Direct naar Ticketshop

Extra KidsLARP Wisselwoud op 3 november!
Wednesday, 16 October 2019 12:15
Op 3 november is er als afsluiter van het LARP jaar een extra Wisselwoud KidsLARP geplanned! We kunnen dus nog één keer op avontuur om en nabij het dorpje Wiseling. Tickets zijn verkrijgbaar in de ticketsshop voor iedereen die met PayPal kan betalen. Wil je via bankoverschrijving een ticket bestellen? Mail dan naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

71186421 2528934260504819 75062207129321472 n
 
LARP Events Agenda 2019 online
Thursday, 01 November 2018 11:45
banner Dwaler datum FBevent
De LARP agenda van 2019 is bekend! Je kunt een heel overzicht met een korte uitleg per spelwereld vinden op deze pagina LARP agenda 2019. Direct tickets kopen? Dat kan tot 1 januari 2019 voor de laagste tarieven!

DIRECT TICKETS KOPEN

Hieronder een kort overzicht van de data, zodat deze meteen in de agenda kunnen:

De Dwaler:
Dwaler 26 – 29 t/m 31 maart
Dwaler 27 – 6 t/m 8 september

Quon:
Quon 29 – 24 t/m 26 mei
Quon 30 – 11 t/m 13 oktober

Terra X:
28 t/m 30 juni

Wisselwoud:
WW 1 – 3 maart (afgelast)
WW 2 – 12 mei
WW 3 – 23 juni
WW 4 – 29 september
 
Games-N-Stuff LARP Events Agenda 2020


Games-N-Stuff heeft verschillende Levend Rollenspel (LARP) werelden bedacht waarin deelnemers, van kids tot volwassenen, op avontuur kunnen gaan. Al onze evenementen hebben een eigen unieke spelwereld. We zien het als onze taak om tijdens een evenement deze spelwereld zo goed mogelijk tot leven te laten komen. 

We hebben een grote online community met veel ruimte voor input vanuit de deelnemers. Je vindt onze LARP community op Facebook in de groep LARP @ Games-N-Stuff. Ieder evenement heeft ook zijn eigen Facebookgroep specifiek afgestemd op die wereld, een link naar ieder van deze Facebookgroepen staan hieronder aangegeven. 


Ticketshop
Tickets voor seizoen 2020 zullen voor het einde van het jaar online komen

Een overzicht van de LARP events in 2020:

banner Dwaler tekst def
LARP Event De Dwaler
Aantal deelnemers: +/- 250
Leeftijd: 14+

De Dwaler speelt zich af in Europa begin 13de eeuw. Het is de tijd van boeren en adel. Het is de tijd van de geestelijkheid en van kruistochten. Het is de middeleeuwen die wij kennen van films en vele boeken, maar wél met een kleine twist... De mythen, legenden en volksverhalen waar men toen in geloofde zijn werkelijkheid. De wezens uit deze verhalen zijn verscholen om zich te beschermen tegen de mens en de kerk, of is het toch anders om? Door heel Europa bevinden zich zogeheten Dwaalplaatsen. Deze mythische plekken zijn alleen te vinden als je weet waar ze liggen... Of als je verdwaalt... Het evenement zelf speelt zich in een van deze Dwaalplaatsen af, een ontmoetingsplek voor het mythische en de middeleeuwse mens. 

Facebook groep:
LARP event De Dwaler @ Games-N-Stuff


De Dwaler in 2020: 
De Dwaler 28 ------------ 3 t/m 5 april
De Dwaler 29 ------------ 11 t/m 13 september


banner Quon tekst def

LARP Event Quon
Aantal deelnemers: +/- 275

Leeftijd: 14+

Vele bloedige oorlogen hebben het Keizerrijk Quon en de omliggende landen de laatste decennia geteisterd, sommige op basis van religie en idealen, andere op basis van politieke intrige en lust naar macht. Maar er lijkt een ommegang plaats te vinden in dit geweld. Nee, de landen van Erumdar zijn zeker niet gestaakt met strijden, maar in dit nieuwe tijdperk hebben de landen ook andere manieren gevonden om conflict in binnen- en buitenland op te lossen...

