Direct naar Ticketshop

Fanatic 2011 - Activiteiten voor bezoekers
Fanatic 2011
Monday, 24 October 2011 10:08


IMG_1505Naast alle toernooien zijn er héél veel leuke activiteiten gepland op de Fanatic op 3 december voor bezoekers. De entree is helemaal gratis, dus je kunt gewoon binnen lopen en meedoen aan een demonstratie of een workshop van jou keuze. Voor bezoekers is de Fanatic is geopend vanaf 11:00 uur en duurt tot 17:00 uur.

 

Locatie: Grote kerk, Grote markt (tegenover Mac)
De toegang is geheel gratis!

 

 

 

 

Wargame Warzone:


Er worden heel veel demonstraties gegeven van allerlei coole wargame spellen waarbij je in de huid kan kruipen van een leger aanvoerder. Doe mee met de demo's want bij sommige kan je leuke prijzen winnen! Hieronder een overzicht:

 

Hail Ceasar! - Een uitdagend historisch miniaturenspel wat zich afspeelt ten tijde van het Romeinse Rijk. Neem het commando over van een georganiseerd Romeins leger of een horde woeste Kelten!

 

Bolt Action - Speel de Tweede Wereldoorlog na en leid een eenheid Duisters of Britten in een man-op-man gevecht.

 

Dystopian Wars - Deze hit van het afgelopen jaar kan niet missen! Gesitueerd in een Victorian Steampunk setting, neem je de controle over een vloot waanzinnige zeppelins, robots en schepen en neem je het op tegen een andere admiraal!

 

Freebooters Fate - YARRR!!! Doe mee met Freebooters Fate, een super makkelijk te leren, maar uitdagend spel, waar je in de huid kruipt van een piraat op zoek gaat naar een fles rum! Helaas is er maar één fles, dus zal je je een weg moeten slaan door de andere concurrenten.

 

Morgoth’s Rising - Een wargame geïnspireerd op het bekende Warhammer, waarbij je een Dwergen leger of een leger Ondoden aanvoert het slagveld op.

 

Fate of the Forgestar - Met dit spiksplinternieuwe SciFi spel speel je met de Forgefathers (een supercool nieuw ras van zwaar bepantserde Dwergen) of de Orx. Het spel wordt groots geïntroduceerd op de Fanatic en iedereen die mee doet ontvangt een leuke goodie. De miniaturen kan je ook gebruiken bij Warhammer 40k.

 

Model Paint, Upgrade & Conversion Lab - Verander de look van een gratis beschikbaar miniatuur met allerlei gave bits van Micro Art Studio’s en Scibor. Ook kan je hier je geschilderde miniatuur uitdossen met allerlei gave extra's. We houden gedurende de dag schilder en conversion wedstrijden, waarbij je leuke prijzen kan winnen! (Je mag ook een eigen miniatuur meenemen)

 

Speeltafels - We hebben ook wat speeltafels met terrein staan om battles op te spelen. Deze zijn voor iedereen beschikbaar. Spreek af met een vriend of ontmoet iemand op de Fanatic en ga lekker spelen.LARP en Cardgames:

 

2dehands LARP Markt - Deze markt wordt gehouden volgens het volgende concept: Neem je LARP stuff mee wat je graag wilt verkopen, lever het in bij onze 2dehands stand en voorzie het van een verkoopprijs en nummer. Wij houden gaan het voor je proberen te verkopen, zodat je zelf rond kan lopen en meedoen aan alle activiteiten op de Fanatic. Mocht je LARP artikel worden verkocht, dan krijg je 90% van de opbrengst.

 

LARP Battle Arena - Daag ervaren krijgers en gladiatoren uit voor een man-op-man gevecht. Daarnaast zullen we ook een toernooi houden om te ontdekken wie de beste krijger is.

Magic the Gathering demo's - Leer het wereldberoemde spel Magic kennen en verdien een gratis deck speelkaarten

 

World of Warcraft -  De gehele dag kan je dit gave kaartspel leren, gebaseerd op de online game, World of Warcraft.


Workshops:

 

Vilt workshop - Workshop mini-Viking helm vilten [eierwarmer], duur workshop, ongeveer 20 minuten. kosten euro €3,00

 

Hesters Vakwerk - Workshop maak een buideltje of armbeschermers. Kosten variëren, c.a. €7,50.

 

Live your Fantasy - Workshop leerbewerking, kosten nog onbekend.

 

Qu'Mar Ti-jin - Qu’Mar Ti-jin is een krijgsmeester uit de landen van de fantasie. Als geen ander beheerst hij de kunst van het vechten tegen en overwinnen van nachtmerries, monsters en zelfs draken! In een korte cursus brengt Qu’Mar de deelnemers de principes van zelfverdediging en fantasie bij, op een humoristische, spectaculaire en overtuigende manier.

 

En verder:


Een uitgebreide winkel met allerlei speciale aanbiedingen op games gebied!