Direct naar Ticketshop

Games-N-Stuff Zomerkamp 2017 - inschrijving open
Thursday, 22 December 2016 11:35

zomerkamp banner

Het zomerkamp zal in 2017 gehouden worden van 11 t/m 18 augustus! Je kunt je vanaf vandaag inschijven. De eerste 20 vroegboekers ontvangen een korting van €100,- op de prijs. Meer informatie over het zomerkamp, waar we alle spelletjes spelen die we ook in de winkel doen, kan je hier vinden. Of vraag Emiel of Pepijn in de winkel!


Inschrijven voor zomerkamp 10+ kan hier
Inschrijven voor zomerkamp XL (17+) kan hier


 
Zomerkamp 2017 - 11 t/m 18 augustus

Direct zeker zijn van een plek, tickets kopen kan in onze ticketshop!

 

logo facebookHet Games-N-Stuff zomerkamp wordt in 2017 van 11 t/m 18 augustus gehouden! Wil je al het nieuws over het kamp als eerst ontvangen? Wordt dan lid van onze Facebook zomerkamp groep: zomerkamp@games-N-Stuff of houdt onze website in de gaten.
 

zomerkamp groepjeHet Games-N-Stuff zomerkamp is een week vol wargames, cardgames en LARP. Alle aspecten van deze hobby's komen aanbod en daarnaast wordt er veel buiten gespeeld in de natuur. De week wordt met zorg voorbereid en er gaan veel ervaren begeleiders mee. Elke dag staan 2 tot 3 activiteiten gepland en daarnaast is er veel ruimte voor vrije tijd om lekker met vrienden en vriendinnen te hobby'en. Het kamp vind plaats in de bosrijke omgeving van Ommen in de nette en ruim opgezette accomodaties van de Wolfskuil. Minimum leeftijd voor deelname is 10 jaar.

Zomerkamp XL
We willen de wat oudere deelnemers de kans geven nog steeds een week zomerkamp te beleven. De oudere groep krijgt de keus om mee te doen aan activteiten of niet en sommige activiteiten zijn speciaal op deze groep toegespitst. Ze hebben ook hun eigen accomodatie om te kunnen chillen en hobby'en. Er zijn 20 zomerkampplekken voor 17+. Minimumleeftijd voor het zomerkamp XL is 17 (als je 16 bent en je hebt veel vrienden in deze groep kunnen we een uitzondering maken, mail naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ).
 

De kosten voor deelname aan het Games-N-Stuff Zomerkamp zijn NU €299,-. Hoe eerder je je inschrijft, hoe meer korting! 
 

De eerste 20 inschrijvers krijgen een korting van €100,- en betalen €299,-
De volgende 20 inschrijvers krijgen een korting van €50,- betalen €349,-
De laatste inschrijvers betalen €399,-
Tickets kopen kan in onze ticketshop!
 

Bij deze prijs zit verder alles inbegrepen; maaltijden met biologisch vlees, tussendoortjes, activiteiten etc.


 


Jouw hobby, word lid!

larp groep
wargames groep
magic groep