Direct naar Ticketshop

Prijsverhoging Quon 25
Wednesday, 29 March 2017 12:22
Goedenmiddag Helden en schurken van Quon.

Nog tot en met aanstaande vrijdag heb je de kans om voor de prijsverhoging je tickets te bemachtigen. Vanaf zaterdag 1 april (dat is geen grapje) kost een spelersticket 65,- en een figurantenticket 37,50. Grijp dus je kans en wees er snel bij.
 
Quon in 2017
Thursday, 01 December 2016 13:12
Boeren, burgers en buitenlui.

De data voor Quon in 2017 zijn bekend
Quon 25: 12, 13 en 14 mei
Quon 26: 20,21 en 22 oktober

We zijn ons ervan bewust dat Quon 25 precies in de examenperiode valt. Helaas is het niet gelukt om hieromheen te werken,

Volgende week verwachten we de tickets online te plaatsen. Hou daarvoor onze website en hoofdpagina in de gaten. We sluiten het jaar wederom af met een kortingsactie. Alle spelerstickets zijn tot 1 januari 45,- euro per stuk. De overige prijzen zijn ongewijzigd.
 
Quon 24 bar menu
Wednesday, 05 October 2016 11:39
Goedemiddag bewoners van Boskantje,

Madame Zanny's heeft de kobolden aan het werk gezet en zij hebben een prachtig menu gefabriceerd. Nu zijn ze druk met het verzamelen van voldoende voorraad. Iets waar extra op gelet zal worden ditmaal.

Een tweetal belangrijke mededelingen die niet zo goed in een verhaaltje passen:

- Om het barteam rust en voorbereidingstijd te gunnen zullen er vaste openingstijden zijn, deze zijn van 09:30 tot in ieder geval 24:00. Eventuele uitloop is afhankelijk van hoe gezellig jullie het hebben.
- Vanaf aanstaande Quon gaan we werken met nieuwe cateringmuntjes (zie ook de bijlage). Je oude rode en grijze munten kan je nog steeds inleveren. Op een ander moment zal gemeld worden tot wanneer deze oude munten geldig zijn. Wacht dus niet te lang met het inleveren/gebruiken van deze munten!

Je vindt de bijlage via deze link: MenuQuon24.pdf
 
Praktische mededeling deel 1
Tuesday, 20 September 2016 14:15
Praktische mededeling deel 1 (want er volgt vast nog een tweede deel). Lees deze informatie goed door.

GEZOCHT: Teamleden in onderstaande rollen:
Aanmelden of vragen stellen kan via This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Chefkok voor de vrijwilligers
Wellicht de belangrijkste functie van allemaal. Wie voedt de harde werkers die zich gedurende het weekend de benen onder het lijf lopen?

Hou je van koken? Lijkt het je een uitdaging maaltijden bereiden en uitdelen voor grofweg 20 tot 30 personen? (ontbijt, lunch en diner op drie dagen). Samen met mij denken we na over de maaltijden en boodschappen waarbij we ervaring en passie combineren (ik kan namelijk heel slecht koken). Veel voorbereiding gebeurt al voor het weekend waardoor je tijdens het weekend ook ruimte hebt voor andere activiteiten (bijvoorbeeld meehelpen in de bar of een figurantenrolletje op je nemen)

Voor dit weekend krijg je 1 punt vergoeding welke gelijk staat aan 1 spelersticket. Een prachtige ervaring en heel erg veel dankbaarheid. Natuurlijk eet je ook lekker mee.

Souschef voor de vrijwilligers
Een chefkok heeft natuurlijk een trouwe sidekick nodig die helpt met de voorbereidingen. Word jij enthousiast van bovenstaande info maar heb je geen ruimte voor de extra verantwoordelijkheid? Veel voorbereiding gebeurt al voor het weekend waardoor je tijdens het weekend ook ruimte hebt voor andere activiteiten (bijvoorbeeld meehelpen in de bar of een figurantenrolletje op je nemen)

Voor dit weekend krijg je 1 punt vergoeding welke gelijk staat aan 1 spelersticket. Een prachtige ervaring en heel erg veel dankbaarheid. Natuurlijk eet je ook lekker mee.

Opbouw- en afbouwteam
Om het dorp aan te kleden, een stadsmuur te bouwen en de bar een dak te geven hebben we de hulp nodig van vele personen die gemotiveerd op vrijdag (vanaf 10:00) en zondag (direct na tijd uit) mee helpen aan het realiseren van dit prachtige evenement. Je krijgt hiervoor 1 punt vergoeding wat gelijk staat aan 1 spelersticket. Op vrijdag krijg je lunch en diner, op zondag zorgen we voor diner.

Goed om te weten: op dit moment is het opbouwteam dusdanig klein dat we geen Quon kunnen realiseren. Zonder hulp van jullie wordt het een kale Quon.

KAMPAANVRAGEN
Vergeten jullie niet je kamp- en dorpaanvragen zo snel mogelijk door te geven via dit formulier: https://goo.gl/forms/tbFsuY5mw7

Dan kunnen wij ook ons dorp en terrein gaan inplannen.

De volgende in spel groepen/personen hebben een kampaanvraag gedaan(20-09):
Alkahest 
Vereniging der Schone Kunsten
chackra
De Zaal der Zijden Zaligheid
Cult of Eternal Paradise
De Roedel "Agéli lýkon"
Emrick van Hiron, Jonkheer/ridder van Tri Quon
Ami Falaos
Jonkvrouwe Kaitlyn Maeve Valente van Goswijn-Hoogmoed


HOUT VOOR VUURPLEKKEN
Het einde van het jaar nadert, zo ook voor Ada's hoeve. Grofweg een keer per jaar vind er op Ada's hoeve een grote ontbossing plaats om ons van hout te voorzien. Helaas bleek na afgelopen Dwaler dat deze houtvoorraad nagenoeg is uitgeput.


 
Prijsverhoging Quon24
Tuesday, 23 August 2016 15:47
Op vrijdag 2 september zullen de Quon tickets met 10 euro verhoogd worden. Wil je profiteren van de verlaagde prijs haal dan voor vrijdag je ticket in onze ticketshop: https://gamesnstuff.com/cms/index.php?option=com_tickets&view=all&Itemid=112
 
Nieuwe rubriek voor Quon events
Tuesday, 12 July 2016 12:20

Hier zal het laatste nieuws over de Quon evenementen worden gezet, zoals kampindelingen, teasers, speciale mededelingen, enz. Dit om de informatie die op de site aangeboden wordt, weer up-to-date te maken voor de deelnemers. Laatste nieuws wordt standaard ook gedeeld op Facebook in onze speciale Quon groep: https://www.facebook.com/groups/853447948027483/
 
<< Start < Prev 1 2 Next > End >>

Page 2 of 2