Direct naar Ticketshop

Fanatic 2012 - Toernooien
Fanatic 2012
Monday, 29 October 2012 10:58


Fanatic logoZaterdag 1 december, Grote Kerk Zwolle


IMG 1460Op de Fanatic worden verschillende grote toernooien gehouden voor verschillende war- en cardgames. Als je mee wilt doen aan een Fanatic toernooi, moet je je van te voren inschrijven. De inschrijvingen gaan woensdag 31 oktober van start. De inschrijvingen gaan via onze NIEUWE online ticketshop. Je ontvangst je ticket dan in PDF formaat die je zelf dient uit te printen. De barcode op je ticket is uniek en geeft je toegang tot het toernooi. Neem de print dus mee.

 

Een overzicht van de toernooien:

 

Wargames
Warhammer Team toernooi – Punten per speler: 800 (€25,- per team)
40K Team Toernooi – Punten per speler: 800 (€25,- per team)
Afgelast wegens te weinig aanmeldingen: Flames of War Team Toernooi
Afgelast wegens te weinig aanmeldingen: Infinity Team Toernooi

 

Terplekke kan je aan een GRATIS SCHILDERWEDSTRIJD meedoen in drie categorieën: Fantasy, Scifi en Historical. Neem je mooist geschilderde model(len) mee!

 

Cardgames
Two-Headed Giant - Sealed Deck, Return to Ravnica (€40,- per team)
Magic Commander Event (€7,50 p.p)
Cardfight!! Vanguard - Constructed (€7,50 p.p)
Cardfight!! Vanguard - Team Constructed (€15,- per team)

 

Aanvullende informatie toernooien
 
Zomerkamp 2012 Foto's!
Monday, 15 October 2012 14:42

blij groepjeEen fantastische week was het! Ruim 70 kids deden dit jaar mee aan het zomerkamp en beleefden een week vol fun & games in de Ommense Wolfskuil. Bij de foto's.


Klik snel verder voor de foto's!

Zomerkamp foto's 2012
 
Coming Soon - LARP Event Quon
LARP Event Nieuws
Friday, 28 September 2012 12:59

Quon XV - 20120512 105412

Klik hier om direct tickets te bestellen
voor Quon 16 in onze WEBSHOP!


In het weekend van 19 t/m 21 oktober is het weer tijd voor Quon. Er is nog plek bij  de Allround figu's. Geef je snel op, want voor deze groepen is beperkt plek. De Vodu'Kar groep zit met 32 figuranten inmiddels vol.

 

Spelers tickets zijn ook nog verkrijgbaar, hier is onbeperkt plek!!

 


 
Pre release - Return to Ravnica, 29 en 30 September
Magic
Thursday, 06 September 2012 16:26

return_to_ravnicaPRE RELEASE Nieuwste magic set!! Wees zeker van een plek en schrijf je direct in via de WEBSHOP!

 

Alleen nog enkele plekken op zaterdag om 17:00 uurOp zaterdag houden we 2 sealed deck toernooien van 4 rondes. Bij beide toernooien kies je voor een guild en krijg je het bijbehorende pakket van 1 promo, 1 guild pack en 5 boosters Return to Ravnica. De eerste begint om 11:00 uur en de tweede begint om 17:00. Kosten €27,50.


Op zondag houden we twee 2HG sealed deck toernooien. Bij beide toernooien kies je voor een guild en krijg je per speler het bijbehorende pakket van 1 promo, 1 guild pack en 3 boosters Return to Ravnica. De eerste begint om 11:00 uur en de tweede begint om 17:00. Kosten €35,- per team. 


 
Magic Celebration op 8 september - de hele dag 10% korting op Magic!
Magic
Monday, 03 September 2012 10:03

EN_D13_MagicCelebration_Header

Op zaterdag 8 september houden we weer een magic celebration. Deze dag is speciaal voor mensen die het leuk vinden om een keer een laagdrempelig toernooitje te spelen.


De hele dag geven we 10% korting op het hele Magic the
Gathering en accessoire assortiment in de winkel!


