Direct naar Ticketshop

banner quon mei


Quon startpagina
Ga naar Quon laatste nieuws
Ga naar Quon praktische informatie
Ga naar Quon Spelwereld
Ga naar Quon foto's

Aantal deelnemers: +/- 275

Leeftijd: 14+

Na jaren van oorlog lijkt de rust weder te zijn gekeerd in het keizerrijk Quon, 
maar in de mystieke wereld van Erumdar is rust nooit van lange duur. 
Quon staat aan het begin van een nieuw tijdperk, tenminste.. 
dat is wat de nieuwe regentes verkondigt... 

Wordt deel van een wereld vol van magie en machtsstrijd en ontdek haar rijke geschiedenis en eeuwenoude geheimen. Vecht tegen fantastische wezens en machtige legers en word zelf een legende in Quon! Quon is Games-N-Stuffs oudste High-Fantasy evenement dat toegankelijk is voor zowel beginnende als gevorderde Levend Rollenspelers.

facebook

Quon heeft zijn eigen FacebookgroepDeze groep is voor alle deelnemers van LARP evenement Quon. Hier zullen berichten gedeeld worden vanuit de organisatie die voor deelnemers van belang zijn en natuurlijk mag iedereen vragen stellen, voor- en napret hebben en andere zaken delen gerelateerd aan Quon.Quon in 2017:
Quon 25 ---------- 12 t/m 14 mei
Quon 26 ---------- 20 t/m 22 oktober

Moodbord - De setting van Quon heeft een geheel eigen stijl, daarom hebben we een moodbord gemaakt met foto's van Quon en inspiratieplaatjes van internet. Wij hopen hiermee de deelnemers te inspireren, maar ook te enthousiasmeren om samen de wereld van Quon tot leven te laten komen. https://www.pinterest.com/quonpersonages/moodboard-quon/

Ticket kopen
Inschrijven voor al onze LARP evenementen kan via onze ticketshop. Na betaling via Ideal of Paypal, ontvangt je je toegangsbewijs als PDF in je mailbox, deze moet je zelf uitprinten. De barcode hierop is je toegangscode. Neem de uitgeprinte ticket mee naar het evenement. De barcode laten zien op je smartfoon is ook mogelijk. 


ticketshopKorting en prijs SPELER ticket
Tot 31 december 2016 speciale voorverkoop €45,-
Regulier ticket tot 6 weken voor het evenement €55,-|
Daarna (in de 6 weken voor het evenement) €65,-
Aan de incheckpoort (geen toegangs E-ticket) €75,-


Korting en prijs FIGURANT ticket
Regulier ticket tot 6 weken voor het evenement €27,50
Daarna (in de 6 weken voor het evenement) €37,50
Geen verkoop aan de incheckpoort

Belangrijk! Figureren op Quon kan vanaf 16 jaar. 

Begeleiding jongere kids
Quon is een 14+ evenement. Dat betekent dat 14 jarigen (en ouder) worden toegelaten, maar het is belangrijk om te weten dat wij geen speciale begeleiding hebben voor de jongere garde. Iedereen draait op dezelfde manier mee op het evenement. Uiteraard is er altijd organisatie aanwezig en als er wat is, zijn zij altijd aanspreekbaar. Maar er is geen exclusieve begeleiding voor de jongere garde. Houd hier dus rekening mee als je je zoon of dochter opgeeft. Als ouder/ verzorger kun je zelf mee als begeleider. Je kunt deelnemen aan het spel (als speler/ figurant), dat betekent dan wel dat je volgens de spelwereld In Spel gekleed gaat. Sommige ouders kiezen er ook voor om in de buurt zelf te kamperen/ overnachten om een vinger aan de pols te houden. Rond lopen op het spelterrein is dan niet mogelijk (mits je geschikt kostuum hebt). Het is aan de ouders zelf om een inschatting te maken hoeveel begeleiding je kind nodig heeft en of dit evenement dan wel geschikt is. Wil je contact met de organisatie hierover, bel dan naar 038-8889033 tijdens kantooruren.

Regelsysteem
Op al onze meerdaagse evenementen zijn de Basisregels GNS LARP evenementen van toepassing. Hierin staan de algemene regels (organisatie, veiligheid, personage maken, algemene vaardigheden, enz.) Lees deze regels goed door, ongeacht aan welk meerdaags LARP evenement je meedoet. Kennis van deze regels, bevorderd je eigen spel, maar ook het spelplezier van anderen. Per evenement is er een speciale aanvullende module om de setting het best tot zijn recht te laten komen. Hierin staat alle informatie m.b.t. Magie, Rituelen & Alchemie per setting. (De Dwaler en Quon delen dezelfde module):

Module Alchemie en Magie - De Dwaler en Quon

Download hier het Quon - Personageformulier - Het personageformulier is een handig overzicht voor het indelen van je ervaringspunten in vaardigheden, magie en alchmie. Het personageformulier kun je voorafgaand aan het evenement voor jezelf invullen bij je karaktercreatie. Deze hoef je vooraf niet in te leveren/ te mailen.