Direct naar Ticketshop

Games-N-Stuff - Een nieuw hoofdstuk...
Thursday, 19 October 2017 12:28
2017 is een bijzonder jaar gebleken. We hebben verteld over de (financiële) uitdagingen waar wij als bedrijf voor staan en het gevolg daarvan, het vertrek van twee vaste medewerkers. De Games-N-Stuff winkel is ook mee veranderd. De winkel is steeds meer een hobbyplek geworden waar actief gehobbyd wordt. Het winkelaspect is meer naar de achtergrond geschoven. Een verandering waar we ons gaandeweg steeds beter bij zijn gaan voelen en waar we graag mee verder willen... We kunnen nu dan ook met zekerheid zeggen dat wij als Games-N-Stuff doorgaan! De periode van onzekerheid heeft ruimte gemaakt voor duidelijkheid in wat we kunnen én willen en hoe we gaandeweg onze basis nog steviger kunnen maken.

Verhuizing winkel
We zijn tot de conclusie gekomen dat de huidige locatie van de Games-N-Stuff winkel niet meer toereikend is. We zitten op een winkellocatie met bijbehorende huurprijzen, terwijl de focus steeds verder is verschoven naar hobby en community. Deze locatie past financieel niet meer, maar ook niet bij hoe we als medewerkers verder de toekomst in willen. We willen juist onze hobby activiteiten beter kunnen ondersteunen en verder uitbouwen. Hiermee bedoelen we de Wargame, Cardgame, Tabletop, LARP en bordspel activiteiten. We willen ook meer voor deze verschillende community's kunnen doen. We lopen al langere tijd tegen bepaalde grenzen aan omdat we twee locaties open moeten houden, waaronder een dure winkellocatie. Dit houdt ons financieel, maar ook fysiek gebonden. We hebben daarom besloten de winkellocatie te verlaten en verder te gaan op één locatie waar alles onder één dak kan in een geheel nieuw jasje.

Nieuw concept
We willen onze locatie in de Marslanden omvormen tot een nieuwe, sfeervolle thuisbasis. Dit is de plek waar ons (distributie)magazijn reeds gevestigd zit; George Stephensonstraat 18A in Zwolle, naast de Praxis en Karwei. Op deze plek is veel ruimte beschikbaar voor verdere uitbreiding van onze hobby's en community's. Ook kunnen we meer doen aan specifieke wensen per hobby groep. Bijvoorbeeld, een gezellige zitplek voor tabletop roleplaying en meer ruimte om te werken aan je wargame en/ of LARP hobby projecten met aanwezig materiaal. We willen kluisjes gaan neerzetten zodat je op een veilige plek je spullen kunt opbergen zonder het de hele tijd heen en weer te hoeven slepen. Uiteraard gaan we ook verder met onze actieve deelname aan Organized Play van onder andere Magic en Pokémon. Voor dezelfde producten kun je ook nog steeds bij ons terecht. Beter zelfs, als bezoeker kun je ook door onze grotere productvoorraad struinen die hier opgeslagen ligt. We willen gaan testen met verkoop via de webshop wat ter plekke gedaan kan worden. Momenteel wordt er ook gewerkt aan de ontwikkeling van een nieuwe webshop. Kortom, we zijn onderweg naar een geheel nieuw concept. Eentje die ons op den duur ook de kans geeft te werken aan nieuwe initiatieven, zoals samenwerking met Zwolse scholen en meer activiteiten/ toernooien op locatie.

Uiteraard verlaten we de huidige winkel locatie met een dubbel gevoel. We hebben 15 jaar met veel plezier en toewijding aan de Diezerpoortenplas een hobbydroom werkelijkheid zien worden. Een echte winkel en spelruimte waar velen zijn opgegroeid met Pokemon, Magic of Wargames. Het is geen makkelijke beslissing, ook omdat we weten dat de Diezerpoortenplas voor velen zo vertrouwd is als vaste hobbyplek, ook voor onszelf. Het zal ook niet per direct veranderen. We hebben nog tijd om afscheid te nemen en ons voor te bereiden op dit nieuwe hoofdstuk. We hopen dit samen met jullie te kunnen doen. Het contract is inmiddels opgezegd en we kunnen tot begin 2018 gebruik blijven maken van de Diezerpoortenplas 38 in Zwolle.

Komende tijd gaan we aan de slag met de verandering die deze verhuizing met zich meebrengt en hoe we de nieuwe plek willen gaan vormgeven. We staan open voor meedenken! Heb je een idee stuur deze dan naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

Hartelijke groet, Emiel, Marty, Thom, Jonathan, Lisette en Mark