Op allerlei vlakken vinden ontwikkelingen, zelfs revoluties plaats! Beleef het zelf in het levendige dorp Boshoek, een plek waar allerlei culturen uit heel Erumdar samen komen en altijd veel te beleven is. Ervaar de levendige culturen, de politieke intrige, de invloeden van magie en de goden, en speel jouw rol in de ontwikkelingen die in Erumdar gaande zijn!

Facebook groep:
LARP event Quon @ Games-N-Stuff


Quon in 2020: 
Quon 31 ---------- 8 t/m 10 mei
Quon 32 ---------- 9 t/m 11 oktober

banner TerraX tekst

LARP Event Terra X
Aantal deelnemers: +/- 100
Leeftijd: 16+

Larp event Terra X speelt zich af in de Vervallen Wereld. Deze wereld is hard, meedogenloos en getekend door de afschuwelijke gebeurtenis die men nu Teoc noemt. Hoe de wereld er voor Teoc uitzag weet ook niemand, maar nu is er niet veel van over. Het land is desolaat. Grondstoffen zijn op. De aarde is uitgeput. Er groeit nog maar weinig en voedseltekort is aan de orde van de dag. Terra X is een evenement met een unieke spelwereld met voor de meeste deelnemers maar een doel: overleven in de Vervallen Wereld en misschien, uiteindelijk, de ellende ontstijgen.

Facebook Groep:
LARP event Terra X @ Games-N-Stuff


Terra X in 2020: 26 t/m 28 juni


banner kidslarp tekt smal

Wisselwoud (KidsLARP)
Aantal deelnemers: +/- 120 (kids + figuranten)
Leeftijd: 6+, gemiddelde leeftijd 8 – 12 jaar

Kom naar Wisselwoud! 
De nieuwe KidsLARP reeks voor 6 tot 15 jarigen. We zijn hierbij een samenwerking aangegaan met verhalen- en kinder boekenschrijver Thijs Goverde die de hele wereld van Wisselwoud heeft bedacht en hier ook een kinderboeken reeks op heeft gebaseerd. Op deze manier kan de avontuurlijke wereld van Wisselwoud ook thuis beleefd worden. Wisselwoud is een geheimzinnige plek in de bossen van middeleeuws Nederland... waar de meest bijzondere, getalenteerde, dappere kinderen ter wereld als door een wonderlijk toeval allemaal belanden. Want hier veranderen kinderen in helden.

Hier leren ze vechten van de beste zwaardkunstenaars, toveren van de geleerdste magiërs, genezen van de kundigste heelmeesters... en dat is wel nodig ook! Want in het Wisselwoud zwerven vele wezens rond, en niet allemaal hebben ze goede bedoelingen. Er zijn hier vele raadsels op te lossen, schatten te vinden en gevaren te overwinnen. Maar ook het dagelijks leven in het middeleeuwse dorpje Wisseling stelt zijn eisen. Smeden, kruiden zoeken, voedsel bereiden... het moet allemaal gebeuren.

Ben jij zo'n kind, dat houdt van zwaardvechten, toveren, struinen door het bos, met je handen en je hoofd tegelijk bezig zijn? Zo'n kind dat niet snel iets raar vindt, houdt van een beetje spanning, en humor heeft? Dan is het Wisselwoud de plek voor jou!

Facebook groep:
KidsLARP Wisselwoud @ Games-N-Stuff


KidsLARP in 2020:

(coming soon)

Wisselwoud I - 
Wisselwoud II - 
Wisselwoud III - 
Wisselwoud IV - 

 
Vertrouwenspersoon op onze LARP events
LARP Event Nieuws
Thursday, 19 October 2017 10:22
Nieuw op onze LARP events is de vertrouwenspersoon. Het inschakelen van de vertrouwenspersoon is een laagdrempelige manier waarop je zaken m.b.t. tot je deelname op onze evenementen bespreekbaar kan maken die je niet binnen de 'kern' organisatie kwijt wilt/ kunt. In een vertrouwelijk gesprek (via mail of op het evenement) kun je vertellen wat er is en bekijk je samen met de vertrouwenspersoon welke mogelijkheden er zijn om tot een bevredigende oplossing te komen. Soms is een luisterend oor voldoende en soms is het nodig om alsnog een gesprek aan te gaan met (iemand van) de 'kern' organisatie, met of zonder hulp van de vertrouwenspersoon. Mocht je de behoefte hebben anoniem te willen blijven, dan zal de vertrouwenspersoon dit waarborgen. We hopen hiermee voor de deelnemers een stap voorwaarts richting de organisatie te ondersteunen. 

