Direct naar Ticketshop

De Dwaler laatste nieuws


Prijsverhoging Dwaler 22
Friday, 03 February 2017 11:37
Boeren, burgers en buitenlui (en tempeliers). Vergeet u niet uwe toegangsbewijs voor aankomende Dwaler te bemachtigen?

Volgende week vrijdag(10-02-2017) zullen namelijk de prijzen worden verhoogd om de schatkist van de keizer te spekken, hij heeft het geld hard nodig voor zijn nieuwe paleis.

Overigens zijn de figurantenkaarten bijna uitverkocht, wil je figureren wacht dus niet te lang!
 
Dwaler in 2017
Thursday, 01 December 2016 13:13

Boeren, burgers en buitenlui.


De data voor de Dwalers in 2017 zijn bekend
Dwaler 22: 24, 25 en 26 maart
Dwaler 23: 8,9 en 10 september

Volgende week verwachten we de tickets online te plaatsen. Hou daarvoor onze website en hoofdpagina in de gaten. We sluiten het jaar wederom af met een kortingsactie. Alle spelerstickets zijn tot 1 januari 45,- euro per stuk. De overige prijzen zijn ongewijzigd.

 
Dwaler 21 "Zang en ziekte" Epiloog
Thursday, 29 September 2016 07:40
Uit Spel informatie:
Na avond na de gebeurtenissen van Dwaler 21 kreeg jouw personage een droom. De droom voelde vreemd, als of die niet van jou was. Je weet het eigenlijk wel zeker, immers heb je de laatste tijd vaker dit soort dromen gehad. Elke keer weer zijn ze levensecht.

lees de epiloog
 
Feedback Dwaler 21
Wednesday, 21 September 2016 13:16
Goedenmiddag Dwalereraars en Dwalerinnen

Hopelijk zijn jullie een beetje bijgekomen van een prachtig weekend. Zelfs vanachter de schermen heb ik kunnen genieten van jullie spel, passie en bijdrage aan het tot leven wekken van de Dwalersetting.

Natuurlijk kunnen we niet zonder jullie feedback. Met deze informatie kunnen we op zoek naar verbeteringen en knelpunten. Via onderstaande link kom je bij een feedbackformulier om je info door te geven. Wil je uitgebreider of in meer detail informatie delen? Je kan dan gerust een e-mail sturen naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Ook als je graag persoonlijk contact wil over afgelopen evenement

https://goo.gl/forms/sro4Falz2Rf1ib2p1
 
Terreinindeling Dwaler 21
Friday, 09 September 2016 12:32
Goedemiddag, boeren, burgers en buitenlui

Zoals beloofd is er een terreinindeling met jullie te delen. De groepen hebben inmiddels al bericht gehad, evenals de mensen die in het dorp overnachten.

Er zijn nog steeds twee velden op het speelterrein niet toegankelijk evenals het veld bij de figurantentent. Meppel is in tegenstelling tot wat we dachten wel beschikbaar dus maken we van de gelegenheid gebruik om het dorp iets uit te breiden. Het is een probeersel en mocht het bevallen hopen we dat jullie samen met ons willen helpen om voor de volgende evenementen dit dorp 2.0 verder dorps aan te kleden.

Mocht je nog geen kamp hebben aangevraagd maar dit wel graag willen stuur dan een e-mail naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Dan zal ik kijken waar we nog plek voor jullie vrijmaken.
Het terreinoverzicht vind je hier.

Tot slot de welbekende huisregels die gelden op onze evenementen. Je doet er goed aan deze (nogmaals) door te lezen.
Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 Next > End >>

Page 2 of 4