Direct naar Ticketshop

Terreinindeling Dwaler 21
Friday, 09 September 2016 12:32
Goedemiddag, boeren, burgers en buitenlui

Zoals beloofd is er een terreinindeling met jullie te delen. De groepen hebben inmiddels al bericht gehad, evenals de mensen die in het dorp overnachten.

Er zijn nog steeds twee velden op het speelterrein niet toegankelijk evenals het veld bij de figurantentent. Meppel is in tegenstelling tot wat we dachten wel beschikbaar dus maken we van de gelegenheid gebruik om het dorp iets uit te breiden. Het is een probeersel en mocht het bevallen hopen we dat jullie samen met ons willen helpen om voor de volgende evenementen dit dorp 2.0 verder dorps aan te kleden.

Mocht je nog geen kamp hebben aangevraagd maar dit wel graag willen stuur dan een e-mail naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Dan zal ik kijken waar we nog plek voor jullie vrijmaken.
Het terreinoverzicht vind je hier.

Tot slot de welbekende huisregels die gelden op onze evenementen. Je doet er goed aan deze (nogmaals) door te lezen.


====================================================

✫ Bij de incheck/ SL hut aan de rand van het DORP is altijd een spelleider aanwezig. De spelleiders zijn daar en op de rest van het terrein speciaal aanwezig voor jou. Zowel bij in spel vragen, uit spel vragen of problemen kun je bij hen terecht. Twijfel niet naar ze toe te stappen.

✫ EHBO is voor noodgevallen aanwezig bij de incheck/ SL hut aan de rand van het dorp.

✫ We werken met cateringmuntjes. Deze muntjes kan je kopen bij de incheck: grijze muntjes zijn €2,- en rode zijn €0,50 waard. Aan het eind van het evenement kan je niet gebruikte muntjes inleveren en krijg je hiervoor het geld terug.

✫ Bier, mede en wijn is toegestaan, maar vanaf 18 jaar en met mate. Dronkenschap wordt op onze evenementen niet gewaardeerd! Indien nodig nemen we gepaste maatregelen en bij aanhoudende klachten kan je worden verzocht het spelterrein te verlaten. Iedereen krijgt op basis van leeftijd een gekleurd bandje, bij twijfel kan er gevraagd worden naar je legitimatie.

✫ Sterke drank (alcoholpercentage +15%) is niet toegestaan op onze evenementen. Wij zullen hier actief op toezien. Ook drugs is niet toegestaan op en de Ada's Hoeve. Mocht je voor medicinaal gebruik wiet roken dien je dit vooraf te overleggen zodat we hier afspraken over kunnen maken. Dit kan via door te e-mailen naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

✫ Wil je even rusten of je even losmaken van het spel dan kan dat in de Rusthoek naast de SL hut of op het uit spel kampeerterrein.


✫ Als je veel bagage hebt, kan je een trekkar gebruiken. Deze staan bij de trekkarren schuur, bij de receptie (zie kaartje). Zorg ervoor dat deze direct terug komen, want er zijn meer mensen op het terrein die deze nodig hebben.

✫ Parkeren - doen wij op de grote parkeerplaats, de parkeerplaats bij de receptie is voorbehouden voor de kampstaf en kan alleen gebruikt worden om de auto te legen en direct te verplaatsen.


✫ Vuur - Houtvuur mag in dichte vuurschalen en tonnen worden gemaakt op de door de Ada's Hoeve aangewezen plaatsen (stoeptegels als ondergrond). Wil je een vuurschaal buiten de daarvoor bestemde vuurplaats hebben, dan moet je deze aanvragen via This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it en dan wordt hier afhankelijk van de plek en het toezicht toestemming voor gegeven, of niet. Koken op een gasstelletje is zonder toestemming wel toegestaan buiten de vuurplaatsen. In alle gevallen van vuur maken ben je verplicht een blusdeken en emmer water/ brandblusser voor handen te hebben.

✫ Je bent er verantwoordelijk voor om je eigen rommel op te ruimen. Mocht je een vuilniszak nodig hebben, kom deze dan halen bij de SL/ Incheck. Je kan afval kwijt bij de containers tegenover het piohok/ trekkarren. de Ada's hoeve heeft

gescheiden inlevermogelijkheden voor plastic, karton en restafval.

✫ Gevonden voorwerpen: Alle gevonden voorwerpen worden verzameld bij de SL hut, tijdens het evenement kan je op elk gewenst moment hier zoeken naar je verloren item. Wij accepteren geen verantwoordelijkheid voor gevonden voorwerpen en items die onbeheerd worden achtergelaten. BELANGRIJK: Gevonden voorwerpen worden NIET bewaard en zullen na een evenement weggegooid, verkocht of geschonken worden. Je dient dan ook tijdens een evenement alles weer mee te nemen. (Het Wisselwoud is hierop uitgezonderd, gevonden voorwerpen zullen max 1 jaar bewaard worden).