Direct naar Ticketshop

Time for.... Bolt Action! Met 10% korting op alles v.a 29 oktober!
Warlord Games
Monday, 14 October 2013 12:55

 

Bolt-Action-Cover-combo

Vanaf 29 oktober t/m  14 december staan de dinsdagavonden centraal voor het Tweede Wereld Oorlog spel BOLT ACTION! 
In deze periode zullen we rondom Bolt Action allerlei activiteiten organiseren op de dinsdagavond en om de week op de zaterdagavond. We zullen verschillende facetten van het spel belichten; Van welke units je mee kan nemen, wat ze op het slagveld doen tot hoe je de poppen in de goeie kleur en speelklaar krijgt op een snelle manier. 

 

Kick- off
Op dinsdag 29 oktober is de Kick off, vanaf die dag zijn er demo's en krijg je op alles van Bolt Action 10% korting (met uitzondering van mail order, korting alleen in de winkel). Deze korting duurt zolang de actieperiode loopt tot 14 december.

 

Afsluiting
De afsluiting is op zaterdag 14 december. Op deze dag organiseren we Bolt Action battles waar je ter plekke aan mee kan doen met je leger. Je zult hier voor een legertje van 750 punten nodig hebben. We maken er dan een klein feestje van met voor iedereen die heeft meegedaan een klein presentje. Er zal die dag ook een gratis schilderwedstrijd  zijn, waar je ter plekke modellen voor kan inleveren.  De categorieën zijn beste Bolt Action tank, unit, artillerie, command en leger. 

 

 
NIEUW van Warlord games o.a. Imperial Japanese Army
Warlord Games
Friday, 16 September 2011 14:28

 

Warlord Games, bekend van de historische mini's, heeft weer een aantal nieuwe releases gehad waaronder het Japanse imperial leger (WOII, zie plaatje). Hieronder een overzichtje van de nieuwe releases, klik op de link voor meer info (webshop).

imperial_japanese_army_LRGImperial Japanese Army
Roman Medicus
Bonnie Prince Charlie
Duke Of Cumberland
Sarmatian Cataphract Support (2)
Stug III ausf G
British Universal Carriers (2)
Cromwell Tank
Imperial Harquebusiers

 
Hail Ceasar!
Warlord Games
Thursday, 10 March 2011 16:04
hail_ceasar_LRGHet langverwachte regelboek Hail Ceasar 'Battles in the Ancient Era' van Warlord games zal op 22 april worden uigegeven. Het boek, een prachtige full-colour hardcover, zal €34,99 gaan kosten en is natuurlijk bij ons voor te bestellen in de webshop.


Rick Priestley
Het systeem is gebaseerd op het zeer succesvolle Black Powder systeem, wat net als Hail Ceasar door wargaming grootheid Rick Priestley is gedesigned en geschreven. In Hail Ceasar wordt echter de nadruk op gevechten gelegd, waar die bij Black Powder op schieten ligt. Verder staat het boek boordevol historiche informatie en beroemde veldslagen uit de oudheid.  We hopen iedereen die Hail Ceasar! bij ons voorbesteld, een speciaal release miniature te kunnen geven. Meer informatie daarover volgt spoedig...
 
Historische miniaturen
Warlord Games
Wednesday, 10 November 2010 17:47

Warlord-Games

Warlord miniaturen zijn gemaakt op de bekende Warhammer schaal, namelijk 28mm. Je kan ze gebruiken bij diverse systemen, waaronder Fields of Glory of Warhammer Ancients. Prachtig uitgevoerd, mooie plastics en legers uit verschillende historische periodes.

De designers van Warlord Games zijn bekende oude werknemers van Games Workshop, zoals Paul Sawyer (oud hoofdredacteur White Dwarf) en John Stallard (de bedenker en designer van Warhammer Ancients). Kijk voor een compleet overzicht in onze webshop.

 


Jouw hobby, word lid!

larp groep
wargames groep
magic groep