Direct naar Ticketshop

Dinsdag 27 december - Schilderwedstrijd
Toernooien
Thursday, 22 December 2011 16:20

schilderen_fanatic10Het is weer een hele tijd geleden dat we een schilderwedstrijd hebben gehouden aanstaande disdag is er weer één in de winkel. De schilderwedstrijd werkt als volgt; Je koopt je miniatuur op de dag van de wedstrijd (Dit is dan meteen je inschrijfgeld).
De keuze van het miniatuur staat helemaal vrij dus je kan kiezen waar je goed in bent. Conversions mogen, maar beïnvloeden je winkansen niet. Het miniatuurtje van je keuze wordt geschilderd in de winkel met je iegen verf.


Aanvang 12:00 uur, einde 18:00 uur. De winnaar wordt diezelfde dag bekend gemaakt. Wil je mee doen? Stuur dan een mailtje naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it


 
Zaterdag 24 december 40K toernooi– God Emperor of the Universe
Toernooien
Thursday, 08 December 2011 14:55

Logo_Bulletproof

 

Het einde van het jaar komt er weer aan, dus ook de titeltoernooien! Tijdens dit toernooi worden de beste 40K spelers bepaald. Er worden 3 battles gespeeld. Het toernooi is 2000 punten, de rulespack kun je hier downloaden. Het toernooi wordt georganiseerd door Wargaming club Bulletproof, leden en niet-leden zijn allemaal welkom!


Aanvang en opgeven

Aanmelden begint vanaf 9:00 uur in de winkel. Om half 10 is de eerste pot. Om 16:30 uur hopen we klaar te zijn met het toernooi. Dit is om mensen de kans te geven nog kerstavond met hun gezin/familie te vieren. Opgeven kan door een mailtje te sturen naar: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Prijs toernooi: €5,-.

 

 
Warhammer Fantasy Toernooi - Zaterdag 12 November
Toernooien
Monday, 31 October 2011 16:05

Toernooi met de Storm of Magic regels

Grote legers marcheren over bloederige slagvelden. Gevaarlijke monsters uit de donkerste hoeken van de wereld komen op de geur van lijken af. En machtige magiërs gooien de meest vreselijke spreuken naar elkaar.

 

Op zaterdag 12 November organiseert Wargames club Bulletproof een Warhammer fantasy toernooi met de Storm of Magic regels. Stel een leger samen van 2400 punten met nog eens 600 punten extra aan Storm of Magic monsters, magic items en magical pacts.
Hier vind je de rulespack.


Kosten: €2,- voor leden en €4,- voor niet-leden. Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

BulletproofBanner


 
Toernooi! Dystopian Wars en Uncharted seas 2 oktober
Toernooien
Friday, 16 September 2011 10:44
Dystopian_logo1Op zondag 2 oktober organiseert wargaming club Bulletproof een Dystopian Wars en een Uncharted seas toernooi. Voor Dystopian Wars geldt: Stel een vloot van 800 punten samen en sloop de battlegroup van je tegenstander! Voor Uncharted Seas geldt: Breng een vloot van 550 punten mee en overmeester de zeeën! Het toernooi wordt gehouden in de spelruimte in de winkel. De toernooien zijn bedoelt voor iedereen, ook niet-leden kunnen meedoen. Meer details en inschrijven kan door een mailtje te sturen naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . 
Zondag 4 september – 40k toernooi
Toernooien
Thursday, 01 September 2011 11:03


Logo_BulletproofWarhammer 40K toernooi georganiseerd door Bulletproof. Dit zal een 1750 punten toernooi zijn naar GT richtlijnen. De rulespack is hier te downloaden. Kosten: €2,- voor leden, €4,- voor niet-leden. Meer informatie en inschrijven, kijk op het forum bij Bulletproof. Of mail naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

 

 

 
8 januari 2011 - Big Pooha of Eternal Brilliance
Toernooien
Thursday, 06 January 2011 15:57

 

Rond de jaarwisseling is het weer tijd voor de titeltoernooien van Bulletproof! Tijdens deze selectietoernooien worden de beste spelers van Bulletproof bepaald. Op zaterdag 8 januari spelen we 3 battles, in het tijdsbestek van 10.00 uur tot ongeveer 18.30 uur. Alle modellen zijn toegestaan, mits ze WYSIWYG zijn (dus ook Forgeworld). Verder regels kan je vinden op ons forum onder Bulletproof. Aanvang 10:00 uur.

 

Opgeven kan door een mailtje te sturen naar: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it BulletproofBanner

 
Fanatic Toernooien Games Workshop
Toernooien
Wednesday, 10 November 2010 17:44

 

IMG_1426De GW toernooien op de Fanatic 2010 zijn in samenwerking met Wargaming club Bulletproof. Je strijd met een teamgenoot tegen andere teams in een toernooi wat drie verschillende battles beslaat. De prijs die hier vermeld staat is voor één team (twee personen). Het puntenaantal is 1000 punten per teamlid. De regels kan je spoedig op onze website downloaden of bekijken op ons forum. Vragen over de regels kan je kwijt op ons forum of aan  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .


De volgende toernooien vinden plaats, klik op de link om in te schrijven:


• Warhammer Team toernooi;
Punten per speler: 1000 (2000 in totaal), €25,- per team


• 40K Team Toernooi;
Punten per speler: 1000 (2000 in totaal), €25,- per team


Let op! Na 21 november zal de prijs met €10,- verhoogd worden. Daarnaast kan je je na 25 november alleen nog in de winkel of aan de deur inschrijven. 

Aanvang en start GW toernooien - Op de dag van de Fanatic kun je je tussen 9:00 uur en 10:30 uur aanmelden. Wees op tijd, want alle toernooien beginnen om 10:45 uur. Waar: Broerenkerk, Adres: Achter de Broeren 1, 8011VA Zwolle.

 


Jouw hobby, word lid!

larp groep
wargames groep
magic groep