We hebben twee vertrouwenspersonen aangesteld, een mannelijke en een vrouwelijke. De vertrouwenspersonen doen dit op vrijwillige basis, dus dit maakt ze als vanzelfsprekend vrijwilliger bij Games-N-Stuff. Daarnaast zijn beide ook op andere manieren actief bij onze LARP activiteiten, echter niet als 'kern' organisatie. Ze stellen zichzelf hieronder kort even voor:

- Ik ben Ruth Stevenson, 46 jaar en woon in Zwolle. Ik werk als trainer/coach/consultant bij de gemeente Utrecht. Daar begeleid ik teams in organisatieveranderingen en leidinggevenden tijdens veranderingsprocessen. Ik vind het belangrijk om vanuit oprechte interesse gesprekken te voeren met mensen, open vragen stellen om erachter te komen wat mensen beweegt en of ik een rol kan hebben in hun ontwikkeling of het oplossen van hun probleem. Ik ben bijna 7 jaar actief in Larp, bij Games-N-Stuff, als kwartiermeester (begeleider) bij Wisselwoud, in de bar bij Quon en Terra X en als figurant bij Dwaler. Mijn emailadres is 
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

- Ik ben Edo Pronk, 28 jaar, in het dagelijks leven Docent Dans en beeldend kunstenaar. Ik heb les gegeven aan basis- en middelbare school en heb van daaruit ervaring met vertrouwelijke en soms lastige situaties, en het oplossen daarvan. Ik larp nu zo'n 12 jaar, voornamelijk bij Games-N-Stuff, waar ik vaak opbouwer, figurant en/of speler ben. Email:  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Contact met de vertrouwenspersoon
Op de meeste evenementen zijn beide vertrouwenspersonen of is er één aanwezig. Je mag ze ter plekke aanspreken en samen overleggen wat een goed moment is voor een gesprek. Je kunt er ook voor kiezen om contact te zoeken via mail. Bij het voorstellen hierboven staan de mailadressen waarop de vertrouwenspersonen te bereiken zijn.
 
Tickets LARP events 2017 online
Tuesday, 06 December 2016 15:14
Vanaf vandaag zijn de tickets van onze LARP weekend evenementen beschikbaar in de ticketshop. Tot en met 31 december profiteer je als speler van een extra korting en kost je ticket 45 euro.
Tickets voor het Wisselwoud volgen nog.

Nog eenmaal de data op een rijtje:

Dwaler 22: 24, 25 en 26 maart
Dwaler 23: 8,9 en 10 september

Terra X 2017: 30 juni tot 2 juli

Quon 25: 12, 13 en 14 mei
Quon 26: 20, 21 en 22 oktober

Wisselwoud 1: 12 maart
Wisselwoud 2: 11 juni
Wisselwoud 3: 24 september
Wisselwoud 4: 29 oktober

 
Aanpassingen website
Friday, 26 August 2016 13:32
Hallo boeren, burgers en buitenlui,


Begin juli maakte ik een melding dat we en stap gingen zetten om de website te verbeteren. Het bleek een reuzenstap te zijn, inmiddels zijn de grootste veranderingen gedaan en kunnen jullie die allemaal aanschouwen op onze website.Wat hebben we gedaan? In het linker menu overzicht hebben de verschillende evenementen meer ruimte gekregen voor de verschillende pagina's. Hierdoor kan je ook beter zien welke verschillende pagina's wat voor informatie bevatten (handig bij bijvoorbeeld de spelwereld). De evenementen hebben globaal dezelfde indeling zodat je per evenement op dezelfde plek je informatie zou moeten kunnen vinden. Om te voorkomen dat je verdwaalt staat de indeling links ook bij de verschillende (hoofd)pagina's. En per evenement is het nu mogelijk om het laatste nieuws te zien zodat je niet afhankelijk bent van facebook.


Waarom dit bericht? Een goede website werkt (of is pas goed) als de gebruikers er hun weg kunnen vinden. Mijn vraag is dan ook of jullie mee willen kijken naar de website en of er nog gaten en onduidelijkheden zitten. Het gaat hier op dit moment vooral over de lay-out en vindbaarheid van informatie. Inhoudelijk wordt er in de toekomst nog met de verschillende teams gebrainstormd over de verbeteringen. Dit is dan ook een project wat nooit ''af'' is maar door een proces van feedback en verbeteren steeds een stapje verder komt.Stuur een e-mailtje naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it met je opmerkingen en/of vragen.
 
