Direct naar Ticketshop

Zomerkamp 2018 - 10 t/m 17 augustus
Zomerkamp

Tickets kopen kan in onze ticketshop!

 

logo facebookHet Games-N-Stuff zomerkamp wordt in 2018 van 10 t/m 17 augustus gehouden! Wil je al het nieuws over het kamp als eerst ontvangen? Wordt dan lid van onze Facebook zomerkamp groep: zomerkamp@games-N-Stuff of houdt onze website in de gaten.
 

zomerkamp groepjeHet Games-N-Stuff zomerkamp is een week vol wargames, cardgames en LARP. Alle aspecten van deze hobby's komen aanbod en daarnaast wordt er veel buiten gespeeld in de natuur. De week wordt met zorg voorbereid en er gaan veel ervaren begeleiders mee. Elke dag staan 2 tot 3 activiteiten gepland en daarnaast is er veel ruimte voor vrije tijd om lekker met vrienden en vriendinnen te hobby'en. Het kamp vind plaats in de bosrijke omgeving van Ommen in de nette en ruim opgezette accomodaties van de Wolfskuil. Minimum leeftijd voor deelname is 10 jaar.  

Kosten voor deelname
Na 1 januari 2018 betaal je €399,- 

Tickets kopen kan in onze ticketshop!

Bij deze prijs zit verder alles inbegrepen; maaltijden met biologisch vlees, tussendoortjes, activiteiten etc.

XL-kamp (17+)
In tegenstelling tot voorgaande jaren hebben we dit jaar één gebouw, namelijk de Repelaershoeve. Dit betekent voor het XL-kamp dat er geen specifiek huisje is zoals voorgaande jaren het geval is geweest. Natuurlijk zullen we er voor zorgen dat alle wat oudere deelnemers met alleen andere XLers op een slaapzaal zullen liggen en zullen jullie verder ook de vrijheid krijgen om naar Ommen te gaan zoals dat hiervoor het geval is geweest. Overdag hoef je alleen deel te nemen aan de activiteiten als je dat wilt en ben je 's avonds vrij om zelf te bepalen hoe laat je gaat slapen zolang je geen overlast veroorzaakt voor andere deelnemers.


zomerkamp banner


Last Updated on Wednesday, 18 July 2018 14:02