Direct naar Ticketshop

LARP Event Nieuws


Extra KidsLARP Wisselwoud op 3 november!
Wednesday, 16 October 2019 12:15
Op 3 november is er als afsluiter van het LARP jaar een extra Wisselwoud KidsLARP geplanned! We kunnen dus nog één keer op avontuur om en nabij het dorpje Wiseling. Tickets zijn verkrijgbaar in de ticketsshop voor iedereen die met PayPal kan betalen. Wil je via bankoverschrijving een ticket bestellen? Mail dan naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

71186421 2528934260504819 75062207129321472 n
 
LARP Events Agenda 2019 online
Thursday, 01 November 2018 11:45
banner Dwaler datum FBevent
De LARP agenda van 2019 is bekend! Je kunt een heel overzicht met een korte uitleg per spelwereld vinden op deze pagina LARP agenda 2019. Direct tickets kopen? Dat kan tot 1 januari 2019 voor de laagste tarieven!

DIRECT TICKETS KOPEN

Hieronder een kort overzicht van de data, zodat deze meteen in de agenda kunnen:

De Dwaler:
Dwaler 26 – 29 t/m 31 maart
Dwaler 27 – 6 t/m 8 september

Quon:
Quon 29 – 24 t/m 26 mei
Quon 30 – 11 t/m 13 oktober

Terra X:
28 t/m 30 juni

Wisselwoud:
WW 1 – 3 maart (afgelast)
WW 2 – 12 mei
WW 3 – 23 juni
WW 4 – 29 september
 
Games-N-Stuff LARP Events Agenda 2019


Games-N-Stuff heeft verschillende Levend Rollenspel (LARP) werelden bedacht waarin deelnemers, van kids tot volwassenen, op avontuur kunnen gaan. Al onze evenementen hebben een eigen unieke spelwereld. We zien het als onze taak om tijdens een evenement deze spelwereld zo goed mogelijk tot leven te laten komen. 

We hebben een grote online community met veel ruimte voor input vanuit de deelnemers. Je vindt onze LARP community op Facebook in de groep LARP @ Games-N-Stuff. Ieder evenement heeft ook zijn eigen Facebookgroep specifiek afgestemd op die wereld, een link naar ieder van deze Facebookgroepen staan hieronder aangegeven. 


Ticketshop
Tickets kopen voor al onze LARP events in 2019 kan in onze TICKETSHOP

Een overzicht van de LARP events in 2019:

banner Dwaler tekst def
LARP Event De Dwaler
Aantal deelnemers: +/- 250
Leeftijd: 14+

De Dwaler speelt zich af in Europa begin 13de eeuw. Het is de tijd van boeren en adel. Het is de tijd van de geestelijkheid en van kruistochten. Het is de middeleeuwen die wij kennen van films en vele boeken, maar wél met een kleine twist... De mythen, legenden en volksverhalen waar men toen in geloofde zijn werkelijkheid. De wezens uit deze verhalen zijn verscholen om zich te beschermen tegen de mens en de kerk, of is het toch anders om? Door heel Europa bevinden zich zogeheten Dwaalplaatsen. Deze mythische plekken zijn alleen te vinden als je weet waar ze liggen... Of als je verdwaalt... Het evenement zelf speelt zich in een van deze Dwaalplaatsen af, een ontmoetingsplek voor het mythische en de middeleeuwse mens. 

facebook LARP event De Dwaler @ Games-N-Stuff


De Dwaler in 2019: 
De Dwaler 26 ------------ 29 t/m 31 maart
De Dwaler 27 ------------ 6 t/m 8 september


banner Quon tekst def

LARP Event Quon
Aantal deelnemers: +/- 275

Leeftijd: 14+

Vele bloedige oorlogen hebben het Keizerrijk Quon en de omliggende landen de laatste decennia geteisterd, sommige op basis van religie en idealen, andere op basis van politieke intrige en lust naar macht. Maar er lijkt een ommegang plaats te vinden in dit geweld. Nee, de landen van Erumdar zijn zeker niet gestaakt met strijden, maar in dit nieuwe tijdperk hebben de landen ook andere manieren gevonden om conflict in binnen- en buitenland op te lossen...

