Direct naar Ticketshop

Laatste weekend Dwaler tickets via webshop
LARP Event Nieuws
Friday, 26 August 2011 12:57

Komend weekend is het laatste weekend om tickets te bestellen via de webshop voor LARP event De Dwaler 12. In de winkel kun je nog tickets kopen tot op de vrijdag van het evenement (2 september). Dus woon je ver weg en je hebt nog geen toegangsbewijs, bestel dan dit weekend nog je kaartjes, want aan de poort betaal je €10,- extra.

 

dwaler_banner

 

 

De volgende opties zijn mogelijk voor De Dwaler 12, van 2 t/m 4 sept:

 

De Dwaler 12 - Speler
Incl. overnachting tent button_buy_now.gif
De Dwaler 12 - Figurant Incl. overnachting  tent button_buy_now.gif

 

Zoals je hierboven ziet, zit bij een ticket standaard een tent overnachting in. Voor De Dwaler 12 is géén mogelijkheid om overdekt te slapen in het Jamboreehuis.

 

Eten en Drinken
Voedsel en drankjes zitten niet bij de prijs van het evenement in. Op het terrein wordt wel 'Middeleeuws geïnspireerd' voedsel verkocht. Deze eetstands zijn niet op alle tijden open met name in de ochtend niet, het is dus aan te raden zelf ook eten mee te nemen. Koffie, thee en andere drankjes worden gedurende het hele evenement verkocht op het terrein. Ook zal er op Quon een herberg zijn waar je kleine snacks kan kopen en nuttigen. Deze herberg is volledig 'in spel'.  (Voor mensen die in de bungalow slapen is er wel gratis ontbijt. Dit zit namelijk bij de prijs van een ticket in).

 

Via deze links vind je meer praktische informatie en settings informatie