Direct naar Ticketshop

Games-N-Stuff op Elf fantasy fair 21 en 22 april 2012
Larp Stuff
Wednesday, 18 April 2012 10:15

 

Drachenkrieger-front-kleinNIEUW: Andracor borstpantsers en meer!


Games-N-Stuff staat aankomend weekend weer groots op de Elf fantasy fair in Haarzuilens. Nieuw toegevoegd aan ons assortiment en gepresenteerd op de EFF zijn de LARP producten van Andracor. Prachtige borstpantsers, korsetten, schouderstukken en arm- en beenbeschermers van stevig leer in verschillende kleuren. Na de EFF verkrijgbaar in onze winkel en webshop.

 

Nieuwsgierig naar de producten, kom dan langs onze GNS stand op de EFF! Je vindt ons op de Styx, standnummer X181 tot 183

 

 
Winnaar VL schrijfwedstrijd
LARP Event Nieuws
Thursday, 29 March 2012 12:58

 

De winnaar zal zijn setting tot leven zien komen op ons nieuwste LARP Event in 2013!!

Middeleeuws_contractWe hebben alle plots doorgelezen, van commentaar voorzien en nog een keer doorgelezen. Uiteindelijk was er een top drie over. Hier komt ie dan! *Tromgeroffel*. De winnaar van de VL schrijfwedstrijd is geworden; Thijs Goverde. Sommigen zullen hem wellicht kennen als verhalenverteller Gilles d'Autremont op de kidslarp in 2011. In het 'gewone' leven is Thijs Goverde kinderboekenschrijver. In zijn vrije tijd heeft hij een grote passie voor LARP en roleplay.

Het plot van Thijs stak er boven uit wat betreft innovatie, originele verhaallijn en mogelijkheden voor de toekomst. We hopen met dit toekomstige evenement verschillende elementen samen te voegen, waardoor je een unieke LARP ervaring krijgt. We kunnen nu verder niet heel diep in gaan op de setting. Midden mei zal de naam van het evenement bekend worden gemaakt. Evenals de datum, hoe lang het evenement duurt en een teaser van de setting.


Namens Games-N-Stuff, Thijs gefeliciteerd!

 

 
Coming Soon LARP Event - Quon!
LARP Event Nieuws
Thursday, 29 March 2012 12:40

 

Vodukar_groep_LRGIn het weekend van 11 t/m 13 mei is het weer tijd voor Quon. De Vodu'Kar troepen zijn alweer druk aan het rekruteren. Voor deze figurant groep is nog plek, maar ook bij de spelers kun je nog terecht. Wacht niet te lang met bestellen, want 11 april gaat de prijs voor een ticket omhoog. Bij de 'All Round' figuranten is ook nog plek!

 

Klik hier om direct tickets te bestellen voor de Quon 14 in onze webshop!

 
Larp foto's De Dwaler 13 (maart 2012)
LARP Event Nieuws
Thursday, 29 March 2012 12:24

 

De Dwaler XIII - 20120324 104846Afgelopen weekend was het eerste LARP weekend event van 2012 en wat een mooie Kick-off was dat! Met dank aan het vrijwilligersteam, de spelersinitiatieven, figuranten en orga is er een top evenement neer gezet. Een speciaal bedankje voor de verhaalleiders van dit evenement, Mathijs en Gavin!

 

Klik hier voor de foto's!!

 
Koop nu nog je kaartjes voor LARP event De Dwaler
LARP Event Nieuws
Thursday, 08 March 2012 14:27

 

In het weekend van 23 t/m 25 maart is het tijd voor ons eerste LARP weekendevenement van 2012, De Dwaler. Je hebt nog twee weken de tijd om tickets voor te bestellen via de webshop of in de winkel. Aan de poort betaal je €10,- extra voor toegang tot het evenement.

