Direct naar Ticketshop

GNS Zomerkamp informatie 2013!
Wednesday, 18 July 2012 10:02

 

Hier vind je alle informatie over het Games-N-Stuff Zomerkamp 2013 (9 t/m 16 augustus). Waar je moet je zijn, wat moet je mee moet nemen, en wat de belangrijke telefoonnummers zijn voor je ouders. Daarnaast kun je alvast kennis maken met alle begeleiders die meegaan! Als je na het lezen van deze informatie nog vragen hebt, bel of mail ons dan gerust. De contactgegevens staan onderaan.

 

Thema
Het thema van het GNS zomerkamp 2013 is Super helden & Super schurken!! De begeleiders zijn op onverklaarbare wijze allemaal veranderd in een super held of schurk... Maak in dit filmpje kennis met de zomerkampbegeleiders en hun super alter ego. Dit thema zal tijdens het zomerkamp bij verschillende activiteiten terugkomen. Je bent vrij om je eigen superhelden of superschurk kostuum mee te nemen naar het kamp! (hoeft niet)

https://www.youtube.com/watch?v=2tkf8h91qwo

 

Begeleiding
Games-N-Stuff heeft veel ervaring met het organiseren van activiteiten en evenementen voor grote groepen kinderen. Dit jaar is de negende keer dat we het zomerkamp organiseren. Bijna alle begeleiders die meegaan, zijn in de voorgaande jaren eerder mee geweest en hebben veel ervaring met het begeleiden van grote groepen kids. In de begeleiding hebben we één gediplomeerd EHBO-er en één BHV'er. Bij alle activiteiten is er altijd genoeg begeleiding aanwezig. Maak op deze pagina kennis met alle begeleiders die meegaan en wat waar ze zich zoal mee bezig houden op het kamp.


Facebook Groep zomerkamp
We hebben een Facebookgroep van het zomerkamp, deze groep is voor deelnemers én begeleiders van het Games-N-Stuff zomerkamp! Voor kennismaken, voorpret en napret:-) Dus zit je op facebook meldt je rechtboven in de groep aan om mee te doen! Je vindt de groep hier.

 

Wolfskuil_entreeLocatie & Kamerindeling
We verblijven in de 'Repelaershoeve', de 'Jorishoeve' en in de 'Mowglihut' op het recreatieterrein van de Wolfskuil in Ommen. De accommodaties staan in een mooie bosrijke omgeving. We zullen van te voren een indeling maken van de kamers onder de zomerkampgasten. Als je met vrienden en/of familie bij elkaar geplaatst wilt worden op een kamer, moet je dat vóór het zomerkamp begint even melden via e-mail ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ). De indeling van de kamers gaat vooral op leeftijd. Het kan dus zijn dat we je niet op dezelfde kamer kunnen plaatsen. Er is genoeg vrije tijd tijdens het zomerkamp dat je elkaar kan opzoeken.

 

Het adres van de Wolfskuil is:
Wolfskuil 15
7731AP Ommen
Tel.: 0529-451631
www.wolfskuil.nl

 

Aankomst en verzamelen
Op vrijdag 9 augustus verzamelen we met z'n allen op station Ommen (dus niet in de Wolfskuil!). Daar verzoeken we je tussen 16.00 uur en 16.20 uur aanwezig zijn. Voor vervoer moet je zelf zorgen. Als je met de trein wilt komen; er gaat een trein om 15.56 vanaf station Zwolle, richting Ommen. Je komt dan om 16.14 aan. Vanaf Emmen gaat er een trein om 15.34, deze komt om 16.15 aan op station Ommen. (info: www.ns.nl) Als iedereen gearriveerd is, lopen we met z'n allen naar de Wolfskuil. Je spullen worden ingeladen en met de auto naar de Wolfskuil gebracht. Daarna hebben we een introductie en gaan we met de groepen doornemen wat er zoal op het programma staat. Als er iets tussenkomt, of je haalt het niet voor 16.20 uur, laat het ons dan weten. Je kunt bellen naar: 06-46 18 98 07. Er wordt gezorgd voor avondeten, dus je hoeft deze vrijdag niet thuis te eten.

 

larpdag2011Activiteiten
De meeste activiteiten zullen in het gebouw zelf plaatsvinden of in de bossen er omheen. Er zijn enkele activiteiten die buiten het terrein zullen plaats vinden. Hier gaan we lopend naar toe. We hebben iedere dag tussen de twee en drie activiteiten. Natuurlijk is er meer dan genoeg vrije tijd, dus je kan ook lekker zelf met je favoriete hobby aan de slag. Hier een klein overzicht van wat we zoals gaan
doen:


• LARP; Larpdag, verschillende workshops
• Wargames; o.a. schilderen en conversion
• Cardgames; Magic
• Buitenspellen
• BBQ
• Zwemmen, als het weer het toe laat

 

Medische- en eigen verklaring
Van de meeste deelnemers hebben we inmiddels een medische- en eigen verklaring ontvangen, maar nog niet van iedereen. Mocht je deze nog niet opgestuurd hebben, wil je dat dan alsnog zo snel mogelijk doen voor het zomerkamp begint? De deelnemers van wie wij nog de ondertekende formulieren moeten ontvangen worden hier apart over gemaild. De formulieren vind je hier, deze kun je uitprinten en invullen.

Opsturen kan naar:
Games-N-Stuff
George Stephensonstraat 18A
8013NK Zwolle


Let op: We moeten de verklaringen voor het zomerkamp binnen hebben, anders kan je niet mee doen! Als je niet zeker weet of je ze wel hebt ingeleverd, mail ons dan even op This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , dan kunnen we het meteen checken.