Mini Masters Toernooi
We houden een aantal Mini Masters toernooien. Een mini Masters toernooi gaat als volgt: Het toernooi is Swiss (winnaars spelen tegen winnaar en verliezers tegen verliezers) Iedere deelnemer krijgt een booster M13 en 3 van ieder soort basic land. Deze kaarten schud je gewoon door elkaar en gaat de eerste ronde spelen. Iedere ronde die je wint krijg je een booster die je aan je deck mag toevoegen. Vanaf dat je je eerste booster hebt toegevoegd moet je deck minimaal uit 40 kaarten bestaan en mag je zelf bepalen welke landjes je speelt.
Aanvang 11:00 uur Kosten GRAT!S


Coole Digitale Items voor Duels of the Planeswalkers 2013!
Spelers die aan een mini masters toernooi meedoen kunnen een code krijgen voor een platform van hun keuze voor Duels of the Planeswalkers 2013! Door deze code te gebruiken kunnen Celebration deelnemers in-game content unlocken.


Achievement kaart
Wizards heeft weer een achievement kaart gemaakt voor deze dag. Iedereen die hem helemaal vol krijgt verdient een M13 booster.


Multi-player
Als je het leuker vind om multi-player te spelen dan ben je ook van harte welkom. Kom bij ons commander, planechase of archenemy spelen en je krijgt van ons een booster!

 

 
Coming Soon De Dwaler, 7 t/m 9 september
LARP Event Nieuws
Wednesday, 08 August 2012 10:31

 

In het weekend van 7 t/m 9 september is het weer tijd voor De Dwaler 14. In alle groepen is nog plek, zowel bij de figuranten als bij de spelers. De Dwaler is een Low fantasy evenement. Dit betekent dat er wel fantasy elementen in de setting voorkomen, maar dat de nadruk meer ligt op de Middeleeuwen. Meer settingsinformatie over De Dwaler vind je hier. Hier alvast een trailer om in de stemming te komen:

 

Klik hier om direct tickets te bestellen!Met dank aan Helmendach Film een trailer/ teaser voor De Dwaler:
https://www.youtube.com/watch?v=Sx_S2KFfYfQ

 

 

 

 
Rally your Forces - Deze week -10% korting Infinity
Miniaturen
Wednesday, 11 July 2012 06:20

 

Gedurende de zomervakantie helpen we je een leger of squad opbouwen van je favoriete spelsysteem! Iedere week staat er een systeem centraal en krijg je hier ook nog eens 10% korting* op. We hebben speciaal hiervoor een schildertafel midden in de winkel gezet, waar je gebruik van kan maken. Heb je binnen twee weken het aangekochte starterleger geschilderd, dan krijg je naast gebruik van onze verf, hobby materiaal en kennis, ook nog eens een leuk extraatje! Hieronder kan je uitgebreid de eerste twee weken vinden en wat er verder op de planning staat.

 

(* Deze korting geldt alleen bij betaling in onze winkel, niet op onze webshop.)


Deze week 11 t/m 18 augustus - Infinity 10% Korting!

infinity_logoInfinity is 28mm manga/ cartoon stijl modellen op hun best. Exploderende robots, schaars geklede ninja babes en rambo's genoeg tussen deze super mooi vormgegeven modellen. Buiten de looks is het ook nog eens een goed spelsysteem. Hou je van Skirmish spellen en niet te veel maar vooral mooie modellen op tafel? Dan is dit een spel voor jou! Koop je een sectorial of voor ten minste 150 punten aan modellen dan mag je die met onze spullen in elkaar zetten en schilderen. Schilder je de warband helemaal af voor 25 augustus dan krijg je er van ons gratis een assault template! We hebben het al vaker gedaan en het beviel telkens zeer goed dus houden we woensdag 15 augustus een Zombie bash! Zaterdag 18 augustus organiseren we afhankelijk van het aantal deelnemers een toernooi of nog een Zombie Bash.


Wat je verder kan verwachten...

 
- 18 augustus /tm 25 augustus - Warpath
- 25 augustus t/m 1 september – Ancient & Medieval

 

 

 
Terra X: 9 t/m 12 mei 2013
LARP Event Nieuws
Wednesday, 23 May 2012 09:24

 

XZet alvast in je agenda! Ons nieuwste LARP evenement vindt in 2013 plaatst in het hemelvaartweekend van 9 t/m 12 mei.  De naam van het evenement is: Terra X. De setting is Middeleeuws High Fantasy. We willen met dit evenement een sterke en ruime basis voor rollenspel creëren en iets unieks in Nederland bieden, o.a. door:

- Real-enactment; het ECHT uitspelen van ambachten (smeden, hout bewerken, brood bakken, fruit en groente verbouwen).
- Een eigen munteenheid alleen te gebruiken op dit evenement.
- Continue spel en plot; er is geen 'uit spel' gebied. Iedereen kampeert in spel in één van de kampementen of het dorp.
- Voedselvergaring levert je extra EP op. Hiermee willen we rollenspel stimuleren.
- Player driven plot; spelers bepalen waar het plot naartoe gaat.
- Als je wilt kun je je als speler aansluiten bij een Guilde. Elk Guilde heeft zijn eigen unieke politieke structuur.


