Direct naar Ticketshop

Bericht van de nieuwe VL - nieuwe koers 2018
Wednesday, 16 May 2018 11:18
Met een nieuw Verhaalleiders team gaat Terra X dit jaar een 'nieuwe koers' in. Er zijn al wat stappen gezet om Terra X tot bloei te laten komen, waaronder een update van de informatie over de spelwereld en de keuze om meer nadruk op het 'vervallen' deel van de Vervallen Wereld te leggen. Nu, met een compleet nieuw VL team aan het roer, zetten we deze koers maar al te graag voort.

Wij willen graag duidelijk zijn en er open over communiceren met jullie, onze deelnemers. Immers maken wij het evenement uiteindelijk samen!
Wij hebben van onze voorgangers een prachtige spelwereld met hele interessante lijnen en motieven geërfd. De basis van Terra X, waar al zo veel mensen aan hebben gewerkt, daar geloven wij in en die blijft staan als een huis. Maar de nieuwe koers die vorig jaar is ingezet is ook extreem waardevol. Wij gaan hard ons best doen om deze koers te ontwikkelen in de kaders die vorig jaar ook al deels zijn gesteld. Bepaalde aspecten van Terra X willen wij flink ontwikkelen, verscherpen en verdiepen. Met het feit dat het team een complete verandering heeft doorgemaakt zijn er ook nieuwe inzichten en nieuwe ideeën gekomen van waaruit wij verder willen bouwen op de basis en de nieuwe koers.

Vandaar ook deze aankondiging. Welke dingen wij specifiek gaan doen en wat er allemaal gaat veranderen blijft nog eventjes een verrassing. Wat wij wel graag willen delen is een duidelijke beschrijving van onze visie op het evenement. Hierbij geven we jullie handvatten en zekerheid, waar wij vinden dat je als deelnemer recht op hebt. Wij hebben puntsgewijs de leidraad uitgewerkt van hoe Terra X zich gaat ontwikkelen. Drie punten over het evenement in zijn geheel en drie punten over de spelwereld waar het zich allemaal in afspeelt.

Aan de hand van deze 6 kernwaarden gaan wij het evenement vormen, het plot schrijven en het verhaal vertellen. Bovenal gaan we samen met jullie, onze community, een overweldigende ervaring creëren. In het bijgevoegde bestand hebben wij de punten uitgebreid beschreven en wij nodigen jullie van harte uit deze door te lezen. Als er vragen, opmerkingen, liefdesverklaringen of bedreigingen zijn over deze stap die het Terra X team gaat zetten, vragen wij jullie om deze persoonlijk met ons te delen! Communicatie vinden wij ontzettend belangrijk, zeker over iets dat voor ons zo essentieel is voor het evenement: de visie. Reacties mogen hieronder geplaatst worden, en voor uitgebreide vragen en/of feedback mag worden gemaild naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .
Het document met daarin deze punten staat hier en zal ook op de website verschijnen:
https://drive.google.com/file/d/1M_Kwn-s7Ld--KKjlXDKavJeIqirQxzzO/view


Bedankt voor het lezen van onze visie en tot snel!

Namens het Terra X team,
Daan, Sjoerd en Merlijn