Direct naar Ticketshop

De Kentering in 2018
Thursday, 10 August 2017 14:00
Beste Kenteraars! Goed nieuws! Kentering gaat door :-) Wij hebben een tijdje geleden een positief gesprek gehad met Chantal Bosma en Heike van Lenthe over de overname van de Kentering. Zij willen de Kentering nieuw leven inblazen en wij willen dit vanuit de organisatie graag ondersteunen. We vinden het heel leuk dat mensen binnen onze LARP organisatie, met ervaring op de kentering dit evenement gaan voortzetten. We hebben mede daardoor er ook vertrouwen in dat het unieke karakter van de kentering bewaard blijft en er met veel motivatie aan Kentering 2.0 gewerkt gaat worden. Bij deze alvast een berichtje van Heike en Chantal zelf:

'Lieve deelnemers!
Graag stellen wij ons even voor! Wij zijn Heike van Lenthe en Chantal Bosma. Wellicht dat je ons al kent als vrijwilligers bij de Games-n-Stuff LARP-evenementen, respectievelijk als SL en VL op Quon. Na het opdoen van enkele jaren ervaring bij de GnS waren wij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de vorm van het zelf organiseren van een evenement van A tot Z. Toen wij zagen dat de Kentering door gebrek aan teamleden niet door kon gaan, telden wij 1 en 1 bij elkaar op en zijn wij in gesprek gegaan met Jonathan, Lisette en Thom om het evenement over te nemen en onder nieuw bewind voort te zetten. De complete organisatie van het evenement komt dus bij ons te liggen! Zo kan Heike zijn ei kwijt in het regelen van de faciliteiten en de catering, en kan Chantal zich compleet storten op het verhaal en het contact met figuranten en spelers. We zijn van plan verandering door te voeren betreffende de locatie, ticketprijs en organisatie, maar voorop bij ons staat; de Kentering moet de Kentering blijven, we gaan dus gewoon door met het verhaal en haar kleurrijke personages! Meer informatie zullen wij beschikbaar maken zodra er meer dingen vast staan, wij streven er naar om zo snel mogelijk de boel op de rails te krijgen en aan de voorbereidingen te kunnen beginnen! Wij hopen op jullie vertrouwen in ons om een mooi evenement neer te zetten, en zien jullie graag verschijnen op de Kentering 2018!'

Via de facebookgroep wordt er al veelvuldig gecommuniceerd over de Kentering, een locatie en datum is al bekend. De facebookgroep vind je hier.  Omdat de Kentering niet meer vanuit de Games-N-Stuff georganiseerd word is er door Chantal en Heike een aparte website en e-mail adres in gebruik genomen. Je vind die informatie hieronder.

http://www.dekenteringlarp.nl/
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it