Games
Monday, 14 October 2013 12:55

 

Bolt-Action-Cover-combo

Vanaf 29 oktober t/m  14 december staan de dinsdagavonden centraal voor het Tweede Wereld Oorlog spel BOLT ACTION! 
In deze periode zullen we rondom Bolt Action allerlei activiteiten organiseren op de dinsdagavond en om de week op de zaterdagavond. We zullen verschillende facetten van het spel belichten; Van welke units je mee kan nemen, wat ze op het slagveld doen tot hoe je de poppen in de goeie kleur en speelklaar krijgt op een snelle manier. 

 

Kick- off
Op dinsdag 29 oktober is de Kick off, vanaf die dag zijn er demo's en krijg je op alles van Bolt Action 10% korting (met uitzondering van mail order, korting alleen in de winkel). Deze korting duurt zolang de actieperiode loopt tot 14 december.

 

Afsluiting
De afsluiting is op zaterdag 14 december. Op deze dag organiseren we Bolt Action battles waar je ter plekke aan mee kan doen met je leger. Je zult hier voor een legertje van 750 punten nodig hebben. We maken er dan een klein feestje van met voor iedereen die heeft meegedaan een klein presentje. Er zal die dag ook een gratis schilderwedstrijd  zijn, waar je ter plekke modellen voor kan inleveren.  De categorieën zijn beste Bolt Action tank, unit, artillerie, command en leger. 

 

 
Rally your Forces - Deze week -10% korting Infinity
Miniaturen
Wednesday, 11 July 2012 06:20

 

Gedurende de zomervakantie helpen we je een leger of squad opbouwen van je favoriete spelsysteem! Iedere week staat er een systeem centraal en krijg je hier ook nog eens 10% korting* op. We hebben speciaal hiervoor een schildertafel midden in de winkel gezet, waar je gebruik van kan maken. Heb je binnen twee weken het aangekochte starterleger geschilderd, dan krijg je naast gebruik van onze verf, hobby materiaal en kennis, ook nog eens een leuk extraatje! Hieronder kan je uitgebreid de eerste twee weken vinden en wat er verder op de planning staat.

 

(* Deze korting geldt alleen bij betaling in onze winkel, niet op onze webshop.)


Deze week 11 t/m 18 augustus - Infinity 10% Korting!

infinity_logoInfinity is 28mm manga/ cartoon stijl modellen op hun best. Exploderende robots, schaars geklede ninja babes en rambo's genoeg tussen deze super mooi vormgegeven modellen. Buiten de looks is het ook nog eens een goed spelsysteem. Hou je van Skirmish spellen en niet te veel maar vooral mooie modellen op tafel? Dan is dit een spel voor jou! Koop je een sectorial of voor ten minste 150 punten aan modellen dan mag je die met onze spullen in elkaar zetten en schilderen. Schilder je de warband helemaal af voor 25 augustus dan krijg je er van ons gratis een assault template! We hebben het al vaker gedaan en het beviel telkens zeer goed dus houden we woensdag 15 augustus een Zombie bash! Zaterdag 18 augustus organiseren we afhankelijk van het aantal deelnemers een toernooi of nog een Zombie Bash.


Wat je verder kan verwachten...

 
- 18 augustus /tm 25 augustus - Warpath
- 25 augustus t/m 1 september – Ancient & Medieval

 

 

 
Dinsdag 27 december - Schilderwedstrijd
Toernooien
Thursday, 22 December 2011 16:20

schilderen_fanatic10Het is weer een hele tijd geleden dat we een schilderwedstrijd hebben gehouden aanstaande disdag is er weer één in de winkel. De schilderwedstrijd werkt als volgt; Je koopt je miniatuur op de dag van de wedstrijd (Dit is dan meteen je inschrijfgeld).
De keuze van het miniatuur staat helemaal vrij dus je kan kiezen waar je goed in bent. Conversions mogen, maar beïnvloeden je winkansen niet. Het miniatuurtje van je keuze wordt geschilderd in de winkel met je iegen verf.


Aanvang 12:00 uur, einde 18:00 uur. De winnaar wordt diezelfde dag bekend gemaakt. Wil je mee doen? Stuur dan een mailtje naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it


 
Zaterdag 24 december 40K toernooi– God Emperor of the Universe
Toernooien
Thursday, 08 December 2011 14:55

Logo_Bulletproof

 

Het einde van het jaar komt er weer aan, dus ook de titeltoernooien! Tijdens dit toernooi worden de beste 40K spelers bepaald. Er worden 3 battles gespeeld. Het toernooi is 2000 punten, de rulespack kun je hier downloaden. Het toernooi wordt georganiseerd door Wargaming club Bulletproof, leden en niet-leden zijn allemaal welkom!


Aanvang en opgeven

Aanmelden begint vanaf 9:00 uur in de winkel. Om half 10 is de eerste pot. Om 16:30 uur hopen we klaar te zijn met het toernooi. Dit is om mensen de kans te geven nog kerstavond met hun gezin/familie te vieren. Opgeven kan door een mailtje te sturen naar: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Prijs toernooi: €5,-.

 

 
NIEUW: Infinity skirmish wargame
Infinity
Wednesday, 30 November 2011 16:38

infinity_logo

280605-0077Nu te koop bij Games-N-Stuff de nieuwe hit op miniatuur gebied; Infinity. Infinity is een skirmish spel dat met 28mm miniaturen wordt gespeeld. De setting is Science Fiction met Manga elementen.

