Direct naar Ticketshop

Games Workshop 15% Korting!!
Games Workshop
Written by Administrator   

Korting_15

 

Vanaf 1 november wordt er voor onbepaalde tijd 15% korting in de winkel en webshop gegeven op:

 

het hele Games Workshop assortiment 

(excl. Mail Order, GW verf en novels).

 

Ons hele Games Workshop assortiment vind je in onze winkel en op onze webshop.

 

 
Profiteer tot 31 augustus van de korting op GW
Games Workshop
Wednesday, 24 August 2011 15:20

Korting_15

 

Even een reminder voor alle wargame liefhebbers. Tot 31 augustus ontvang je in onze winkel en webshop 15% korting op het hele Games Workshop assortiment (excl. Mail Order en novels). De zomermaanden zijn namelijk de Wilde Warhammer Weken bij Games-N-Stuff! Ons hele Games Workshop assortiment vind je in onze winkel en op onze webshop.

 

 

 
40k zomercampagne: Buikje van het beest
Games Workshop
Thursday, 21 July 2011 13:03

 

Logo_BulletproofZoals elke zomer organiseert Wargamingclub Bulletproof een campagne. De campagne van dit jaar is 40k en heet Buikje van het beest.
De aftrap is op 23 juli in de winkel en daarna volgen nog 4 speelweken. Elke week verschijnen er scenario's om te spelen en kun je strijden voor jouw team! Meer informatie kun je op het forum vinden bij Bulletproof

 

Zaterdag 23 juli: Gevecht om het buikje van het beest begint
Deze zaterdag zullen we de openingsbattle houden voor de Bulletproof Zomercampagne. Neem 400 punten 40k mee (minstens 1 troop choice) en zorg ervoor dat jouw factie een voorsprong krijgt in de komende oorlog! Het begint om 11.00 uur en duurt tot uiterlijk 17.00 uur. Inschrijving is niet nodig, maar we zouden het wel fijn vinden als je laat weten of je komt! Doormailen of je komt kan naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

BulletproofBanner

 
Wilde Warhammer Weken - 15% Korting!
Games Workshop
Friday, 24 June 2011 13:03

logo_kleinIn de maanden juli en augustus zijn het de Wilde Warhammer Weken bij Games-N-Stuff!
Dit betekent 15% korting op het hele Games Workshop assortiment in de winkel en webshop (excl. Mail Order en novels).  

 

Fine Cast
Inclusief in deze aanbieding zitten ook de nieuwe Fine Cast modellen van Games Workshop! De Fine Cast miniaturen zijn gemaakt van Korting_15resin, waardoor ook lange tijd niet te leveren modellen weer nieuw leven is ingeblazen. Dit geld voor Warhammer Fantasy / Warhammer 40k en LoTR.

 

Ons hele Games Workshop assortiment vind je in onze winkel en op onze webshop.


 
Grey Knights Pre-order AANBIEDING
Games Workshop
Monday, 21 March 2011 15:13


Bij voorbestelling van de gehele Grey Knight wave nu €12,50 gratis Micro Arts Studio, Scibor of Army Painter producten!! De gehele wave bestaat uit de codex, een doos Grey Knights, een doos Grey Knight Terminators, Lord Kaldor Draigo en last but zeker niet least de Nemesis Dreadknight. Voorbestellen kan in de winkel of de webshop.

 
Grey Knights voorbestellen
Games Workshop
Thursday, 10 March 2011 15:11

smm-28sf0020_1Hier zijn ze dan the very best of the God Emperor himself! Op 2 april is de release van de nieuwe Grey Knights van Games Workshop. Wil je zeker weten dat je ze op die dag binnen hebt (in de winkel ophalen of per post verstuurd)? Bestel ze dan voor in onze webshop.

 

What's New
Op ons forum staat een ovezicht van wat je allemaal kan verwachten. Voor leuke army variaties voor je Grey Knight leger, kijk bij Scibor miniaturen (zie foto).

 
Dan Abnett must read 'Prospero Burns'
Games Workshop
Friday, 17 December 2010 13:59

 

Prospero-BurnsVoor alle 40K novel liefhebbers, hier het langverwachte vervolg op mega best seller, 'A Thousand sons' uit de Horus Heresy reeks. Een echte `Dan Abnett, must read! Het vervolg heet 'Prospero Burns' en geeft een andere kijk op het verhaal, nu gezien vanuit de ijzige kijkers van Leman Russ. De wolven van Fenris zullen de thousand Sons van Magnus leren te luisteren naar The God Emperor, beloved by all. Het boek is te bestellen in onze webshop en in de winkel.


Mocht dit je allemaal nieuw in de oren klinken, dan is de hele Horus Heresy reeks zeker aan te raden. Hierin wordt de hele geschiedenis van de Heresy besproken; de opkomst van Chaos, de val van veel Spacemarine Chapters en hoe close Humanity kwam om hun grip op het universum te verliezen. Mocht je interesse hebben in de hele serie, stuur dan een mailtje naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 


Jouw hobby, word lid!

larp groep
wargames groep
magic groep