LARP events agenda 2016

LARP events agenda van 2016!! Alle data op een rij

Wordt lid van onze Larp@gamesnstuff facebookpagina voor alle laatste nieuwtjes. Hieronder de het laatste nieuws omtrent de nieuwe agenda voor 2016:

Algemeen e-mail adres evenementen - Voor de LARP evenementen stappen we langzaam over naar een nieuw e-mail adres, namelijk; This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Dit doen we omdat we hiermee achter de schermen meer overzicht creëren. We begrijpen dat het voor sommigen wennen is (weer een ander e-mail adres) maar wees niet ongerust. We zullen het oude e-mail adres doorschakelen zodat ook die e-mailtjes beantwoord zullen worden.


Verhoging leeftijdsgrens Dwaler en Quon - Met ingang van 2016 zal de minimum leeftijd van Dwaler en Quon 14 jaar zijn. We hebben hiertoe besloten omdat 12 tot 13 jarigen naar onze mening een kwetsbare groep is en wij als organisatie niet de begeleiding kunnen bieden die zij nodig hebben. Ook is gebleken dat onze jongste deelnemers niet mee komen in het spel wat door (vaak oudere) spelers en figuranten neergezet wordt. Vanaf 14 jaar ontstaat hier een kentering en sluit deze leeftijd beter aan bij het spel en de omvang van onze evenementen. We gaan op onze kidsevents, voor de groep 12 tot 15 jarigen uitdagender spel aanbieden, zodat deze groep daar ook zijn ei kwijt kan. Daarnaast zal daardoor de overgang van kidsLARP naar weekendLARP beter op elkaar afgestemd zijn.


Ben je in 2016 12 of 13 EN heb je ervaring op Quon of Dwaler. Voor deze personen willen we een uitzondering maken, omdat je reeds een karakter hebt lopen op één van deze evenementen. Mocht je dus in 2016 wéér mee willen doen, dan kan dat met goedkeuring van de organisatie, stuur hiervoor een e-mail naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.


Ook voor families die larpen met kinderen onder de 14 jaar zijn er mogelijkheden, want families geven de Middeleeuwse wereld een stukje echtheid die we graag zien op onze evenementen. Daarnaast is de begeleiding van de kids binnen een familie een andere zaak, dan van alleen komende jongelingen. Stuur voor meedoen met je familie (als die jonge kids bevat) ook een e-mail naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .


Terra X 3 dagen in 2016 - Ook in 2016 zal Terra X van vrijdagmiddag tot zondagmiddag zijn. We hebben ons uiterste best gedaan om te zoeken naar mogelijkheden om er toch een vierdaagse van te maken. We zitten echter met een aantal beperkende factoren m.b.t het terrein en het is ons helaas niet gelukt om dit samen op te lossen. We gaan er natuurlijk een super toffe 3 daagse van maken. Onze pogingen om er in 2017 een vierdaagse van te maken gaan we intensiveren door op zoek te gaan naar nieuw terrein. We zien namelijk geen mogelijkheid meer om op het huidige terrein er een 4daagse van te maken. We kunnen op dit moment geen garanties geven over de invulling van Terra X in 2017, omdat de voordelen van het nieuwe terrein moeten gaan opwegen tegen een verhuizing. Dit zal gaan blijken en we zijn ook benieuwd naar de mening van onze achterban hierover! Mocht er geen geschikt alternatief gevonden worden dan blijft een 3daagse op het huidige terrein de manier hoe we verder gaan.


Dwaler 1 of 2 keer? - Er komen twee dwalers! 

Binnenlocatie; het Jamboreehuis - Met ingang van 2016 zullen wij het Jamboreehuis niet verhuren.


Wisselwoud: de nieuwe kidslarp van Games-N-Stuff - In 2016 starten we in samenwerking met Thijs Goverde (kinderboekenschrijver) een nieuwe reeks KidsLARPs voor 6 tot 15 jarigen genaamd het Wisselwoud. Binnenkort zal er op de site meer informatie verschijnen over de wereld van het Wisselwoud en wat hier allemaal mogelijk is. Ook zullen we zeer spoedig de vier evenementen in 2016 aankondigen. Deze zijn nu nog niet helemaal rond.


