Direct naar Ticketshop

Games-N-Stuff LARP Events Agenda 2018

Games-N-Stuff heeft verschillende Levend Rollenspel (LARP) werelden bedacht waarin deelnemers, van kids tot volwassenen, op avontuur kunnen gaan. We zien het als onze taak om tijdens een evenement de speelwereld zo goed mogelijk tot leven te laten komen. We hebben een grote online community met veel ruimte voor input vanuit de deelnemers. Je vindt onze LARP community op Facebook in de groep LARP @ Games-N-Stuff. Ieder evenement heeft ook zijn eigen Facebookgroep hieronder aangegeven. 

Ticketshop
Tickets kopen voor al onze LARP events in 2018 kan in onze TICKETSHOP.

Een overzicht van de LARP events in 2018:

banner Dwaler tekst smal2

LARP Event De Dwaler
Aantal deelnemers: +/- 250
Leeftijd: 14+

De Dwaler speelt zich af in Europa begin 13de eeuw. Het is de tijd van boeren en adel. Het is de tijd van de geestelijkheid en van kruistochten. Het is de middeleeuwen die wij kennen van films en vele boeken, maar wél met een kleine twist... De mythen, legenden en volksverhalen waar men toen in geloofde zijn werkelijkheid. De wezens uit deze verhalen zijn verscholen om zich te beschermen tegen de mens en de kerk, of is het toch anders om? Door heel Europa bevinden zich zogeheten Dwaalplaatsen. Deze mythische plekken zijn alleen te vinden als je weet waar ze liggen... Of als je verdwaalt... Het evenement zelf speelt zich in een van deze Dwaalplaatsen af, een ontmoetingsplek voor het mythische en de middeleeuwse mens. 

Facebookgroep: LARP event De Dwaler @ Games-N-Stuff


De Dwaler in 2018: 
De Dwaler 24 ------------ 6 t/m 8 april
De Dwaler 25 ------------ 7 t/m 9 september


banner Quon tekst SMAL

LARP Event Quon
Aantal deelnemers: +/- 275

Leeftijd: 14+

Vele bloedige oorlogen hebben het Keizerrijk Quon en de omliggende landen de laatste decennia geteisterd, sommige op basis van religie en idealen, andere op basis van politieke intrige en lust naar macht. Maar er lijkt een ommegang plaats te vinden in dit geweld. Nee, de landen van Erumdar zijn zeker niet gestaakt met strijden, maar in dit nieuwe tijdperk hebben de landen ook andere manieren gevonden om conflict in binnen- en buitenland op te lossen...

De gevestigde orde staat onder druk. Een Keizerrijk zonder kroonprins, maar geregeerd door een regentes die stevig in het zadel lijkt te zitten. Blarique Vilash heeft de Senaat in haar zak, maar zij en haar zoons komen onder steeds grotere druk te staan. Op allerlei vlakken vinden ontwikkelingen, zelfs revoluties plaats! Soms bewust, maar zeker ook onopzettelijk. De overgang van het Oude naar het Nieuwe Pantheon, slechts een jaar geleden, lijkt vlekkeloos te verlopen maar de magie die zo'n integraal deel van de samenleving uitmaakt wordt steeds fragieler. Is deze situatie nog lang te beheersen? Beleef het zelf in het levendige dorp Boshoek, een plek waar allerlei culturen uit heel Erumdar samen komen en altijd veel te beleven is. Ervaar de levendige culturen, de politieke intrige, de invloeden van magie en de goden, en speel jouw rol in de ontwikkelingen die in Erumdar gaande zijn!

Facebookgroep: LARP event Quon @ Games-N-Stuff


Quon in 2018: 
Quon 27 ----------25 t/m 27 mei
Quon 28 ----------12 t/m 14 oktober

banner TerraX tekst smal

LARP Event Terra X
Aantal deelnemers: +/- 225
Leeftijd: 16+

Op allerlei manieren wordt je geholpen om diep ondergedompeld te raken in de vervallen wereld van dwergenkoningin Boï, haar raadgever Greher en haar rivaal, de elf Enûmatil. Een wereld waarin de magie op haar retour lijkt en waar dodelijke vijanden zich roeren. Afzichtelijke misvormden die besmet zijn door het geheimzinnige Gif, wrede kannibalen en de nietsontziende legioenen van het Licht. Allemaal hebben ze hun redenen om op te trekken naar Boïs Mijn. Een wereld waarin de scheidslijn tussen goed en kwaad niet altijd is wat het lijkt... In deze setting komen veel elementen echt tot leven; ambachten, voedselschaarste en een eigen munt eenheid.

Facebookgroep: LARP event Terra X @ Games-N-Stuff

Terra X in 2018: 29 juni t/m 1 juli 


banner kidslarp tekt smal

Wisselwoud (KidsLARP)
Aantal deelnemers: +/- 120 (kids + figuranten)
Leeftijd: 6+, gemiddelde leeftijd 8 – 12 jaar

Kom naar Wisselwoud! 
De nieuwe KidsLARP reeks voor 6 tot 15 jarigen. We zijn hierbij een samenwerking aangegaan met verhalen- en kinder boekenschrijver Thijs Goverde die de hele wereld van Wisselwoud heeft bedacht en hier ook een kinderboeken reeks op heeft gebaseerd. Op deze manier kan de avontuurlijke wereld van Wisselwoud ook thuis beleefd worden. Wisselwoud is een geheimzinnige plek in de bossen van middeleeuws Nederland... waar de meest bijzondere, getalenteerde, dappere kinderen ter wereld als door een wonderlijk toeval allemaal belanden. Want hier veranderen kinderen in helden.

Hier leren ze vechten van de beste zwaardkunstenaars, toveren van de geleerdste magiërs, genezen van de kundigste heelmeesters... en dat is wel nodig ook! Want in het Wisselwoud zwerven vele wezens rond, en niet allemaal hebben ze goede bedoelingen. Er zijn hier vele raadsels op te lossen, schatten te vinden en gevaren te overwinnen.
Maar ook het dagelijks leven in het middeleeuwse dorpje Wisseling stelt zijn eisen. Smeden, kruiden zoeken, voedsel bereiden... het moet allemaal gebeuren.

Ben jij zo'n kind, dat houdt van zwaardvechten, toveren, struinen door het bos, met je handen en je hoofd tegelijk bezig zijn? Zo'n kind dat niet snel iets raar vindt, houdt van een beetje spanning, en humor heeft? Dan is het Wisselwoud de plek voor jou!


Facebookgroep: KidsLARP Wisselwoud @ Games-N-Stuff

KidsLARP in 2018:


Wisselwoud I - 25 maart
Wisselwoud II - 10 juni
Wisselwoud III - 30 september
Wisselwoud IV - 4 november