Direct naar Ticketshop

Regelwijzigingen Terra X 2014
LARP Event Nieuws
Monday, 19 May 2014 12:02

TerraX Logo3 mini

Er zijn wat kleine verduidelijkingen en regelaanpassingen voor de module 'Magie & Alchemie: Terra X', die bij het aankomende evenement in werking zullen gaan.

Er is één grotere verandering, namelijk de verwijdering uit de spreuken en brouwsels van 'Genees Lichaam'. Mocht jouw personage deze vaardigheid gekozen hebben, dan moet je de ervaringspunten op een andere manier opnieuw besteden helaas. We begrijpen dat dit voor sommige deelnemers lastig is en onze excuses hier voor. Genees Lichaam is binnen de setting van Terra X helaas niet geschikt en daarom is er besloten deze uit de module 'Magie & Alchemie: Terra X' te halen. Er komt geen andere spreuk of vaardigheid voor in de plaats.
 

Verder zijn er een paar fouten uit de module gehaald, of verduidelijkingen geplaatst, namelijk:
- pagina 12: 'Genees Lichaam' verwijderd uit de lijst spreuken en brouwsels
- pagina 12: De M verwijderd bij het brouwsel 'Schildversterker', deze is alchemistisch en niet Magisch
- pagina 16: Bij 'Effect Herkennen 1-3' stond nog de tekst 'De alchemist herkent alleen alchemistische effecten, de magiër alleen magische'. Hierbij is weggehaald 'de magiër alleen magische'. Dit gaf verwarring.
- pagina 22: Bij de spreuk 'Vergeet' is het volgende toegevoegd:
Er moet duidelijk In-Spel worden gezegd wat er vergeten moet worden.
- pagina 22: Bij de spreuk 'Voorwerp verhitten' is het volgende toegevoegd: Je kan niet iets doen ontbranden met deze spreuk.


Regels 2014
Basisregels GNS LARP evenementen
Module Alchemie en Magie - Terra X Versie 1.2
 

Personageformulier 2014
Het personageformulier is een handig overzicht voor het indelen van je ervaringspunten in vaardigheden, magie en alchemie. Het personageformulier kun je voorafgaand aan het evenement voor jezelf invullen bij je karaktercreatie. Deze hoef je vooraf niet in te leveren/ te mailen, deze is voor jezelf. Download hier het formulier voor Terra X - Personageformulier 2014
 

Mocht je vragen hebben of iets onduidelijk vinden, laat het ons weten door te mailen naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .