Direct naar Ticketshop

banner TerraX datum

Terra X startpagina
Ga naar Terra X laatste nieuws
Ga naar Terra X praktische informatie
Ga naar Terra X spelwereld
Ga naar Terra X foto's

Terra X in 2019: 28 t/m 30 juni

Aantal deelnemers: +/- 175
Leeftijd: 16+

facebook


Terra X heeft zijn eigen FB pagina: https://www.facebook.com/TerraXLarpEvent
Voor interactie met andere deelnemers kunnen we deze groep aanraden.

Drietal3

Introductie
Larp event Terra X speelt zich af in de Vervallen Wereld. Deze wereld is hard, meedogenloos en getekend door de afschuwelijke gebeurtenis die men nu Teoc noemt. Hoe de wereld er voor Teoc uitzag weet ook niemand, maar nu is er niet veel van over. Het land is desolaat. Grondstoffen zijn op. De aarde is uitgeput. Er groeit nog maar weinig en voedseltekort is aan de orde van de dag. Terra X is een evenement met een unieke spelwereld met voor de meeste deelnemers maar een doel: overleven in de Vervallen Wereld en misschien, uiteindelijk, de ellende ontstijgen.

Meer lezen over de uitgebreidde spelwereld van Terra X kan hier. 

Beleving
Bij Terra X staat het beleven van de Vervallen Wereld centraal. Wij moedigen de deelnemers aan om zich volledig onder te dompelen in de Vervallen Wereld, met echte ambachten, een voedselsysteem en meeslepende ervaringen. Terra X heeft een geheel eigen stijl en look. Deze haalt inspiratie uit verschillende hoeken: de middeleeuwen, post-apocalypse en meer. Om de look van de spelwereld en de groeperingen te communiceren hebben wij een stijlbord gemaakt. Wij hopen hiermee niet alleen deelnemers te inspireren, maar ook te enthousiasmeren om samen de wereld van Terra X tot leven te brengen. https://nl.pinterest.com/gnsevents/terra-x-stijlbord/

Regelsysteem
Op Terra X gebruiken we per 2018 een nieuw regelsysteem: Terra X Regelsysteem 2018. Hierin staan de algemene regels (organisatie, veiligheid, personage maken, algemene vaardigheden, enz.) Wij verwachten van alle deelnemers dat zij deze regels doorlezen en kennen. De regels vormen de basis van een eerlijk spel.

Ter ondersteuning van het regelsysteem is er ook een personage formulier; een overzichtelijke manier om voor jezelf de Ervaringspunten en Vaardigheden van jouw personage bij te houden. Wij hebben twee versies. De PDF versie, om te printen en handmatig in te vullen, vind je hier: personageformulier_terra_x_2018.pdf. Dan is er nog een Excel document die kan helpen door automatisch de nodige berekeningen voor jou te doen. Deze vind je hier: personageformulier_terra_x_2018.xlsx

Spelen of figureren
Enfants kleur 150Op Terra X kun je meedoen als speler of figurant. Spelen kan als lid van een van de Gildes of los van deze groeperingen. Figureren kan op twee manieren, als allround figurant of bij een van de twee figurantengroeperingen. Als allround figurant speel je het hele evenement verschillende rollen.

De twee groeperingen zijn de Enfant Lumières en de Malformés. De Malformés zijn enkel op uitnodiging, de Enfants lumieres alleen met twee jaar figurant ervaring. Bij deze groepen speel je in principe het hele weekend een rol in deze specifieke groep. Figuranten hebben een eigen veld op het terrein waar zij hun tent neer kunnen zetten. Dit veld is Uit Spel en bevindt zich dus buiten het speelterrein. Hier kunnen de figuranten met z'n allen bij elkaar kamperen tijdens het evenement. De figurantentent staat hier ook en jullie zitten vlakbij het dorp. Vanuit de figurantentent krijg je van de Verhaalleiding een rol. Er zijn hier verder faciliteiten om te eten en drinken en eventueel even uit te rusten.

Leeftijdsgrens Terra X
Voor het deelnemen aan Terra X geldt een leeftijdsgrens van 16 jaar en ouder. Dit omdat het spel op Terra X heftig kan zijn en er ook met hardere thema's gespeeld kan worden. Er worden in principe geen uitzonderingen op de leeftijdsgrens gemaakt: indien je hierover contact wilt opnemen kan dat via This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

ticketshopTicket kopen
Inschrijven voor al onze LARP evenementen kan via onze TICKETSHOP

Prijzen spelers
Regulier ticket tot 6 weken voor het evenement €57,50
Daarna (in de 6 weken voor het evenement) €67,50
Laatste week voor het evenement en aan de incheckpoort €77,50

Prijzen figurant
Regulier ticket tot 6 weken voor het evenement €30,-
Daarna (in de 6 weken voor het evenement) €40,-
Geen verkoop aan de incheckpoort