Direct naar Ticketshop

LARP OPRUIMING! Tot -50% korting
Larp Stuff
Monday, 23 January 2012 16:12

opruiming


Ga direct naar de LARP opruiming in de webshop


We hebben OPRUIMING in de winkel en webshop op LARP producten. Korting op wapens van Forgotten Dreams en Atelier Fantastic Art.

Verder:

- Nog enkele schoenmaten beschikbaar -50% korting
- Gekleurde Lenzen -50% Korting
- Tabbards tot -45% korting
- Baarden en Pruiken -17% korting
- Latex maskers -10% korting 


 

 
LARP foto's 2011
LARP Event Nieuws
Friday, 20 January 2012 15:53

 

boogschuttertjeEen selectie van de mooiste LARP foto's die in 2011 zijn gemaakt staan online. Klik op een link om in de desbetreffende fotomapjes te komen:Kidslarp 2011
De Dwaler 2011
Quon 2011
Het Eiland 2011

 
Magic Prerelease weekend - Dark Ascension
Magic
Friday, 13 January 2012 11:42


dark_ascension_logoZaterdag 28 januari - Sealed deck
Magic Sealed deck toernooi. Je krijgt boosters van de nieuwe set om een deck mee te maken. Iedereen krijgt een pre-release promo. Prijzen: Per speler komt er 1,5 booster in de prijzenpot. Aantal rondes: 5. Winkel open: 10:00 uur, start toernooi: 11:00 uur. Kosten: € 27,50. Inschrijven via webshop.

 

Zondag 29 januari - 2HG sealed deck
Two Headed Giant sealed deck toernooi. Je team krijgt boosters van de nieuwe set om twee decks mee te maken. Participatie: Iedereen krijgt een pre-release promo. Prijzen: Per speler komt er 1,5 booster in de prijzenpot. Aantal rondes: 4/5. Winkel open: 10:30 uur, start toernooi: 11:00 uur. Kosten: € 35,- per team. Inschrijven via webshop.

 

 
1e week Kerstvakantie - Twee leuke Magic toernooitjes
Magic
Thursday, 22 December 2011 16:23

Magic_Innistrad_Logo

 

In de 1e kerstvakantieweek worden er twee Magic toernooitjes gehouden:

 

Woensdag 28 december – 2HG Draft
Dit is een 2HG draft Innistrad. Inschrijven kost €25,- per team. Iedere deelnemer krijgt een consumptie naar keuze en we hebben er zijn boosters en leuke goodies te verdienen. Aanvang 12:00 uur. Meedoen? Stuur dan een mailtje naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

 

Vrijdag 30 december –  Magic Funky Kerst Toernooi
Op deze dag houden we een gratis Magic toernooi met zeer veel leuke en mooie prijzen. Om mee te kunnen doen moet je een deck meenemen van op zijn minst 60 kaarten. Het formaat is legacy met de bijbehorende banned/restricted lijst. Je deck mag op 1 mythic of rare en 5, uncommons na alleen uit commons bestaan. Iedere uncommon mag maar één keer in je deck zitten, de commons slechts 3 keer. Er moet een kerst thema in je deck zitten. Dit moet uit op zijn minst 10 kaarten blijken.
Aanvang 12:00 uur, inschrijven GRATIS. Meedoen? Stuur dan een mailtje naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

 

 
Dinsdag 27 december - Schilderwedstrijd
Toernooien
Thursday, 22 December 2011 16:20

schilderen_fanatic10Het is weer een hele tijd geleden dat we een schilderwedstrijd hebben gehouden aanstaande disdag is er weer één in de winkel. De schilderwedstrijd werkt als volgt; Je koopt je miniatuur op de dag van de wedstrijd (Dit is dan meteen je inschrijfgeld).
De keuze van het miniatuur staat helemaal vrij dus je kan kiezen waar je goed in bent. Conversions mogen, maar beïnvloeden je winkansen niet. Het miniatuurtje van je keuze wordt geschilderd in de winkel met je iegen verf.


