Direct naar Ticketshop

Fanatic 2011 - Zaterdag 3 december Zwolle
Fanatic 2011
Thursday, 06 October 2011 13:21

Grote_kerkOp 3 december is het weer tijd voor ons jaarlijkse feestje; De Fanatic! En anders dan voorgaande jaren vind het evenement dit jaar plaats op de zaterdag. Dit komt omdat we een nieuwe locatie moesten zoeken. Gelukkig hebben we de unieke sfeer van de Fanatic kunnen bewaren en verhuizen we naar de Grote kerk op de Grote Markt in hartje Zwolle. Omdat deze kerk een stuk groter is dan de vorige hebben we meer ruimte voor de toerooien en kunnen we meer wordshops en andere activiteiten voor bezoekers organiseren. Meer informatie volgt spoedig...


 
Kidslarp: 6 november laatste van het jaar!
LARP Event Nieuws
Friday, 23 September 2011 12:28

 De laatste kidslarp van het jaar is op 6 november. Zorg ervoor dat je erbij bent, en bestel alvast je tickets!

Kidslarp - Speler
6 november - Slotstuk!
    €17,50

button_buy_now.gif

 
OPROEP: Figuranten kidsLARP breng eigen wapens mee
LARP Event Nieuws
Friday, 23 September 2011 12:10

 


IMG_1650Aanstaande zondag staat de grootste kidslarp ooit op het programma met ongeveer 175 spelers en 80 figuranten (exclusief gildeleiders en orga). Het belooft een fantastisch mooi evenement te worden en het wordt nog mooi weer ook!

Eigen wapens
Om dit allemaal mogelijk te maken, doen we bij deze een oproepje aan alle figuranten die komen, zouden jullie alsjeblieft zelf wapens mee willen nemen voor eigen gebruik op het evenement  (als je deze bezit), dat scheelt alweer, dan kunnen wij wapens uitlenen aan de figuranten die er helemaal geen hebben.  Alvast bedankt en tot zondag. We hebben er zin in!!


 
NIEUW van Warlord games o.a. Imperial Japanese Army
Warlord Games
Friday, 16 September 2011 14:28

 

Warlord Games, bekend van de historische mini's, heeft weer een aantal nieuwe releases gehad waaronder het Japanse imperial leger (WOII, zie plaatje). Hieronder een overzichtje van de nieuwe releases, klik op de link voor meer info (webshop).

imperial_japanese_army_LRGImperial Japanese Army
Roman Medicus
Bonnie Prince Charlie
Duke Of Cumberland
Sarmatian Cataphract Support (2)
Stug III ausf G
British Universal Carriers (2)
Cromwell Tank
Imperial Harquebusiers

 
NIEUW: LARP make-up
Larp Stuff
Friday, 16 September 2011 12:42

 

alle_potjes_schminkMake-up speciaal ontworpen voor de LARPer; blijft zitten als je zweet, perfecte kleurdekking op meer dan alleen je huid, en veel in één potje. De Make Up van Epic Armoury heeft een diep pigment en is van hoge kwaliteit. Verder kunnen de kleuren gebruikt worden op alle delen van het lichaam, zelfs op haar, baarden en snorren (gebruik niet op geblondeerd of gebleekt haar) en ook op latex protheses. Voor een nog langduriger resultaat kun je de fixeer spray gebruiken (make-up blijft dan zelfs zitten als je zweet).

 

Complete lijn van 12 kleuren verkrijgbaar in de winkel en webshop.

 

 

 
NIEUW: Aziatische kleding
Larp Stuff
Friday, 16 September 2011 12:23

 

300782_jin_baori_LRG

Voor de Oosterse invloeden binnen LARP, maar ook prima geschikt voor Cosplay, komt Epic Armoury met een gehele Aziatische kleding lijn. Alvast verkrijgbaar in de winkel en webshop zijn de Kimonos en de Jin-Baori's. De lijn wordt steeds verder uitgebreid, houd daarvoor de website in de gaten.


 
Dystopian Wars Nieuwe releases
Spartan Games
Friday, 16 September 2011 11:46

Callimachus_Time_Dilation_Orb

Er zijn weer een reeks nieuwe releases verkrijgbaar van Dystopian Wars, voornamelijk voor de Covenant of Antartica. De miniaturen zijn in onze winkel en webshop verkrijgbaar. Hieronder een compleet overzicht van de nieuwste releases:

 

Covenant of Antartica: Icarus Class Medium Flyer
Covenant of Antartica: Galen Class Escort
Covenant of Antartica: Plutarch Class Destroyer
Covenant of Antartica: Prometheus Class Dreadnought
Covenant of Antartica: Callimachus Time Dilation Orb
Federated States of America: Washington Land Ship Waterlined

 

 
Toernooi! Dystopian Wars en Uncharted seas 2 oktober
Toernooien
Friday, 16 September 2011 10:44
Dystopian_logo1Op zondag 2 oktober organiseert wargaming club Bulletproof een Dystopian Wars en een Uncharted seas toernooi. Voor Dystopian Wars geldt: Stel een vloot van 800 punten samen en sloop de battlegroup van je tegenstander! Voor Uncharted Seas geldt: Breng een vloot van 550 punten mee en overmeester de zeeën! Het toernooi wordt gehouden in de spelruimte in de winkel. De toernooien zijn bedoelt voor iedereen, ook niet-leden kunnen meedoen. Meer details en inschrijven kan door een mailtje te sturen naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . 
Kidslarp 25 september - Walkuren op oorlogspad
LARP Event Nieuws
Monday, 05 September 2011 15:45

IMG_1984De eerste kidslarp na de zomerstop zit er weer aan te komen. Kidslarp 25 september - Bestel nu je tickets!

 

De Walkuren zijn op oorlogspad, en het Verbond is hun doel. De Gilden worden weg getrokken uit hun vertrouwde omgeving en moeten zich bewijzen in een hele nieuwe wereld. Zullen de helden het op kunnen nemen tegen de Engelen van het Noorden?

 


 
Magic Celebration! Met veel Gratis stuff
Magic
Thursday, 01 September 2011 11:54
Magic_celebration_header2

Op zaterdag 10 september viert Magic een feestje o.a. bij Games-N-Stuff! Deze dag is speciaal georganiseerd voor Magic spelers, als bedankje voor de trouwe aanhang. Dit betekent veel cadeautjes en meer gratis stuff!! Klik verder om te kijken wat er allemaal te beleven valt.

 

 

Magic celebration activiteiten, klik hier
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 9 of 15

Jouw hobby, word lid!

larp groep
wargames groep
magic groep