 

Het spelsysteem is snel, realistisch en bied veel vrijheid op tactisch gebied. Infinty gebruikt een nieuw dynamisch systeem waarbij beide spelers actief zijn in elkaars beurt. De originele setting gecombineerd met dit snelle spelsysteem zorgt voor instant hit op minigebied. Daarnaast zijn de miniaturen ook nog eens prachtig gemaakt. Meer lezen over het spel, de regels en uit welke facties je kan kiezen, klik dan verder rechtsonderaan dit artikel.

Ga direct naar Infinity in de webshop!

 

groeperingen waaruit je kan kiezen bij infinity
 
Games Workshop 15% Korting!!
Games Workshop
Written by Administrator   

Korting_15

 

Vanaf 1 november wordt er voor onbepaalde tijd 15% korting in de winkel en webshop gegeven op:

 

het hele Games Workshop assortiment 

(excl. Mail Order, GW verf en novels).

 

Ons hele Games Workshop assortiment vind je in onze winkel en op onze webshop.

 

 
Warhammer Fantasy Toernooi - Zaterdag 12 November
Toernooien
Monday, 31 October 2011 16:05

Toernooi met de Storm of Magic regels

Grote legers marcheren over bloederige slagvelden. Gevaarlijke monsters uit de donkerste hoeken van de wereld komen op de geur van lijken af. En machtige magiërs gooien de meest vreselijke spreuken naar elkaar.

 

Op zaterdag 12 November organiseert Wargames club Bulletproof een Warhammer fantasy toernooi met de Storm of Magic regels. Stel een leger samen van 2400 punten met nog eens 600 punten extra aan Storm of Magic monsters, magic items en magical pacts.
Hier vind je de rulespack.


Kosten: €2,- voor leden en €4,- voor niet-leden. Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

BulletproofBanner


 
Hersfvakantie 15 t/m 29 okt: Prepare For Battle!!
Miniaturen
Friday, 07 October 2011 11:36

10 tot 15% Korting op verschillende wargames!

TWEE weken lang!

 

Naast bovenstaande kortingen in de winkel en webshop, staat er iedere dag in de herfstvakantie weer een andere wargame in the spotlight. Kom langs voor demo's en ander leuke goodies.

 

Bolt_actionBolt Action Dinsdag
De dinsdag wijden we aan Bolt Action WO II. Bolt action is een systeem waarbij je battles kan spelen met tweede wereldoorlog miniaturen. We hebben vanaf 14:00 uur demonstraties met geschilderde Duitse en Britse legers. Wil je daarna een uitgebreidere pot spelen dan is dit mogelijk tegen een ervaren speler.

 

Warpath Woensdag
Op woensdag kan je het nieuwe systeem Warpath leren spelen! Warpath is een zeer leuk flitsend snel systeem om futuristische battles te voeren. Vanaf 12:00 uur kun je langs komen om een introductiepot Warpath te spelen. Neem je eigen 40K leger mee en speel zelf een pot met de Warpath regels. Wij zorgen voor bijpassende legerlijsten.

 

Metzger_class_Robot_Dystopian Donderdag
Dystopian Wars is een Steampunk miniaturenspel. Je kan hierbij kiezen voor boten of land troepen maar je kan ook alles combineren. Je kan de hele dag door demonstraties volgen. Voor de spelers die al kennis hebben gemaakt met dit zeer vette systeem houden we een toernooi. De regels voor het toernooi zijn dezelfde als voor de Fanatic. Aanvang 11:00 uur. Inschrijven is Gratis en de te winnen prijs is vet!

 

Zaterdag Freebooters Fate
Bij Freebooters Fate ben jij de kapitein van een groep piraten. Je treft je meest gehate concurrenten vaak bij de beste bar van de streek of wanneer je net op het eiland bent waar een schat begraven ligt. Dat word knokken.... Om 12:00 uur en 14:30 uur starten we een introductie spel. Neem je eigen piraat mee en speel na de demo met iedereen die wil nog zoveel potten als je wil.

 

 
NIEUW van Warlord games o.a. Imperial Japanese Army
Warlord Games
Friday, 16 September 2011 14:28

 

Warlord Games, bekend van de historische mini's, heeft weer een aantal nieuwe releases gehad waaronder het Japanse imperial leger (WOII, zie plaatje). Hieronder een overzichtje van de nieuwe releases, klik op de link voor meer info (webshop).

imperial_japanese_army_LRGImperial Japanese Army
Roman Medicus
Bonnie Prince Charlie
Duke Of Cumberland
Sarmatian Cataphract Support (2)
Stug III ausf G
British Universal Carriers (2)
Cromwell Tank
Imperial Harquebusiers

 
Dystopian Wars Nieuwe releases
Spartan Games
Friday, 16 September 2011 11:46

Callimachus_Time_Dilation_Orb

Er zijn weer een reeks nieuwe releases verkrijgbaar van Dystopian Wars, voornamelijk voor de Covenant of Antartica. De miniaturen zijn in onze winkel en webshop verkrijgbaar. Hieronder een compleet overzicht van de nieuwste releases:

 

Covenant of Antartica: Icarus Class Medium Flyer
Covenant of Antartica: Galen Class Escort
Covenant of Antartica: Plutarch Class Destroyer
Covenant of Antartica: Prometheus Class Dreadnought
Covenant of Antartica: Callimachus Time Dilation Orb
Federated States of America: Washington Land Ship Waterlined

 

 
<< Start < Prev 1 2 Next > End >>

Page 1 of 2

Jouw hobby, word lid!

larp groep
wargames groep
magic groep