Op allerlei vlakken vinden ontwikkelingen, zelfs revoluties plaats! Beleef het zelf in het levendige dorp Boshoek, een plek waar allerlei culturen uit heel Erumdar samen komen en altijd veel te beleven is. Ervaar de levendige culturen, de politieke intrige, de invloeden van magie en de goden, en speel jouw rol in de ontwikkelingen die in Erumdar gaande zijn!

facebook LARP event Quon @ Games-N-Stuff


Quon in 2019: 
Quon 27 ----------24 t/m 26 mei
Quon 28 ----------11 t/m 13 oktober

banner TerraX tekst

LARP Event Terra X
Aantal deelnemers: +/- 175
Leeftijd: 16+

Larp event Terra X speelt zich af in de Vervallen Wereld. Deze wereld is hard, meedogenloos en getekend door de afschuwelijke gebeurtenis die men nu Teoc noemt. Hoe de wereld er voor Teoc uitzag weet ook niemand, maar nu is er niet veel van over. Het land is desolaat. Grondstoffen zijn op. De aarde is uitgeput. Er groeit nog maar weinig en voedseltekort is aan de orde van de dag. Terra X is een evenement met een unieke spelwereld met voor de meeste deelnemers maar een doel: overleven in de Vervallen Wereld en misschien, uiteindelijk, de ellende ontstijgen.

facebook LARP event Terra X @ Games-N-Stuff


Terra X in 2019: 28 t/m 30 juni


banner kidslarp tekt smal

Wisselwoud (KidsLARP)
Aantal deelnemers: +/- 120 (kids + figuranten)
Leeftijd: 6+, gemiddelde leeftijd 8 – 12 jaar

Kom naar Wisselwoud! 
De nieuwe KidsLARP reeks voor 6 tot 15 jarigen. We zijn hierbij een samenwerking aangegaan met verhalen- en kinder boekenschrijver Thijs Goverde die de hele wereld van Wisselwoud heeft bedacht en hier ook een kinderboeken reeks op heeft gebaseerd. Op deze manier kan de avontuurlijke wereld van Wisselwoud ook thuis beleefd worden. Wisselwoud is een geheimzinnige plek in de bossen van middeleeuws Nederland... waar de meest bijzondere, getalenteerde, dappere kinderen ter wereld als door een wonderlijk toeval allemaal belanden. Want hier veranderen kinderen in helden.

Hier leren ze vechten van de beste zwaardkunstenaars, toveren van de geleerdste magiërs, genezen van de kundigste heelmeesters... en dat is wel nodig ook! Want in het Wisselwoud zwerven vele wezens rond, en niet allemaal hebben ze goede bedoelingen. Er zijn hier vele raadsels op te lossen, schatten te vinden en gevaren te overwinnen. Maar ook het dagelijks leven in het middeleeuwse dorpje Wisseling stelt zijn eisen. Smeden, kruiden zoeken, voedsel bereiden... het moet allemaal gebeuren.

Ben jij zo'n kind, dat houdt van zwaardvechten, toveren, struinen door het bos, met je handen en je hoofd tegelijk bezig zijn? Zo'n kind dat niet snel iets raar vindt, houdt van een beetje spanning, en humor heeft? Dan is het Wisselwoud de plek voor jou!


facebook KidsLARP Wisselwoud @ Games-N-Stuff


KidsLARP in 2019:


Wisselwoud I - 3 maart (afgelast)
Wisselwoud II - 12 mei
Wisselwoud III - 23 juni
Wisselwoud IV - 29 september
Wisselwoud V - 3 november (extra)