 

etenSpeciaal dieet
Als je een speciaal dieet volgt en je hebt dit nog niet gemeld, stuur dan nog even een mailtje naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , met daarin een omschrijving van het dieet wat je volgt. Dan kunnen we hier rekening mee houden met de bereiding van het (avond) eten. Als je dit al gemeld hebt op de eigen verklaring, hoef je dit niet nogmaals te melden.

 

Contact tijdens zomerkamp
Als er tijdens het zomerkamp iets is en je ouders willen je daarvan op de hoogte stellen, dan kunnen ze naar het volgende telefoonnummer bellen: 06-46 18 98 07. Dit telefoonnummer is van de begeleiding. Wij zorgen ervoor dat dit nummer altijd bereikbaar is. Ook verzoeken we ouders alleen op de volgende tijden te bellen; Tussen 09.00-10.00uur en 17.00-20.00uur (behalve als het dringend is natuurlijk). Indien er niet wordt opgenomen, bellen wij altijd terug. 

 

Meenemen
De volgende zaken moet je meenemen en NIET vergeten:
- voor een activiteit: Basis oud helemaal wit T-shirt wat vies/gekleurd mag worden.
- 1-persoons dekbedovertrek (er is een dekbed aanwezig);
- Kussensloop (er is een kussen aanwezig);
- Hoeslaken voor matras, 1-persoons;
- Zwemkleding;
- Handdoek en toiletartikelen;
- Zonnebrandcreme;
- Medicijnen (als je die nodig hebt natuurlijk)
- Schone kleding;
- Badslippers;
- Riem (voor levend rollenspel);
- Kleding die vuil mag worden (i.v.m. activiteiten in het bos en miniatuurschilderen);


De volgende zaken raden we je aan om mee te nemen, als je ze hebt tenminste:
- Zonnebril
- Anti-muggenspray of stick (er zijn in augustus altijd ontzettend veel muggen aanwezig)
- Extra handdoek
- Regenkleding


Verder is het leuk om jouw eigen spellen en miniatuurtjes mee te nemen. Iedere dag is er wel vrije tijd en kan je lekker met anderen
spelen en hobby-en. Wij hebben natuurlijk ook van alles bij ons, maar het is vaak leuker om met je eigen deck of leger te spelen. Er is ook genoeg plek in de kamers om het kwijt te kunnen, dus neem zoveel mee als je wilt.


Een paar tips:
- Super helden of super schurken kostuum;
- Kleding en/of wapens (van latex) voor LARP (bv. donkere kelding, cape of andere middeleeuws/fantasy lijkende kleding);
- Decks van de kaartspellen die je speelt en je ruilkaarten;
- Je miniaturen voor battles;
- Schilderspullen en eventueel ongeschilderde miniaturen, want er is een schildertafel;
- Dobbelstenen, regelboeken en/of meetlatten;


Neem geen X-Box, Playstation of dergelijke mee, want deze mag je toch niet aansluiten op de televisie. Verder hoef je geen eten of drinken mee te nemen, want bij het zomerkamp zit alles inbegrepen, maar het mag natuurlijk wel. Energiedranken zoals Red Bull zijn verboden, evenals alcoholische dranken. Mochten we mensen wel met deze dranken zien, dan worden ze ingenomen en de ouders ingelicht. Verder is het misschien ook handig wat geld of een pinpas mee te nemen.

 

webshopProducten uit de winkel
Als je wilt dat we spullen meenemen uit de winkel, zodat je die daar kan gebruiken, raden we aan dit middels een webshop bestelling te doen en bij opmerkingen te zetten dat we deze mee moeten nemen naar het zomerkamp. Vink bij verzenden dan 'ophalen in winkel' aan, zodat je geen verzendkosten betaalt. Onze webshop vind je hier.

 

Beperken mobiel telefoonverkeer
Het is niet de bedoeling dat deelnemers de hele tijd met hun mobieltjes bezig zijn en het kan zijn dat we deze dan innemen, als deze meermaals storend worden gebruikt (kids die elkaar 's nachts expres wakker bellen). De reden voor het zoveel mogelijk beperken van het mobiel telefoonverkeer is omdat we hier voorgaande jaren veel last van hebben gehad tijdens activiteiten.

 

groepoprijEinde zomerkamp - vertrek
Het zomerkamp eindigt op vrijdag 16 augustus om 08.30 uur. Vóór 09.00 uur moeten we de bungalows verlaten. Daarom staan we wat eerder op om te ontbijten, in te pakken en alles netjes achter te laten. Ophalen kan vanaf 08.45 uur bij de Repelearshoeve op het terrein van de Wolfskuil (dus niet bij het station). Ook begeleiden we weer mensen naar station Ommen, mocht je met de trein willen vertrekken. Als je opgehaald wordt, spreek dit dan goed af, zodat degene die jou ophaalt er rond 08.45 uur is.

 

Meer info?
Voor vragen kun je mailen naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , maar je kunt ook bellen 038-8889034 of gewoon in de winkel langskomen. Ons winkel adres is: Games-N-Stuff, Diezerpoortenplas 38 Zwolle


We staan altijd open voor suggesties en/of vragen, dus laat het ons weten. Wij hebben er ongelooflijk veel zin in en zien je binnenkort op
het Games-N-Stuff Zomerkamp!

 

De zomerkamp crew