Direct naar Ticketshop

banner kentering 2016 tekst

Ga naar Kentering startpagina
Ga naar Kentering laatste nieuws
Ga naar Kentering praktisch
Ga naar Kentering spelwereld
Ga naar Kentering foto's


In 2017 zal er geen editie plaats vinden van 'De Kentering'.

Een 18+ LARP waarin rollenspel, intrige en politiek centraal staan. Wordt deel van deze verraderlijke wereld. Een wereld die geregeerd wordt door adellijke huizen, de geestelijken van de synode en het koningshuis. Allen in een constante machtsstrijd verwikkeld. Maar onder de oppervlakte borrelt het, er hangt iets in de lucht; verandering. Zijn de burgers, die onder het juk van de machtigen leven, in staat het tij te doen keren?

 

facebookFacebookgroep
Omdat dit evenement kleiner van formaat zal zijn, willen de verhaalleiders veel interactie hebben met de deelnemers. Daarom is er een speciale Facebookgroep voor 'De Kentering' gemaakt. Hierop kunnen deelnemers en de verhaalleiders, informatie, verhalen en ervaringen met elkaar delen.

Uitgebreidde setting online - Lees hier alles over de setting van de Kentering!

Kentering settingsinformatie


Direct ticket kopen! In 2017 is er geen kentering 
- Inschrijven voor al onze LARP evenementen kan via onze ticketshop. Na betaling via Ideal of Paypal, ontvangt je je toegangsbewijs als PDF in je mailbox, deze moet je zelf uitprinten. De barcode hierop is je toegangscode. Neem de uitgeprinte ticket dus mee naar het evenement.

Wat zit bij de ticketprijs in?
- Deelname aan het evenement
- Gebruik van faciliteiten in de accomodatie (keuken, douches en WC's)
- Een bed in een slaapzaal of kamer
- Engels ontbijt voor twee dagen en de hele dag koffie en thee

kostuuminspiratie
De Kentering heeft een eigen stijl en look. Deze is voor een groot deel gebaseerd op een aantal historische stijlen en culturen, wat het evenement een authentieke uitstraling en feeling geeft. Om de look van de spelwereld, de verschillende landen en groeperingen te communiceren hebben wij verschillende Moodboards gemaakt. Wij hopen hiermee niet alleen deelnemers te inspireren, maar ook te enthousiasmeren om samen de wereld van de Kentering tot leven te brengen.

De Moodboards zijn te vinden op https://www.pinterest.com/dekentering:

Crimea(vroege renaissance)

Steffonia(late Middeleeuwen)

Harland(Viking)

Praktische informatie
Alle praktische informatie over de locatie, accomodaties, eten en drinken, enz. vind je hier.