Direct naar Ticketshop

LARP Event Nieuws


GEZOCHT: Last Minute Zondags figuranten voor het Eiland op 17 juni
LARP Event Nieuws
Thursday, 07 June 2012 11:23


eiland_banner

Voor de zondag van LARP event Het Eiland, zijn wij nog op zoek naar extra figuranten. Het gaat om zondag 17 juni. De kosten voor 1 dag zijn €17,50. Meer details staan in onze webshop, zoals verwachte aanvangstijd, entree en wat voor kleding gewenst is. Dit Eiland evenement is het slot stuk van de hele Eiland reeks! Zegt het voort voor een bloedstollend eind!


Bestel nu je EILAND 'zondags figurant' ticket in de webshop

 

 

 
Terra X: 9 t/m 12 mei 2013
LARP Event Nieuws
Wednesday, 23 May 2012 09:24

 

XZet alvast in je agenda! Ons nieuwste LARP evenement vindt in 2013 plaatst in het hemelvaartweekend van 9 t/m 12 mei.  De naam van het evenement is: Terra X. De setting is Middeleeuws High Fantasy. We willen met dit evenement een sterke en ruime basis voor rollenspel creëren en iets unieks in Nederland bieden, o.a. door:

- Real-enactment; het ECHT uitspelen van ambachten (smeden, hout bewerken, brood bakken, fruit en groente verbouwen).
- Een eigen munteenheid alleen te gebruiken op dit evenement.
- Continue spel en plot; er is geen 'uit spel' gebied. Iedereen kampeert in spel in één van de kampementen of het dorp.
- Voedselvergaring levert je extra EP op. Hiermee willen we rollenspel stimuleren.
- Player driven plot; spelers bepalen waar het plot naartoe gaat.
- Als je wilt kun je je als speler aansluiten bij een Guilde. Elk Guilde heeft zijn eigen unieke politieke structuur.


Korte uitleg over de naam. X staat niet voor het Romeinse cijfer 10, maar voor de wiskundige betekenis 'onbekende grootheid'.


De Setting
Spelen op Terra X kan vanaf 16 jaar. De wereld en hoe de samenleving is ingedeeld staat beschreven bij 'Terra X Setting'. Hier kun je als nieuwe speler je personage op baseren (welk ras, beroep, afkomst).


Regelsysteem
Voor dit evenement zal het huidige regelsysteem ook gelden, echter met een aantal aanpassingen. Voordat hier iets over naar buiten wordt gebracht, gaan we eerst in overleg met de regelcommissie. Als hier meer nieuws over is, wordt dit uiteraard bekend gemaakt.


Praktisch

We starten donderdagavond en eindigen zondag in de namiddag. Op donderdag kun je 's ochtends aankomen om te beginnen met opbouwen. Dat betekent 4 dagen lang LARP plezier!


Facebook pagina

Terra X heeft ook zijn eigen Facebook pagina, als je lid wordt van de pagina maak je kans op een vette prijs. Binnenkort hierover meer! De pagina vind je hier:

https://www.facebook.com/TerraXLarpEvent

 

 
Coming Up: Het Eiland LARP 15 t/m 17 juni
LARP Event Nieuws
Wednesday, 16 May 2012 14:29

LARP event Het Eiland staat alweer voor de deur. Tot aan het evenement zullen de spelertickets €50,- blijven in de voorverkoop. Figuranten tickets zijn momenteel niet meer verkrijgbaar, daarvoor moeten er eerst meer spelers zijn. Dit Eiland evenement is het slot stuk van de hele Eialnd reeks, zorg ervoor dat je het einde niet mist.

Bestel nu je EILAND 'speler' tickets in de webshop

 

Eiland 2012 Image

 
LARP evenement foto's - Quon 15 (11t/m 15 mei)
LARP Event Nieuws
Wednesday, 16 May 2012 13:37

20120513 152427

Afgelopen weekend was het weer tijd voor Quon. Met ruim 215 deelenemers ons grootste weekendevent tot nu toe! De foto's geven weer wat voor prachtige creaties er allemaal rondliepen. Alle vrijwilligers die het evenement mogelijk hebben gemaakt bedankt!
Geniet van de foto's.

FOTO'S Quon 15

 


 
Figurantenstop LARP Event Quon 15
LARP Event Nieuws
Thursday, 26 April 2012 13:54

 

IMG_5679

De aanmeldingen voor Quon 15 (11 t/m 13 mei) zijn in volle gang en er hebben zich inmiddels zo veel figuranten aangemeld (40 Vodu'Kar, 25 AllRound), dat we de figurant inschrijving stop zetten. Heb je nog geen kaartje, maar wil je héél graag meedoen als figurant? Stuur dan een mailtje naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Het kan zijn dat er meer figuranten worden toegelaten of dat er mensen afvallen.

 

Maarrrrr... Wil je het juist opnemen tegen deze grote groep figuranten? Dat kan er zijn nog steeds speler tickets verkrijgbaar!! Klik hier om direct je spelersticket te bestellen.


 

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 6 of 14