Direct naar Ticketshop

De Dwaler - Informatie voor spelers
LARP Event Nieuws
Thursday, 09 January 2014 16:36

Beste deelnemers van De Dwaler,
 

Het is alweer 2014 en dat betekent dat De Dwaler in aantocht is (28 t/m 30 maart). Achter de schermen wordt al volop gewerkt!
 

Wij willen jullie voor Dwaler 17 informeren over de volgende zaken:
De geruchten zijn waar! Dwaler 17 gaat plaatsvinden op de andere kant van het terrein. Dit gaat voor spelers In Spel en Uit Spel gevolgen hebben. Tijdens Dwaler 16 heeft er een enorme exodus plaatsgevonden. De aankomst zal tijdens Dwaler 17 plaatsvinden. Daarom zal Dwaler 17 in teken staan van het opbouwen op een nieuwe plek. Vanwege de verhuizing zullen alle spelers op een vast moment op vrijdagavond gezamenlijk In Spel gaan. Voor nieuwe personages zal er een intro queeste zijn.
 

Kampementen en kampeerplekken binnen en buiten het dorp (In Spel kamperen)
Voor de nieuwe locatie kunnen spelers In Spel kampementen/ kampeerplekken aanvragen in het dorp en buiten het dorp. We willen tijdens het evenement zoveel mogelijk het gevoel van samen vluchten en aankomen op een nieuwe locatie simuleren. Maar het moet wel praktisch blijven uiteraard. Daarom mag iedereen al wel zijn tent(en) opzetten op vrijdagmiddag (ook omdat daar al in geslapen gaat worden). Maar dat de verdere aankleding van de kampeerplekken en kampementen op zaterdag uitgespeeld gaat worden.
 

Iedereen kan een In Spel tent of een kampement (als je met een groep bent) binnen of buiten het dorp aanvragen. Aanvragen kunnen verstuurd worden naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Voor het dorp is beperkt plek. Om in spel te kamperen heb je uiteraard een In Spel verantwoorde tent nodig (middeleeuwse tent, of canvas tent die niet te modern oogt). De aankleding (banieren, stoeltjes, enz) moeten verder ook In Spel verantwoord zijn. Als je twijfelt of jou tent en/ of aankleding In Spel verantwoord zijn, kun je ook mailen naar het bovenstaande adres. Stuur dan even een foto/ beschrijving mee van de tent/ aankleding.
 

Zet in je aanvraag de volgende informatie:
1. Het aantal tenten;
2. De maten van de tent/ tenten;
3. wel of geen vuurplaats
 

Wanneer van toepassing;
4. Een korte beschrijving van de groep die het kamp gaat bewonen;
5. Het aantal mensen dat gaat slapen in het kamp;
6. een korte beschrijving van de geplande aankleding van het kampement
 

Uiteraard is Uit Spel slapen altijd mogelijk op het Uit Spel kampeerveld. Hier hoef je geen aanvraag voor op te sturen.
 

Vuurplekken
Er zijn 4 kampementen te vergeven buiten het dorp met eigen vuurplek (met bankjes). Als deze zijn vergeven mag je nog wel op een andere plek buiten het dorp een kamp opzetten, deze hebben alleen geen speciale vuurplek. Je mag dan wel vuur maken, maar dan met een eigen vuurschaal (vuurplek die boven de grond hangt).
 

Dwaler 16 - ben je vroeg vertrokken?
Alle spelers die door de regen of andere calamiteiten vervroegd zijn vertrokken op Dwaler 16 hoeven zich geen zorgen te maken over hun karakter. De ruling die wij hierop geven is dat zij ook gevlucht zijn voor het naderende gevaar en op tijd zijn weggekomen uit de regio.
 

Achtergrond insturen
In januari hebben we weer tijd om achtergronden te lezen. Heb jij je achtergrond nog niet opgestuurd, Stuur deze dan op naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Alles dat na 31 januari ingestuurd wordt, kunnen we niet meer lezen voor Dwaler 17. Als we je achtergrond binnen hebben gekregen kan het zijn dat we plot baseren op jou achtergrond. Het insturen van een achtergrond is echter geen garantie voor persoonlijk plot.
 

Met vriendelijke groet,
|Het VL team, Mathijs en Robin