Direct naar Ticketshop

NIEUW WinterLARP De Kentering
Larp Events
Monday, 23 September 2013 15:29
banner kentering


WinterLARP De Kentering: 31 januari t/m 2 februari 2014
 
In 2014 presenteert Games-N-Stuff voor het eerst een WinterLARP! Op 31 januari t/m 2 februari 2014 zal de eerste editie plaats vinden van 'De Kentering'. Een 16+ LARP waarin rollenspel, intrige en politiek centraal staan.
 

Wordt deel van deze verraderlijke wereld. Een wereld die geregeerd wordt door adellijke huizen, de geestelijken van de synode en het koningshuis. Allen in een constante machtsstrijd verwikkeld. Maar onder de oppervlakte borrelt het, er hangt iets in de lucht; verandering. Zijn de burgers, die onder het juk van de machtigen leven, in staat het tij te doen keren? In de setting komt geen magie voor en kun je enkel een mens spelen als ras. Op dit relatief kleine evenement zal er veel ruimte zijn voor rollenspel. Als inspiratie voor je kostuum, kun je verschillende tijdsperiodes aanhouden, namelijk de vroege renaissance, de late Middeleeuwen of vikingstijl. Er is een maximaal aantal deelnemers, namelijk 100. De verdeling speler/ figurant zal 70/30 zijn. 

facebook

Omdat dit evenement kleiner van formaat zal zijn, willen de verhaalleiders veel interactie hebben met de deelnemers. Daarom is er een speciale Facebookgroep voor 'De Kentering' gemaakt. Hierop kunnen deelnemers en de verhaalleiders, informatie, verhalen en ervaringen met elkaar delen. Je vindt de groep hier: https://www.facebook.com/groups/564674013596892/

 
Alle informatie op een Rij over Winterlarp De Kentering: