Direct naar Ticketshop

Introductieprijs Terra X 'speler' tot 31 december!
LARP Event Nieuws
Monday, 10 December 2012 15:41

TerraX Logo3 mini
Bestel direct tickets in onze ticketshop!

 

Terra X is een nieuw Nederlands LARP-evenement, dat wilde fantasie koppelt aan een venijnig realisme. Op allerlei manieren zal de organisatie je helpen om diep ondergedompeld te raken in de vervallen wereld van dwergenkoningin Boï, haar raadgever Greher en haar rivaal, de elf Enûmatil. Dit evenement vindt in 2013 plaatst in het hemelvaartweekend van 9 t/m 12 mei. De setting is Middeleeuws Fantasy en de minimum leeftijd voor deelname is 16 jaar. We willen met dit evenement een sterke en ruime basis voor rollenspel neerzetten. Een uniek evenement wat uit kan groeien tot mogelijk één van de grootste van Nederland. 


Beleving
Wat centraal staat bij terra X is beleving. Beleving van een unieke Middeleeuwse fantasy wereld, waarbij veel elementen echt tot leven komen, o.a. door Real-enactment (het ECHT uitspelen van ambachten), een eigen munteenheid, continue spel en plot; Heb je een geschikte tent, dan kampeer je in spel in één van de kampementen of het dorp. Dit betekend dus een uitgebreid dorpsgebied, waarin ook cateraars en winkeltjes voor veel sfeer zullen zorgen. Er zijn geen tijd uit momenten.

 

Drietal3Alle informatie op een Rij over Terra X:
Setting/ het verhaal
De Gildes (als speler kun je je hierbij aansluiten, niet verplicht)

Maak kennis met personages en groepen uit de setting
Teaser 1 - Ontmoeting Boi en Greher
Teaser 2 - Oproep Greher
Terra X Geografie
Terra X Religies
Bericht van de verhaalleiding aan alle deelnemers!
Terra X Praktische informatie
Terra X Forum
Ter Inspiratie: Moodbord Terra X!
Terra X FAQ
Terra X Figuranten informatie


Regelsysteem

Begin februari worden de regels van Terra X bekend gemaakt. Dit zal een aangepaste versie zijn van ons huidige regelsysteem.


facebookTerra X heeft ook zijn eigen Facebook pagina, als je lid wordt van de pagina maak je kans op een vette prijs. Binnenkort hierover meer! De pagina vind je hier: https://www.facebook.com/TerraXLarpEvent