 
Vertrouwenspersoon op onze LARP events
LARP Event Nieuws
Thursday, 19 October 2017 10:22
Nieuw op onze LARP events is de vertrouwenspersoon. Het inschakelen van de vertrouwenspersoon is een laagdrempelige manier waarop je zaken m.b.t. tot je deelname op onze evenementen bespreekbaar kan maken die je niet binnen de 'kern' organisatie kwijt wilt/ kunt. In een vertrouwelijk gesprek (via mail of op het evenement) kun je vertellen wat er is en bekijk je samen met de vertrouwenspersoon welke mogelijkheden er zijn om tot een bevredigende oplossing te komen. Soms is een luisterend oor voldoende en soms is het nodig om alsnog een gesprek aan te gaan met (iemand van) de 'kern' organisatie, met of zonder hulp van de vertrouwenspersoon. Mocht je de behoefte hebben anoniem te willen blijven, dan zal de vertrouwenspersoon dit waarborgen. We hopen hiermee voor de deelnemers een stap voorwaarts richting de organisatie te ondersteunen. 

We hebben twee vertrouwenspersonen aangesteld, een mannelijke en een vrouwelijke. De vertrouwenspersonen doen dit op vrijwillige basis, dus dit maakt ze als vanzelfsprekend vrijwilliger bij Games-N-Stuff. Daarnaast zijn beide ook op andere manieren actief bij onze LARP activiteiten, echter niet als 'kern' organisatie. Ze stellen zichzelf hieronder kort even voor:

- Ik ben Ruth Stevenson, 46 jaar en woon in Zwolle. Ik werk als trainer/coach/consultant bij de gemeente Utrecht. Daar begeleid ik teams in organisatieveranderingen en leidinggevenden tijdens veranderingsprocessen. Ik vind het belangrijk om vanuit oprechte interesse gesprekken te voeren met mensen, open vragen stellen om erachter te komen wat mensen beweegt en of ik een rol kan hebben in hun ontwikkeling of het oplossen van hun probleem. Ik ben bijna 7 jaar actief in Larp, bij Games-N-Stuff, als kwartiermeester (begeleider) bij Wisselwoud, in de bar bij Quon en Terra X en als figurant bij Dwaler. Mijn emailadres is 
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

- Ik ben Edo Pronk, 28 jaar, in het dagelijks leven Docent Dans en beeldend kunstenaar. Ik heb les gegeven aan basis- en middelbare school en heb van daaruit ervaring met vertrouwelijke en soms lastige situaties, en het oplossen daarvan. Ik larp nu zo'n 12 jaar, voornamelijk bij Games-N-Stuff, waar ik vaak opbouwer, figurant en/of speler ben. Email:  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Contact met de vertrouwenspersoon
Op de meeste evenementen zijn beide vertrouwenspersonen of is er één aanwezig. Je mag ze ter plekke aanspreken en samen overleggen wat een goed moment is voor een gesprek. Je kunt er ook voor kiezen om contact te zoeken via mail. Bij het voorstellen hierboven staan de mailadressen waarop de vertrouwenspersonen te bereiken zijn.
 
Tickets LARP events 2017 online
Tuesday, 06 December 2016 15:14
Vanaf vandaag zijn de tickets van onze LARP weekend evenementen beschikbaar in de ticketshop. Tot en met 31 december profiteer je als speler van een extra korting en kost je ticket 45 euro.
Tickets voor het Wisselwoud volgen nog.

Nog eenmaal de data op een rijtje:

Dwaler 22: 24, 25 en 26 maart
Dwaler 23: 8,9 en 10 september

Terra X 2017: 30 juni tot 2 juli

Quon 25: 12, 13 en 14 mei
Quon 26: 20, 21 en 22 oktober

Wisselwoud 1: 12 maart
Wisselwoud 2: 11 juni
Wisselwoud 3: 24 september
Wisselwoud 4: 29 oktober

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 14