Korte uitleg over de naam. X staat niet voor het Romeinse cijfer 10, maar voor de wiskundige betekenis 'onbekende grootheid'.


De Setting
Spelen op Terra X kan vanaf 16 jaar. De wereld en hoe de samenleving is ingedeeld staat beschreven bij 'Terra X Setting'. Hier kun je als nieuwe speler je personage op baseren (welk ras, beroep, afkomst).


Regelsysteem
Voor dit evenement zal het huidige regelsysteem ook gelden, echter met een aantal aanpassingen. Voordat hier iets over naar buiten wordt gebracht, gaan we eerst in overleg met de regelcommissie. Als hier meer nieuws over is, wordt dit uiteraard bekend gemaakt.


Praktisch

We starten donderdagavond en eindigen zondag in de namiddag. Op donderdag kun je 's ochtends aankomen om te beginnen met opbouwen. Dat betekent 4 dagen lang LARP plezier!


Facebook pagina

Terra X heeft ook zijn eigen Facebook pagina, als je lid wordt van de pagina maak je kans op een vette prijs. Binnenkort hierover meer! De pagina vind je hier:

https://www.facebook.com/TerraXLarpEvent

 

 
LARP event Terra X - Teaser!!
LARP Event Nieuws
Friday, 22 June 2012 11:02

 

Teaser_terraXBij deze de eerste informatie over ons nieuwste LARP evenement Terra X. Het is een teaser, dat betekent een boodschap die weinig informatie bevat, maar juist bedoeld is om de nieuwsgierigheid te prikkelen. Meer informatie over de wereld, de specifieke plaats waar het verhaal zich afspeelt en de guildes, volgt spoedig....


Teaser Terra X


Facebook pagina
Terra X heeft ook zijn eigen Facebook pagina, als je lid wordt van de pagina maak je kans op een vette prijs. Binnenkort hierover meer! De pagina vind je hier:
https://www.facebook.com/TerraXLarpEvent

 

 
Nieuwe cardgame: Cardfight!! Vanguard
Cardfight!! Vanguard
Wednesday, 06 June 2012 12:31

Cardfight_vanguard_logoDit nieuwe ruilkaartspel (ccg/tcg) is in manga stijl. Het spel is onder anime liefhebbers al langere tijd bekend. Deze van oorsprong Japanse cardgame is tegenwoordig ook in een Engelstalige versie verkrijgbaar in onze winkel en webshop.

 

Facebookgroep
Voor geïnteresseerden hebben we een FB groep gemaakt. Hier zullen we je op de hoogte houden van evenementen, nieuwtjes en kan je afspreken met andere mensen om te komen spelen in onze winkel. Je vindt de groep via deze link, je kunt je rechts bovenaan aanmelden voor de groep.


Activiteiten Juni Cardfight Vanguard


Zaterdag 16 juni – Cardfight!! Vanguard demo's. Wil je weten hoe dit nieuwe gave anime spel in zijn werk gaat, kom dan langs en vraag om een demonstratie!

 

CardfightVanguardBoosterBoxVanaf 29 juni - De Cray Arena. Iedere twee weken houden we op deze dag toernooitjes met deze nieuwe cardgame. Aanvang: 19:00 uur beginnen we.

 

Zaterdag 30 juni – Cardfight!! Vanguard dag
Deze hele dag staat in teken van de nieuwe succesvolle cardgame Cardfight Vanguard.


Demo's - We hebben van 10 tot 12:00 uur; demo's voor wie het spel nog niet kent.


Toernooien - Van 12:00 uur tot eind van de dag hebben we een trial deck toernooi: Iedere deelnemer krijgt een Trial Deck en een booster waarmee ze het deck een beetje aan kunnen passen. Vervolgens word het toernooi gespeeld en zijn er nog wat boosters te verdienen. Inschrijven kost € 14,99. Na het Trial deck toernooi volgt er eventueel nog een constructed toernooi voor wie wil. Dit constructed toernooi kost €5,- en daarvoor gaan er 2 boosters per persoon in de prijzenpot. Inschrijven kan op de dag zelf in de winkel.

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 5 of 15

Jouw hobby, word lid!

larp groep
wargames groep
magic groep