Aanvang 12:00 uur, einde 18:00 uur. De winnaar wordt diezelfde dag bekend gemaakt. Wil je mee doen? Stuur dan een mailtje naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it


 
Zaterdag 24 december 40K toernooi– God Emperor of the Universe
Toernooien
Thursday, 08 December 2011 14:55

Logo_Bulletproof

 

Het einde van het jaar komt er weer aan, dus ook de titeltoernooien! Tijdens dit toernooi worden de beste 40K spelers bepaald. Er worden 3 battles gespeeld. Het toernooi is 2000 punten, de rulespack kun je hier downloaden. Het toernooi wordt georganiseerd door Wargaming club Bulletproof, leden en niet-leden zijn allemaal welkom!


Aanvang en opgeven

Aanmelden begint vanaf 9:00 uur in de winkel. Om half 10 is de eerste pot. Om 16:30 uur hopen we klaar te zijn met het toernooi. Dit is om mensen de kans te geven nog kerstavond met hun gezin/familie te vieren. Opgeven kan door een mailtje te sturen naar: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Prijs toernooi: €5,-.

 

 
NIEUW: Infinity skirmish wargame
Infinity
Wednesday, 30 November 2011 16:38

infinity_logo

280605-0077Nu te koop bij Games-N-Stuff de nieuwe hit op miniatuur gebied; Infinity. Infinity is een skirmish spel dat met 28mm miniaturen wordt gespeeld. De setting is Science Fiction met Manga elementen.

 

Het spelsysteem is snel, realistisch en bied veel vrijheid op tactisch gebied. Infinty gebruikt een nieuw dynamisch systeem waarbij beide spelers actief zijn in elkaars beurt. De originele setting gecombineerd met dit snelle spelsysteem zorgt voor instant hit op minigebied. Daarnaast zijn de miniaturen ook nog eens prachtig gemaakt. Meer lezen over het spel, de regels en uit welke facties je kan kiezen, klik dan verder rechtsonderaan dit artikel.

Ga direct naar Infinity in de webshop!

 

groeperingen waaruit je kan kiezen bij infinity
 
Krijgsmeester Qu’Mar Ti-jin op Fanatic
Fanatic 2011
Wednesday, 30 November 2011 15:21

 

Je bent je wapen kwijt, je magische energie is op, je schild is in duizend stukken gebroken en daar komt die ork aangestormd! Wat nu?! Krijgsmeester Qu'Mar leert je hoe je ook ongewapend monsters verslaat. Bezoek tijdens Fanatic zijn workshop en verras je mede-LARP'ers die niet zonder hun wapens kunnen.

 

Qumartijin

Qu’Mar geeft drie trainingen, elke keer met andere monsters en technieken. Na afloop word je naar aanleiding van je eigen vechtstijl ingedeeld in één van de Jinai krijgsstijlen en heb je de eerste stap gezet op het pad van de Qu. Tijdens deze dag is er ook gelegenheid om voor een greenscreen een vechtscene uit te beelden met de krijgsmeester, waar een digimagiër een fantasylandschap achter zal toveren.

 

De beste foto’s komen op Qu’Mars website en iedereen krijgt een link om zijn eigen foto te kunnen downloaden. Lees meer over de krijgsmeester op www.qu-mar.nl.

 

 

 
NU te koop: LARP Event tickets 2012
LARP Event Nieuws
Friday, 18 November 2011 17:26

 

Wolfje_Jochem_LRG

LARP tickets kunnen vanaf vandaag besteld worden in onze webshop. Ten opzichte van vorig jaar is er een kleine prijsstijging.
 

Korting
Speciaal voor onze vaste deelnemers hebben we een vroegboekkorting. Je ontvangt 10% korting als je aan één event (Quon of Dwaler) beide keren meedoet.
Voor de kidslarp geldt: Koop voor alle 6 data een ticket en krijg er één gratis. Tickets zijn vanaf volgende week vrijdag te koop in de winkel.

Ga meteen naar de webshop om tickets te bestellen!

 

 

 
OPRUIMING - Gekleurde lenzen -50% korting
Larp Stuff
Thursday, 17 November 2011 14:51

MW_linsen_daemonDe gekleurde lenzen van Maskworld zijn in de opruiming met 50% korting. Het gaat om lenzen zonder sterkte die 90 dagen te dragen zijn. Aan te raden bij dit product voor een langere levensduur is het verzorgsetje. Voor deze aanbieding geld op=op (soms staat een bepaalde kleur nog op de webshop terwijl die net uitverkocht is).

Ga naar de lenzen aanbieding in de webshop!!
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 7 of 15

Jouw hobby, word lid!

larp groep
wargames groep
magic groep