Direct naar Ticketshop

Winkeltje op Dwaler 22
Wednesday, 22 March 2017 15:30
Terug naar Dwaler startpagina

Beste deelnemers van De Dwaler! Er zal een winkeltje aanwezig zijn met allerhande Middeleeuwse (LARP) artikelen. Is er nog iets specifieks wat je wilt dat we meenemen? Laat het dan weten in een mailtje naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Tot snel!

De openingstijden van de Middeleeuwse shop (in het dorp) is van zaterdag 11:00 uur tot 18:00 uur en van zondag 12:00 uur tot 17:00 uur.

 
Aanmelding kampementen
Friday, 24 February 2017 10:36
Boeren, burgers en buitenlui,

Volgende week zal de stadstekenaar weer aan de slag gaan om het gebied om Lechheim vorm te geven. Heb je nog niet kenbaar gemaakt dat jullie groep aanwezig is doe dit dan snel via deze link: https://goo.gl/forms/p1wFDcj4PF7NNWBs2

Als de planning gemaakt word zal het niet meer mogelijk zijn om je voor aankomende Dwaler in te schrijven. Tip: Je kan je groep ook vast aanmelden voor het evenement in september.
Voor individuen die in het dorp willen overnachten is het niet nodig om je in te schrijven. Ter plekke vinden we wel een plekje voor jullie.
 
Prijsverhoging Dwaler 22
Friday, 03 February 2017 11:37
Boeren, burgers en buitenlui (en tempeliers). Vergeet u niet uwe toegangsbewijs voor aankomende Dwaler te bemachtigen?

Volgende week vrijdag(10-02-2017) zullen namelijk de prijzen worden verhoogd om de schatkist van de keizer te spekken, hij heeft het geld hard nodig voor zijn nieuwe paleis.

Overigens zijn de figurantenkaarten bijna uitverkocht, wil je figureren wacht dus niet te lang!
 
Dwaler in 2017
Thursday, 01 December 2016 13:13

Boeren, burgers en buitenlui.


De data voor de Dwalers in 2017 zijn bekend
Dwaler 22: 24, 25 en 26 maart
Dwaler 23: 8,9 en 10 september

Volgende week verwachten we de tickets online te plaatsen. Hou daarvoor onze website en hoofdpagina in de gaten. We sluiten het jaar wederom af met een kortingsactie. Alle spelerstickets zijn tot 1 januari 45,- euro per stuk. De overige prijzen zijn ongewijzigd.

 
Dwaler 21 "Zang en ziekte" Epiloog
Thursday, 29 September 2016 07:40
Uit Spel informatie:
Na avond na de gebeurtenissen van Dwaler 21 kreeg jouw personage een droom. De droom voelde vreemd, als of die niet van jou was. Je weet het eigenlijk wel zeker, immers heb je de laatste tijd vaker dit soort dromen gehad. Elke keer weer zijn ze levensecht.

lees de epiloog
 
Feedback Dwaler 21
Wednesday, 21 September 2016 13:16
Goedenmiddag Dwalereraars en Dwalerinnen

Hopelijk zijn jullie een beetje bijgekomen van een prachtig weekend. Zelfs vanachter de schermen heb ik kunnen genieten van jullie spel, passie en bijdrage aan het tot leven wekken van de Dwalersetting.

Natuurlijk kunnen we niet zonder jullie feedback. Met deze informatie kunnen we op zoek naar verbeteringen en knelpunten. Via onderstaande link kom je bij een feedbackformulier om je info door te geven. Wil je uitgebreider of in meer detail informatie delen? Je kan dan gerust een e-mail sturen naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Ook als je graag persoonlijk contact wil over afgelopen evenement

https://goo.gl/forms/sro4Falz2Rf1ib2p1
 
<< Start < Prev 1 2 Next > End >>

Page 1 of 2