Ticketshop
Nu de data bekend zijn hopen we zo spoedig mogelijk de ticketshop te openen. Zodra de tickets beschikbaar zijn hoor je het als eerst via facebook.

 

 
LARP events agenda 2015
Monday, 10 November 2014 13:34

LARP events Agenda 2015 -ALLE DATA OP EEN RIJ!

*Nieuws* Wij bieden als Games-N-Stuff veel verschillende evenementen aan en de frequentie ligt heel hoog. Dit is natuurlijk heel goed, omdat de evenementen met veel enthousiasme door veel mensen worden bezocht. Maar soms kan de hoge frequentie een belemmering worden voor de organisatie omdat er geen tijd overblijft om veranderingen door te voeren die wel nodig zijn en om voldoende teamsterkte te hebben. Dat was eigenlijk afgelopen jaar al een belemmering, maar omdat de data al vast stonden konden we daar niet zoveel meer aan veranderen. We kunnen de frequentie in 2015 wél naar beneden schroeven, om de ruimte te creëren om pas op de plaats te maken zodat alle evenementen die wij aanbieden daar de vruchten van kunnen plukken. Daarom zal er in 2015 één dwaler zijn (in plaats van 2) en 3 kidsevenementen (in plaats van 5). We gaan ervan uit dat deze terugschroeving alleen voor 2015 zal gelden. We begrijpen dat sommigen dit jammer vinden, maar we hopen op deze manier onze evenementen voor iedereen (vrijwilligers en deelnemers) beter te maken zodat iedereen weer met frisse moed er tegenaan gaat en veel plezier heeft. We hopen op jullie begrip hiervoor! bekijk de hele agenda via bovenstaande link!


banner kidslarp2014


 
Regelwijzigingen Terra X 2014
LARP Event Nieuws
Monday, 19 May 2014 12:02

TerraX Logo3 mini

Er zijn wat kleine verduidelijkingen en regelaanpassingen voor de module 'Magie & Alchemie: Terra X', die bij het aankomende evenement in werking zullen gaan.

Er is één grotere verandering, namelijk de verwijdering uit de spreuken en brouwsels van 'Genees Lichaam'. Mocht jouw personage deze vaardigheid gekozen hebben, dan moet je de ervaringspunten op een andere manier opnieuw besteden helaas. We begrijpen dat dit voor sommige deelnemers lastig is en onze excuses hier voor. Genees Lichaam is binnen de setting van Terra X helaas niet geschikt en daarom is er besloten deze uit de module 'Magie & Alchemie: Terra X' te halen. Er komt geen andere spreuk of vaardigheid voor in de plaats.
 

Verder zijn er een paar fouten uit de module gehaald, of verduidelijkingen geplaatst, namelijk:
- pagina 12: 'Genees Lichaam' verwijderd uit de lijst spreuken en brouwsels
- pagina 12: De M verwijderd bij het brouwsel 'Schildversterker', deze is alchemistisch en niet Magisch
- pagina 16: Bij 'Effect Herkennen 1-3' stond nog de tekst 'De alchemist herkent alleen alchemistische effecten, de magiër alleen magische'. Hierbij is weggehaald 'de magiër alleen magische'. Dit gaf verwarring.
- pagina 22: Bij de spreuk 'Vergeet' is het volgende toegevoegd:
Er moet duidelijk In-Spel worden gezegd wat er vergeten moet worden.
- pagina 22: Bij de spreuk 'Voorwerp verhitten' is het volgende toegevoegd: Je kan niet iets doen ontbranden met deze spreuk.


Regels 2014
Basisregels GNS LARP evenementen
Module Alchemie en Magie - Terra X Versie 1.2
 

Personageformulier 2014
Het personageformulier is een handig overzicht voor het indelen van je ervaringspunten in vaardigheden, magie en alchemie. Het personageformulier kun je voorafgaand aan het evenement voor jezelf invullen bij je karaktercreatie. Deze hoef je vooraf niet in te leveren/ te mailen, deze is voor jezelf. Download hier het formulier voor Terra X - Personageformulier 2014
 

Mocht je vragen hebben of iets onduidelijk vinden, laat het ons weten door te mailen naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

 

 
De Dwaler - Informatie voor spelers
LARP Event Nieuws
Thursday, 09 January 2014 16:36

Beste deelnemers van De Dwaler,
 

Het is alweer 2014 en dat betekent dat De Dwaler in aantocht is (28 t/m 30 maart). Achter de schermen wordt al volop gewerkt!
 

