Direct naar Ticketshop

Miniaturen


NIEUW: Mini's van Titan Forge
Miniaturen
Thursday, 14 November 2013 16:13


Titan Forge maakt prachtige alternatieve mini's om een uniek leger te maken.
Nu verkrijbaar in de Games-N-Stuff winkel en Webshop!

TTFBI02 gator_cannon_LRG  TTFGH03 vampiric_bats_LRG

 
Rally your Forces - Deze week -10% korting Infinity
Miniaturen
Wednesday, 11 July 2012 06:20

 

Gedurende de zomervakantie helpen we je een leger of squad opbouwen van je favoriete spelsysteem! Iedere week staat er een systeem centraal en krijg je hier ook nog eens 10% korting* op. We hebben speciaal hiervoor een schildertafel midden in de winkel gezet, waar je gebruik van kan maken. Heb je binnen twee weken het aangekochte starterleger geschilderd, dan krijg je naast gebruik van onze verf, hobby materiaal en kennis, ook nog eens een leuk extraatje! Hieronder kan je uitgebreid de eerste twee weken vinden en wat er verder op de planning staat.

 

(* Deze korting geldt alleen bij betaling in onze winkel, niet op onze webshop.)


Deze week 11 t/m 18 augustus - Infinity 10% Korting!

infinity_logoInfinity is 28mm manga/ cartoon stijl modellen op hun best. Exploderende robots, schaars geklede ninja babes en rambo's genoeg tussen deze super mooi vormgegeven modellen. Buiten de looks is het ook nog eens een goed spelsysteem. Hou je van Skirmish spellen en niet te veel maar vooral mooie modellen op tafel? Dan is dit een spel voor jou! Koop je een sectorial of voor ten minste 150 punten aan modellen dan mag je die met onze spullen in elkaar zetten en schilderen. Schilder je de warband helemaal af voor 25 augustus dan krijg je er van ons gratis een assault template! We hebben het al vaker gedaan en het beviel telkens zeer goed dus houden we woensdag 15 augustus een Zombie bash! Zaterdag 18 augustus organiseren we afhankelijk van het aantal deelnemers een toernooi of nog een Zombie Bash.


Wat je verder kan verwachten...

 
- 18 augustus /tm 25 augustus - Warpath
- 25 augustus t/m 1 september – Ancient & Medieval

 

 

 
Hersfvakantie 15 t/m 29 okt: Prepare For Battle!!
Miniaturen
Friday, 07 October 2011 11:36

10 tot 15% Korting op verschillende wargames!

TWEE weken lang!

 

Naast bovenstaande kortingen in de winkel en webshop, staat er iedere dag in de herfstvakantie weer een andere wargame in the spotlight. Kom langs voor demo's en ander leuke goodies.

 

Bolt_actionBolt Action Dinsdag
De dinsdag wijden we aan Bolt Action WO II. Bolt action is een systeem waarbij je battles kan spelen met tweede wereldoorlog miniaturen. We hebben vanaf 14:00 uur demonstraties met geschilderde Duitse en Britse legers. Wil je daarna een uitgebreidere pot spelen dan is dit mogelijk tegen een ervaren speler.

 

Warpath Woensdag
Op woensdag kan je het nieuwe systeem Warpath leren spelen! Warpath is een zeer leuk flitsend snel systeem om futuristische battles te voeren. Vanaf 12:00 uur kun je langs komen om een introductiepot Warpath te spelen. Neem je eigen 40K leger mee en speel zelf een pot met de Warpath regels. Wij zorgen voor bijpassende legerlijsten.

 

Metzger_class_Robot_Dystopian Donderdag
Dystopian Wars is een Steampunk miniaturenspel. Je kan hierbij kiezen voor boten of land troepen maar je kan ook alles combineren. Je kan de hele dag door demonstraties volgen. Voor de spelers die al kennis hebben gemaakt met dit zeer vette systeem houden we een toernooi. De regels voor het toernooi zijn dezelfde als voor de Fanatic. Aanvang 11:00 uur. Inschrijven is Gratis en de te winnen prijs is vet!

 

Zaterdag Freebooters Fate
Bij Freebooters Fate ben jij de kapitein van een groep piraten. Je treft je meest gehate concurrenten vaak bij de beste bar van de streek of wanneer je net op het eiland bent waar een schat begraven ligt. Dat word knokken.... Om 12:00 uur en 14:30 uur starten we een introductie spel. Neem je eigen piraat mee en speel na de demo met iedereen die wil nog zoveel potten als je wil.