 

Direct tickets bestellen voor de Dwaler 13 in onze webshop


Met dank aan Helmendach Film een trailer/ teaser voor De Dwaler:

https://www.youtube.com/watch?v=Sx_S2KFfYfQ

 

 

 
Verandering regels Quon, De Dwaler, Het Eiland
LARP Event Nieuws
Thursday, 08 March 2012 13:09

 

_MG_8437_copy

Er zijn tijdens de winterstop een aantal veranderingen doorgevoerd in ons regelsysteem voor de weekendevenementen. Het verbeterde regelsysteem kun je hier vinden. De herziende regels gelden voor alle weekendevenementen in 2012 (ook Dwaler 13). Houd er rekening mee dat wij spelplezier en rollenspel belangrijker vinden dan pure regels en dat wij geen veranderingen aanbrengen tenzij daar een goede reden voor is. Onze stelregel is: "Don't fix what isn't broken oftewel ga niet iets repareren als het niet stuk is.

 

Heb je vragen of opmerkingen over onze regels/ veranderingen, dan kun je deze kwijt op ons LARP forum.

 

 
Verandering kidslarp regels
LARP Event Nieuws
Thursday, 08 March 2012 12:32

 

Kidslarp2011_kidsWe hopen jullie dit jaar allemaal weer te zien op onze ridderavonturen (kidsLARP). Voordat je naar het evenement gaat, is het aan te raden nog eens goed te kijken naar onze online personageformulieren, want er zijn een aantal grote veranderingen doorgevoerd. Deze zijn bijna allemaal in jullie voordeel. We hopen hierdoor de regels te versimpelen en zo de avonturen nog leuker te maken.

 

Ook sluiten de regels nu nog beter aan op de regels van de weekendevenementen, waardoor de overgang hopelijk nog soepeler verloopt. Als jullie vragen of opmerkingen hebben over de regels, dan horen we dit graag. Je kan reageren op ons forum of mailen naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

 

Alle veranderingen op een rijtje

 

 

Read more...
 
LARP OPRUIMING! Tot -50% korting
Larp Stuff
Monday, 23 January 2012 16:12

opruiming


Ga direct naar de LARP opruiming in de webshop


We hebben OPRUIMING in de winkel en webshop op LARP producten. Korting op wapens van Forgotten Dreams en Atelier Fantastic Art.

Verder:

- Nog enkele schoenmaten beschikbaar -50% korting
- Gekleurde Lenzen -50% Korting
- Tabbards tot -45% korting
- Baarden en Pruiken -17% korting
- Latex maskers -10% korting 


 

 
LARP foto's 2011
LARP Event Nieuws
Friday, 20 January 2012 15:53

 

boogschuttertjeEen selectie van de mooiste LARP foto's die in 2011 zijn gemaakt staan online. Klik op een link om in de desbetreffende fotomapjes te komen:Kidslarp 2011
De Dwaler 2011
Quon 2011
Het Eiland 2011

 
Magic Prerelease weekend - Dark Ascension
Magic
Friday, 13 January 2012 11:42


dark_ascension_logoZaterdag 28 januari - Sealed deck
Magic Sealed deck toernooi. Je krijgt boosters van de nieuwe set om een deck mee te maken. Iedereen krijgt een pre-release promo. Prijzen: Per speler komt er 1,5 booster in de prijzenpot. Aantal rondes: 5. Winkel open: 10:00 uur, start toernooi: 11:00 uur. Kosten: € 27,50. Inschrijven via webshop.

 

Zondag 29 januari - 2HG sealed deck
Two Headed Giant sealed deck toernooi. Je team krijgt boosters van de nieuwe set om twee decks mee te maken. Participatie: Iedereen krijgt een pre-release promo. Prijzen: Per speler komt er 1,5 booster in de prijzenpot. Aantal rondes: 4/5. Winkel open: 10:30 uur, start toernooi: 11:00 uur. Kosten: € 35,- per team. Inschrijven via webshop.

 

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 6 of 14

Jouw hobby, word lid!

larp groep
wargames groep
magic groep