Direct naar Ticketshop

NIEUW: Infinity skirmish wargame
Infinity
Wednesday, 30 November 2011 16:38

infinity_logo

280605-0077Nu te koop bij Games-N-Stuff de nieuwe hit op miniatuur gebied; Infinity. Infinity is een skirmish spel dat met 28mm miniaturen wordt gespeeld. De setting is Science Fiction met Manga elementen.

 

Het spelsysteem is snel, realistisch en bied veel vrijheid op tactisch gebied. Infinty gebruikt een nieuw dynamisch systeem waarbij beide spelers actief zijn in elkaars beurt. De originele setting gecombineerd met dit snelle spelsysteem zorgt voor instant hit op minigebied. Daarnaast zijn de miniaturen ook nog eens prachtig gemaakt. Meer lezen over het spel, de regels en uit welke facties je kan kiezen, klik dan verder rechtsonderaan dit artikel.

Ga direct naar Infinity in de webshop!

 

 

 

De grote menselijke machtsblokken die in een constante

strijd zijn verwikkeld:

 

logo_panoPan Oceania
Dit is het grootste menselijke machtsblok. Ze bezitten de meeste planeten, hebben de rijkste economie en is voorloper op technologisch gebied. Pan Oceania is een smeltkroes van culturen en erfgenaam van de beste democratische en welvarende tradities van het westen. Het is een trots en dominant volk, wat graag opschept over hun welvarende gemeenschap en hoog technische leger.

 

logo_yujingYu Jing
Het grote Aziatische blok, extreem rivaliserend en altijd in beweging om zijn grote rivaal Pan Oceania naar beneden te halen. Het hele verre Oosten is verenigd onder wat voorheen China heette en heeft zich omgevormd tot deze nieuwe orientaalse cultuur. Voortbrengers van grote industriele en technologische ontwikkelingen en in bezit van een sterke, florerende economie. Yu Jing is vastberaden de dominante koploper te worden.

 

logo_haqqHaqqislam
Een machtsblok met als basis, nieuw verworven Islamitische waarden. Een kleine macht wat bestaat uit één sterrenstelsel, genaamd Bourak. Ze zetten zich af tegen het fundamentalisme en baseerd zijn Islamitsche cultuur op menselijke en filosofische waarden met veel oog voor de bestaande natuur. Biozuiverings wetenschap en kennis van planeten zijn de grote krachten van de Haqqislam. Ze bezitten daarnaast over de beste universiteiten op medicijn en planetologie gebied.

 

logo_nomadsThe Nomads
Dit blok bestaat uit drie enorme schepen die zich als rondreizende handelaren van stelsel naar stelsel begeven. Ieder schip heeft een zijn eigen specialiteit. De Tunguska specialiseert zich in het geven en bewaren van informatie. De Corregidor biedt gespecialiseerde werkkrachten tegen een sterk concurreerende prijs. En tot slot de Bakunin, zij handelen in alles wat exotisch en illegaal is in de meest uiteenlopende gebieden.

 

logo_ariadnaAriadne
Ariadna bestaat uit de nakomelingen van het eerste menselijke kolonisten schip dat verdween in een wormhole en sindsdien als vermist werd beschouwd. Ze leefden al die tijd in een geisoleerd en vijandig gebied. De kolonisten aan boord; kozakken, Amerikanen, Schotten en Fransen, hebben zich in de tussen tijd geevolueerd, maar zijn technoligisch een stuk minder ontwikkeld. Door de zware leefomstandigheden zijn ze verhard. Pas recentelijk heeft dit blok weer contact gekregen met de menselijke wereld en nu proberen ze een leefbaar stukje voor zichzelf te creëren zonder door de andere machtsblokken opgeslokt te worden.

 

Andere groeperingen:

logo_caCombined Army
Terwijl de mensheid zich heeft laten opslokken door interne problemen, heeft zich een nieuwe bedreiging kunnen vormen. Wellicht de meest verschrikkelijke van allen; een verenigd leger bestaande uit verschillende buitenaardse rassen. Geleid door een hoog intelligent opperwezen, die van origine stamt uit de oudheid. Deze combinatie van buitenaardse krachten, intellect en allesoverheersende ambities zorgt voor een nieuw soort dreiging, eentje die géén respect heeft voor ieder ras dat zijn pad kruist.

logo_alephAleph
ALEPH is de Kunstmatige Intelligentie die controle heeft over alle data netwerken en technologische systemem van de gehele menselijke zone. ALEPH is de mensheids grootste bondgenoot, en zonder hen, zal de hele interplanetaire politieke en economische systemen uit elkaar vallen.

 


logo_mercsMercs
De huurlingen zorgen voor dodelijke support op tactisch en logistiek gebied aan een ieder die hiervoor betaald. De huurling is een professionele killer en wordt verhandeld en verhuurd als een product, dit kan zijn in dienst van zijn eigen land, voor commerciele doeleinden, binnen kolonien, voor machtige families en veel meer.

 

 

Regels en meer achtergrond
De complete geschiedenis en meer informatie over de groepen staat in het regelboek. Uiteraard staat in het regelboek ook hoe je een leger kan samenstellen en hoe het spel verder in elkaar zit. De regels zitten ook bij iedere starterset bijgesloten, dus als je een starterset aanschaft van een factie, kun je meteen het spel beginnen te spelen. Daarnaast zijn de regels gratis te downloaden vanaf de Infinity website. Hier staat ook meer informatie over de achtergronden. 

 

 

Jouw hobby, word lid!

larp groep
wargames groep
magic groep