Direct naar Ticketshop

Bericht van de Verhaalleiding Terra X
Larp Events
Thursday, 29 November 2012 11:43

TerraX Logo3 mini

Insturen achtergronden


Wij als verhaalleiding willen graag een levendige wereld op Terra X neer zetten daarbij hebben wij natuurlijk jullie hulp nodig! Wij zien graag groepen spelers die zich aansluiten bij Gildes en individuen met ambitieuze plannen.


Mocht jij een toffe achtergrond hebben, met een groep of alleen dan zien wij deze achtergrond graag tegemoet! Met deze input kunnen we werken aan de wereld van Terra X, plot beter afstemmen op de deelnemers en iedereen een tof evenement bezorgen.

Aan het insturen van je achtergrond zijn wel een aantal ''maars'' verbonden:
- Alleen compleet uitgewerkte achtergronden zullen we bekijken. Ideeën of half uitgewerkte karakters vinden we niet interessant.
- Wij behouden ons het recht om niets te doen met de achtergronden of om jou daarover niet te informeren.
- Achtergronden die voor 31 januari ingezonden worden kunnen voor 99% rekenen op onze feedback.
- Inzendingen na 1 april worden niet meer in behandeling genomen.

Waar moet ik dit dan naar toe sturen? Speciaal voor vragen over Terra X hebben we een e-mail adres in het leven geroepen. Naast het insturen van achtergronden is dit e-mail adres ook te gebruiken voor overige vragen die je hebt aan de Verhaalleiding van Terra X. Het e-mail adres voor Terra X is als volgt; This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

Wij hopen vele achtergronden te ontvangen!

 

Thijs en Thom (T&T)
Verhaalleiding Terra X