Direct naar Ticketshop

Dwaler Nieuw Regelsysteem
De Dwaler laatste nieuws
Monday, 12 March 2018 18:36
Terug naar Dwaler startpagina

Vanaf 2018 is op de Dwaler een nieuw regelsysteem van kracht: Dwaler Regelsysteem 2018. Hierin staan de algemene regels (organisatie, veiligheid, personage maken, algemene vaardigheden, enz.) Wij verwachten van alle deelnemers dat zij deze regels doorlezen en kennen voordat ze aan het evenement deelnemen. De regels vormen de basis van een eerlijk spel.
 
Vertrouwenspersoon op De Dwaler
Thursday, 19 October 2017 10:34
Nieuw op De Dwaler en onze andere LARP events; de vertrouwenspersoon. Het inschakelen van de vertrouwenspersoon is een laagdrempelige manier waarop je zaken m.b.t. tot je deelname op De Dwaler bespreekbaar kan maken die je niet binnen de 'kern' organisatie kwijt wilt/ kunt. In een vertrouwelijk gesprek (via mail of op het evenement) kun je vertellen wat er is en bekijk je samen met de vertrouwenspersoon welke mogelijkheden er zijn om tot een bevredigende oplossing te komen. Soms is een luisterend oor voldoende en soms is het nodig om alsnog een gesprek aan te gaan met (iemand van) de 'kern' organisatie, met of zonder hulp van de vertrouwenspersoon. Mocht je de behoefte hebben anoniem te willen blijven, dan zal de vertrouwenspersoon dit waarborgen. We hopen hiermee voor de deelnemers een stap voorwaarts richting de organisatie te ondersteunen. 

We hebben twee vertrouwenspersonen aangesteld, een mannelijke en een vrouwelijke. De vertrouwenspersonen doen dit op vrijwillige basis, dus dit maakt ze als vanzelfsprekend vrijwilliger bij Games-N-Stuff. Daarnaast zijn beide ook op andere manieren actief bij onze LARP activiteiten, echter niet als 'kern' organisatie. Ze stellen zichzelf hieronder kort even voor:

- Ik ben Ruth Stevenson, 46 jaar en woon in Zwolle. Ik werk als trainer/coach/consultant bij de gemeente Utrecht. Daar begeleid ik teams in organisatieveranderingen en leidinggevenden tijdens veranderingsprocessen. Ik vind het belangrijk om vanuit oprechte interesse gesprekken te voeren met mensen, open vragen stellen om erachter te komen wat mensen beweegt en of ik een rol kan hebben in hun ontwikkeling of het oplossen van hun probleem. Ik ben bijna 7 jaar actief in Larp, bij Games-N-Stuff, als kwartiermeester (begeleider) bij Wisselwoud, in de bar bij Quon en Terra X en als figurant bij Dwaler. Mijn emailadres is 
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

- Ik ben Edo Pronk, 28 jaar, in het dagelijks leven Docent Dans en beeldend kunstenaar. Ik heb les gegeven aan basis- en middelbare school en heb van daaruit ervaring met vertrouwelijke en soms lastige situaties, en het oplossen daarvan. Ik larp nu zo'n 12 jaar, voornamelijk bij Games-N-Stuff, waar ik vaak opbouwer, figurant en/of speler ben. Email:  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Contact met de vertrouwenspersoon
Op de meeste evenementen zijn beide vertrouwenspersonen of is er één aanwezig. Je mag ze ter plekke aanspreken en samen overleggen wat een goed moment is voor een gesprek. Je kunt er ook voor kiezen om contact te zoeken via mail. Bij het voorstellen hierboven staan de mailadressen waarop de vertrouwenspersonen te bereiken zijn.
 
Winkeltje op Dwaler 22
Wednesday, 22 March 2017 15:30
Beste deelnemers van De Dwaler! Er zal een winkeltje aanwezig zijn met allerhande Middeleeuwse (LARP) artikelen. Is er nog iets specifieks wat je wilt dat we meenemen? Laat het dan weten in een mailtje naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Tot snel!

De openingstijden van de Middeleeuwse shop (in het dorp) is van zaterdag 11:00 uur tot 18:00 uur en van zondag 12:00 uur tot 17:00 uur.

 
Aanmelding kampementen
Friday, 24 February 2017 10:36
Boeren, burgers en buitenlui,

Volgende week zal de stadstekenaar weer aan de slag gaan om het gebied om Lechheim vorm te geven. Heb je nog niet kenbaar gemaakt dat jullie groep aanwezig is doe dit dan snel via deze link: https://goo.gl/forms/p1wFDcj4PF7NNWBs2

Als de planning gemaakt word zal het niet meer mogelijk zijn om je voor aankomende Dwaler in te schrijven. Tip: Je kan je groep ook vast aanmelden voor het evenement in september.
Voor individuen die in het dorp willen overnachten is het niet nodig om je in te schrijven. Ter plekke vinden we wel een plekje voor jullie.
 
Prijsverhoging Dwaler 22
Friday, 03 February 2017 11:37
Boeren, burgers en buitenlui (en tempeliers). Vergeet u niet uwe toegangsbewijs voor aankomende Dwaler te bemachtigen?

Volgende week vrijdag(10-02-2017) zullen namelijk de prijzen worden verhoogd om de schatkist van de keizer te spekken, hij heeft het geld hard nodig voor zijn nieuwe paleis.

Overigens zijn de figurantenkaarten bijna uitverkocht, wil je figureren wacht dus niet te lang!
 
Dwaler in 2017
Thursday, 01 December 2016 13:13

Boeren, burgers en buitenlui.


De data voor de Dwalers in 2017 zijn bekend
Dwaler 22: 24, 25 en 26 maart
Dwaler 23: 8,9 en 10 september

Volgende week verwachten we de tickets online te plaatsen. Hou daarvoor onze website en hoofdpagina in de gaten. We sluiten het jaar wederom af met een kortingsactie. Alle spelerstickets zijn tot 1 januari 45,- euro per stuk. De overige prijzen zijn ongewijzigd.

 
<< Start < Prev 1 2 3 Next > End >>

Page 1 of 3