Direct naar Ticketshop

Fanatic 2012 - Activiteiten bezoekers
Fanatic 2012


 

Fanatic logoGRATIS Spel- en hobby beurs!
Beleef Historie en Fantasy in hartje Zwolle


Grote kerkWanneer: zaterdag 1 december 2012
Tijd: Van 11.00 tot 17.00 uur
Waar: Grote Kerk, Zwolle (Grote Markt 18)
TOEGANG GRATIS

 

Wat is er allemaal te doen voor bezoekers?


SAGA! – Origineel nieuw spelsysteem! Vikingen en Noormannen strijden tegen elkaar in deze historische wargame. Leuk voor beginnende en ervaren wargamers.

 

LARP Pimp-your-monster battles – Creëer je eigen monster met maskers, uitrusting en wapens. Maak indruk met jouw monster als je samen de LARP arena betreed om het op te nemen tegen de andere teams!

 

Flames of War – Beleef de slag om Stalingrad of recreëer Operatie Market Garden. Neem het commando over van meerdere WOII legereenheden.

 

Infinity – Miniaturenspel in Mangastijl. Lasers, robots en aliens zijn hier de normaalste zaak van deze freaky wereld. Gebruik je krachtigste en meest futuristische wapens om je tegenstander te verslaan.

 

Spartacus – Een spannend bordspel vol met bloedige gevechten, geïnspireerd op de gelijknamige tv serie. Elke speler neemt de rol van Dominus op zich en probeert zijn huis de machtigste van Rome te maken.

 

Dreadball – Futuristisch rugbyspel. Tackelen, schieten, slaan, alles is geoorloofd in dit chaotische miniaturenspel.

 

Dystopian Wars - Gesitueerd in een Victorian Steampunk setting, neem je de controle over een vloot waanzinnige zeppelins, robots en schepen!

 

2dehands LARP & Wargames Markt - Neem je oude LARP en/of wargames stuff mee, lever het in, verzin een goed prijs, geniet zelf van de Fanatic en krijg 90% van de opbrengst.

Verder demo's van: Magic, Cardfight!! Vanguard, de wargame black powder, Painting en converting, Kings of War en  Dystopian Legions.


 

Een overzicht van de toernooien staan hier, hier moet je je van te voren voor opgeven en deze kosten wel inschrijfgeld.