Direct naar Ticketshop

Feedback Quon 26 gezocht
Quon laatste nieuws
Thursday, 02 November 2017 12:17
Hopelijk hebben jullie het evenement nog vers in het geheugen, want met wat vertraging heb ik hier het feedback formulier. We horen graag je positieve-
en verbeterpunten zodat we weten waar we onze pijlen volgend jaar op mogen richten.

Je kan je feedback via deze link achterlaten: https://goo.gl/forms/dmFeFLjkR9eQsMR43
 
Vertrouwenspersoon op Quon
Quon laatste nieuws
Thursday, 19 October 2017 09:55

Nieuw op Quon en onze andere LARP events; de vertrouwenspersoon. Het inschakelen van de vertrouwenspersoon is een laagdrempelige manier waarop je zaken m.b.t. tot je deelname op Quon bespreekbaar kan maken die je niet binnen de 'kern' organisatie kwijt wilt/ kunt. In een vertrouwelijk gesprek (via mail of op het evenement) kun je vertellen wat er is en bekijk je samen met de vertrouwenspersoon welke mogelijkheden er zijn om tot een bevredigende oplossing te komen. Soms is een luisterend oor voldoende en soms is het nodig om alsnog een gesprek aan te gaan met (iemand van) de 'kern' organisatie, met of zonder hulp van de vertrouwenspersoon. Mocht je de behoefte hebben anoniem te willen blijven, dan zal de vertrouwenspersoon dit waarborgen. We hopen hiermee voor de deelnemers een stap voorwaarts richting de organisatie te ondersteunen.

We hebben twee vertrouwenspersonen aangesteld, een mannelijke en een vrouwelijke. De vertrouwenspersonen doen dit op vrijwillige basis, dus dit maakt ze als vanzelfsprekend vrijwilliger bij Games-N-Stuff. Daarnaast zijn beide ook op andere manieren actief bij onze LARP activiteiten, echter niet als 'kern' organisatie. Ze stellen zichzelf hieronder kort even voor:

- Ik ben Ruth Stevenson, 46 jaar en woon in Zwolle. Ik werk als trainer/coach/consultant bij de gemeente Utrecht. Daar begeleid ik teams in organisatieveranderingen en leidinggevenden tijdens veranderingsprocessen. Ik vind het belangrijk om vanuit oprechte interesse gesprekken te voeren met mensen, open vragen stellen om erachter te komen wat mensen beweegt en of ik een rol kan hebben in hun ontwikkeling of het oplossen van hun probleem. Ik ben bijna 7 jaar actief in Larp, bij Games-N-Stuff, als kwartiermeester (begeleider) bij Wisselwoud, in de bar bij Quon en Terra X en als figurant bij Dwaler. Mijn emailadres is
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it


- Ik ben Edo Pronk, 28 jaar, in het dagelijks leven Docent Dans en beeldend kunstenaar. Ik heb les gegeven aan basis- en middelbare school en heb van daaruit ervaring met vertrouwelijke en soms lastige situaties, en het oplossen daarvan. Ik larp nu zo'n 12 jaar, voornamelijk bij Games-N-Stuff, waar ik vaak opbouwer, figurant en/of speler ben. Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Contact met de vertrouwenspersoon
Op de meeste evenementen zijn beide vertrouwenspersonen of is er één aanwezig. Je mag ze ter plekke aanspreken en samen overleggen wat een goed moment is voor een gesprek. Je kunt er ook voor kiezen om contact te zoeken via mail. Bij het voorstellen hierboven staan de mailadressen waarop de vertrouwenspersonen te bereiken zijn.

 
Kamp- en dorpsaanvragen Quon 25
Thursday, 20 April 2017 09:29
Boeren, burgers en buitenlui,

Je hebt nog tot en met morgen (21 april) om je kamp- of dorpsaanvraag voor Quon 25 in te dienen. Volgende week zal de stadstekenaar weer aan de slag gaan om het gebied vorm te geven. Heb je nog niet kenbaar gemaakt dat jullie groep aanwezig is doe dit dan snel via deze link: https://goo.gl/forms/p1wFDcj4PF7NNWBs2

Als de planning gemaakt word zal het niet meer mogelijk zijn om je kamp voor aankomende Quon in te schrijven. Tip: Je kan je groep ook vast aanmelden voor het evenement in oktober.

Er zal vrije ruimte overblijven in het dorp voor de late reageerders. Het is WEL wenselijk dat iedereen die in het dorp wil overnachten zich inschrijft. Dat geeft ons de mogelijkheid het terrein beter te verdelen.
 
Teaser Quon 25
Tuesday, 18 April 2017 10:00
Beste deelnemers,

Nog maar vier weken te gaan tot Quon 25! Daarom presenteert de VL voor jullie de Heraut van de 315e dag van het eerste jaar van het Nieuwe Pantheon. Veel leesplezier.
Je vind de Heraut via deze link: https://drive.google.com/file/d/0B5Bm5FJkxEXIblNYclVlTVplbVk/view?usp=sharing
 
Prijsverhoging Quon 25
Wednesday, 29 March 2017 12:22
Goedenmiddag Helden en schurken van Quon.

Nog tot en met aanstaande vrijdag heb je de kans om voor de prijsverhoging je tickets te bemachtigen. Vanaf zaterdag 1 april (dat is geen grapje) kost een spelersticket 65,- en een figurantenticket 37,50. Grijp dus je kans en wees er snel bij.
 
Quon in 2017
Thursday, 01 December 2016 13:12
Terug naar Quon startpagina

Boeren, burgers en buitenlui.

De data voor Quon in 2017 zijn bekend
Quon 25: 12, 13 en 14 mei
Quon 26: 20,21 en 22 oktober

We zijn ons ervan bewust dat Quon 25 precies in de examenperiode valt. Helaas is het niet gelukt om hieromheen te werken,

Volgende week verwachten we de tickets online te plaatsen. Hou daarvoor onze website en hoofdpagina in de gaten. We sluiten het jaar wederom af met een kortingsactie. Alle spelerstickets zijn tot 1 januari 45,- euro per stuk. De overige prijzen zijn ongewijzigd.
 
<< Start < Prev 1 2 Next > End >>

Page 1 of 2