Direct naar Ticketshop

Terra X Teasers en meer..

Terug naar Terra X spelwereld

Deze pagina bevat teasers en verhalen om in de stemming van Terra X te komen.

Teasers

Hier vind je teasers voor het verhaal van Terra X en de verschillende edities van het evenement:

Terra X 2013
'Het Nieuws'
Koningin Boï krijgt bezoek van de Wijze Greher, die haar onverwacht en schokkend nieuws brengt. Klik hier voor het verhaal.

'De Uitnodiging - 22ste dag, elfde maan, 721 NT dag'
Het volgende bericht gonst in dit deel van de Vervallen Wereld en bereikt menig oor, maar of elke aanhoorder de juiste bedoelingen heeft is de vraag. Klik hier voor het bericht.

Terra X 2014
'Dagboek deel 1, 2 en 3'
Een onbekende reiziger schrijft zijn gedachten en ontmoetingen op tijdens zijn reis, en vind een nieuwe leerling voor zijn lessen. Klik hier voor Deel 1, Deel 2 en Deel 3

Terra X 2016
'Het Onbekende Kwaad deel 1, 2 en 3'
Het gaat gruwelijk mis wanneer een kleine nederzetting wordt geteisterd door vreemde verdwijningen en de inwoners beslissen het heft in eigen hand te nemen. Klik hier voor
Deel 1, Deel 2 en Deel 3.

Terra X 2017
'Nouvelles de Postale - 2de Dag, eerste maan, 724 nT'
Het volgende bericht wordt bij elk kampement om en nabij Nain Doré voorgelezen door een magere, doch schrander uitziende knaap van het Gilde Postale. Klik hier voor het bericht.

'Woorden van Waarden'
De waardin van de taveerne Het Luisterend Oor krijgt een wel erg bijzondere gast, welke met een nog bijzonderder verhaal zijn schuld tracht te betalen. Klik hier voor het verhaal.

'Nouvelles de Postale - 4de Dag, eerste maan, 724 nT'
Dezelfde apprenti van het gilde Postale als eerder, gaat alle kampementen nabij Nain Doré langs en leest, met enige opwinding in zijn stem, een waarschuwend bericht voor. Klik hier voor het bericht.

Verhalen van de Vervallen Wereld

Een serie verhalen die los staan van het verhaal van het evenement, maar zijn geschreven om een kijkje te geven in (de rest van) de spelwereld:

'Een Goede Prijs'
De huurling Jorg volgt zijn contract naar de stad Sayyeh, een stinkend nest van zweet en etter, waar hij doet wat hij moet om aan de volgende hap eten te komen. Klik hier voor zijn verhaal.

'Uit de Toon'
Wanneer de voedseltoevoer plots vermindert, besluiten drie jonge Raconteurs op reis te gaan naar een beter oord en opnieuw hun plaats in de wereld te vinden. Klik hier voor hun verhaal.