Wij willen jullie voor Dwaler 17 informeren over de volgende zaken:
De geruchten zijn waar! Dwaler 17 gaat plaatsvinden op de andere kant van het terrein. Dit gaat voor spelers In Spel en Uit Spel gevolgen hebben. Tijdens Dwaler 16 heeft er een enorme exodus plaatsgevonden. De aankomst zal tijdens Dwaler 17 plaatsvinden. Daarom zal Dwaler 17 in teken staan van het opbouwen op een nieuwe plek. Vanwege de verhuizing zullen alle spelers op een vast moment op vrijdagavond gezamenlijk In Spel gaan. Voor nieuwe personages zal er een intro queeste zijn.
 

Kampementen en kampeerplekken binnen en buiten het dorp (In Spel kamperen)
Voor de nieuwe locatie kunnen spelers In Spel kampementen/ kampeerplekken aanvragen in het dorp en buiten het dorp. We willen tijdens het evenement zoveel mogelijk het gevoel van samen vluchten en aankomen op een nieuwe locatie simuleren. Maar het moet wel praktisch blijven uiteraard. Daarom mag iedereen al wel zijn tent(en) opzetten op vrijdagmiddag (ook omdat daar al in geslapen gaat worden). Maar dat de verdere aankleding van de kampeerplekken en kampementen op zaterdag uitgespeeld gaat worden.
 

Iedereen kan een In Spel tent of een kampement (als je met een groep bent) binnen of buiten het dorp aanvragen. Aanvragen kunnen verstuurd worden naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Voor het dorp is beperkt plek. Om in spel te kamperen heb je uiteraard een In Spel verantwoorde tent nodig (middeleeuwse tent, of canvas tent die niet te modern oogt). De aankleding (banieren, stoeltjes, enz) moeten verder ook In Spel verantwoord zijn. Als je twijfelt of jou tent en/ of aankleding In Spel verantwoord zijn, kun je ook mailen naar het bovenstaande adres. Stuur dan even een foto/ beschrijving mee van de tent/ aankleding.
 

Zet in je aanvraag de volgende informatie:
1. Het aantal tenten;
2. De maten van de tent/ tenten;
3. wel of geen vuurplaats
 

Wanneer van toepassing;
4. Een korte beschrijving van de groep die het kamp gaat bewonen;
5. Het aantal mensen dat gaat slapen in het kamp;
6. een korte beschrijving van de geplande aankleding van het kampement
 

Uiteraard is Uit Spel slapen altijd mogelijk op het Uit Spel kampeerveld. Hier hoef je geen aanvraag voor op te sturen.
 

Vuurplekken
Er zijn 4 kampementen te vergeven buiten het dorp met eigen vuurplek (met bankjes). Als deze zijn vergeven mag je nog wel op een andere plek buiten het dorp een kamp opzetten, deze hebben alleen geen speciale vuurplek. Je mag dan wel vuur maken, maar dan met een eigen vuurschaal (vuurplek die boven de grond hangt).
 

Dwaler 16 - ben je vroeg vertrokken?
Alle spelers die door de regen of andere calamiteiten vervroegd zijn vertrokken op Dwaler 16 hoeven zich geen zorgen te maken over hun karakter. De ruling die wij hierop geven is dat zij ook gevlucht zijn voor het naderende gevaar en op tijd zijn weggekomen uit de regio.
 

Achtergrond insturen
In januari hebben we weer tijd om achtergronden te lezen. Heb jij je achtergrond nog niet opgestuurd, Stuur deze dan op naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Alles dat na 31 januari ingestuurd wordt, kunnen we niet meer lezen voor Dwaler 17. Als we je achtergrond binnen hebben gekregen kan het zijn dat we plot baseren op jou achtergrond. Het insturen van een achtergrond is echter geen garantie voor persoonlijk plot.
 

Met vriendelijke groet,
|Het VL team, Mathijs en Robin

 

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 Next > End >>

Page 1 of 7