Direct naar Ticketshop

Hersfvakantie 15 t/m 29 okt: Prepare For Battle!!
Miniaturen
Friday, 07 October 2011 11:36

10 tot 15% Korting op verschillende wargames!

TWEE weken lang!

 

Naast bovenstaande kortingen in de winkel en webshop, staat er iedere dag in de herfstvakantie weer een andere wargame in the spotlight. Kom langs voor demo's en ander leuke goodies.

 

Bolt_actionBolt Action Dinsdag
De dinsdag wijden we aan Bolt Action WO II. Bolt action is een systeem waarbij je battles kan spelen met tweede wereldoorlog miniaturen. We hebben vanaf 14:00 uur demonstraties met geschilderde Duitse en Britse legers. Wil je daarna een uitgebreidere pot spelen dan is dit mogelijk tegen een ervaren speler.

 

Warpath Woensdag
Op woensdag kan je het nieuwe systeem Warpath leren spelen! Warpath is een zeer leuk flitsend snel systeem om futuristische battles te voeren. Vanaf 12:00 uur kun je langs komen om een introductiepot Warpath te spelen. Neem je eigen 40K leger mee en speel zelf een pot met de Warpath regels. Wij zorgen voor bijpassende legerlijsten.

 

Metzger_class_Robot_Dystopian Donderdag
Dystopian Wars is een Steampunk miniaturenspel. Je kan hierbij kiezen voor boten of land troepen maar je kan ook alles combineren. Je kan de hele dag door demonstraties volgen. Voor de spelers die al kennis hebben gemaakt met dit zeer vette systeem houden we een toernooi. De regels voor het toernooi zijn dezelfde als voor de Fanatic. Aanvang 11:00 uur. Inschrijven is Gratis en de te winnen prijs is vet!

 

Zaterdag Freebooters Fate
Bij Freebooters Fate ben jij de kapitein van een groep piraten. Je treft je meest gehate concurrenten vaak bij de beste bar van de streek of wanneer je net op het eiland bent waar een schat begraven ligt. Dat word knokken.... Om 12:00 uur en 14:30 uur starten we een introductie spel. Neem je eigen piraat mee en speel na de demo met iedereen die wil nog zoveel potten als je wil.

 

 

Jouw hobby, word lid!

larp groep
wargames groep
magic groep