Direct naar Ticketshop

Aankondiging nieuw dorp
Terra X laatste nieuws
Wednesday, 16 May 2018 11:29
Zoals eerder ook al aangegeven, zijn er een aantal veranderingen die komende Terra X doorgevoerd zullen worden. Bij deze kondigen we de eerste aan: vanaf dit jaar zullen we niet meer werken met losse kampementen van de Gildes, maar komen alle Gildes samen in het dorp te staan.
Deze verandering komt natuurlijk niet uit het niets, en heeft een aantal redenen.

De voornaamste reden is dat we de losse kampementen als een barrière voor onderling spel zien. Door de afstand is het erg moeilijk om iets te realiseren dat zo veel mogelijk deelnemers meekrijgen, omdat zij zo verspreid over het terrein zitten. Een gecentraliseerd dorp met alle Gildes samen laat ons dit wél doen en heeft veel bijkomende voordelen. Het moedigt spel tussen de Gildes aan, vergroot de onderlinge samenwerking (of tegenwerking...) en zal hopelijk op den duur een levendig dorp als gevolg hebben!

Tevens vonden wij het voor de sfeer die wij willen creëren niet langer logisch voor de Gildes om zo los en verspreid te staan. Het Koninkrijk d'Enumatil is relatief veilig, maar het blijft de Vervallen Wereld met vele dreigingen. Deze waren afgelopen Terra al voelbaar, en zullen de komende evenementen dus ook nog meer naar voren komen. De samentrekking van de Gildes is dus IS tevens uit noodzaak voor de eigen veiligheid.
De precieze indeling van het dorp en welk Gilde waar komt te staan, volgt in de aanloop naar het evenement.
Wij hopen dat er met deze wijziging een levend en sfeervol dorp ontstaat en dat de interactie tussen de Gildes groeit! Zoals altijd: als er vragen of opmerkingen zijn, horen wij die graag! Dat mag hieronder of via de mail op This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .