Direct naar Ticketshop

Coming Soon: LARP event De Dwaler
LARP Event Nieuws

 

dwaler banner

Ticketprijs Speler: nog 2 weken Laag tarief!  (tot 28 februari)
Direct naar de ticketshop om kaarten te bestellen

In het weekend van 29 t/m 31 maart is het weer tijd voor De Dwaler. In alle groepen is nog plek, zowel bij de figuranten als bij de spelers. De Dwaler is een Middeleeuws Fantasy evenement. Er komen fantasy elementen in de setting voor, maar de nadruk ligt voor een groot deel op de Middeleeuwen. Meer Informatie over De Dwaler vind je hier.

 

 
WANTED: vrijwilligers LARP events
LARP Event Nieuws
Wednesday, 23 January 2013 14:36


Gezocht, vrijwilligers voor diverse gezellige teams binnen Games-N-Stuff LARP Events.


wanted team webOnze LARP evenementen worden mogelijk gemaakt door een grote groep vrijwilligers die zich in verschillende teams inzetten. Omdat de evenementen groeien, moeten ook deze teams groeien. We zijn dus altijd op zoek naar versterking, maar voor 2013 helemaal met de nieuwste evenementen: Terra X en het winterevenement!


Teams
Lees gauw verder over de verschillende teams. Per team staat er aangegeven wat wij precies zoeken. Wie weet zit er iets bij wat jij graag doet, dan hebben we je er graag bij! Als je je opgeeft als vrijwilliger voor één (of meer) van de teams, dan kijken wij of we je geschikt vinden voor dat team. Zo ja, dan stellen we een dag of evenement voor waarop je kan meelopen. Jij kan dan kijken of het inderdaad wat voor je is en wij kijken ook hoe het loopt. Je mag natuurlijk ook verschillende teams uitproberen, er is voor elk wat wils en niet iedereen past overal. Je kan je voor elk team per evenement opgeven of voor het hele jaar.

Vergoeding
Naast onder genoemde zaken willen wij de actieve vrijwilligers bedanken voor hun inzet en krijgen ze een mooie vergoeding in de vorm van punten, welke je kan verzilveren voor een figuranten of spelerskaartje.


Stage
Het is ook mogelijk je (maatschappelijke) stage in één van deze teams te lopen. Vooral het facilitair- en het opbouwteam zijn geschikt voor maatschappelijke stages, maar ook voor specifiekere stages van voortgezet of hoger onderwijs zijn er leuke en uitdagende stagemogelijkheden.

Lees meer over de verschillende vrijwilligersteams
 

banner FBactie

 
Magic Pre Release - Gatecrash
Magic
Thursday, 20 December 2012 13:52


wizards-magic-gatecrash-logoGames-N-Stuff organiseert drie verschillende Gatecrash toernooien; een sealed deck, een Two headed Giant en een release event. Tickets voor deze toernooien kun je bestellen in onze ticketshop.


Gatecrash Release Toernooien
26 januari: Sealed deck, start 10:00 of 17:00 uur
27 januari: Two Headed Giant, start 11:00 of 17:00 uur
2 februari: Release Event draft, start 12:00 uur

 

Belangrijk! Per Pre Release event hebben we 8 packs van ieder gilde. De gildes zijn Orzhov (zwart/wit), Dimir(zwart/blauw), Simic(blauw/groen), Gruul(groen/rood) en Boros(rood/wit). Een overzicht van de inschrijvingen en welke guildpacks nog beschikbaar zijn per toernooi, vind je op ons Forum. 
Introductieprijs Terra X 'speler' tot 31 december!
LARP Event Nieuws
Monday, 10 December 2012 15:41

TerraX Logo3 mini
Bestel direct tickets in onze ticketshop!

 

Terra X is een nieuw Nederlands LARP-evenement, dat wilde fantasie koppelt aan een venijnig realisme. Op allerlei manieren zal de organisatie je helpen om diep ondergedompeld te raken in de vervallen wereld van dwergenkoningin Boï, haar raadgever Greher en haar rivaal, de elf Enûmatil. Dit evenement vindt in 2013 plaatst in het hemelvaartweekend van 9 t/m 12 mei. De setting is Middeleeuws Fantasy en de minimum leeftijd voor deelname is 16 jaar. We willen met dit evenement een sterke en ruime basis voor rollenspel neerzetten. Een uniek evenement wat uit kan groeien tot mogelijk één van de grootste van Nederland. 


Beleving
Wat centraal staat bij terra X is beleving. Beleving van een unieke Middeleeuwse fantasy wereld, waarbij veel elementen echt tot leven komen, o.a. door Real-enactment (het ECHT uitspelen van ambachten), een eigen munteenheid, continue spel en plot; Heb je een geschikte tent, dan kampeer je in spel in één van de kampementen of het dorp. Dit betekend dus een uitgebreid dorpsgebied, waarin ook cateraars en winkeltjes voor veel sfeer zullen zorgen. Er zijn geen tijd uit momenten.

 

Drietal3Alle informatie op een Rij over Terra X:
Setting/ het verhaal
De Gildes (als speler kun je je hierbij aansluiten, niet verplicht)

Maak kennis met personages en groepen uit de setting
Teaser 1 - Ontmoeting Boi en Greher
Teaser 2 - Oproep Greher
Terra X Geografie
Terra X Religies
Bericht van de verhaalleiding aan alle deelnemers!
Terra X Praktische informatie
Terra X Forum
Ter Inspiratie: Moodbord Terra X!
Terra X FAQ
Terra X Figuranten informatie


Regelsysteem

Begin februari worden de regels van Terra X bekend gemaakt. Dit zal een aangepaste versie zijn van ons huidige regelsysteem.


facebookTerra X heeft ook zijn eigen Facebook pagina, als je lid wordt van de pagina maak je kans op een vette prijs. Binnenkort hierover meer! De pagina vind je hier: https://www.facebook.com/TerraXLarpEvent 


 
Maak kennis met de gevaarlijke groepen van ons nieuwste LARP event
LARP Event Nieuws
Wednesday, 21 November 2012 11:26

TerraX Logo3 mini


Na de komst van Teoc is er veel veranderd in de wereld, vernietiging, dood, verderf en natuurlijk het Gif waren nare gevolgen van Teoc. Hele beschavingen waren weggevaagd, slechts een handje vol overlevenden. De groepen die ontstonden leefd en geïsoleerd, ontwikkelden een nieuwe eigen beschaving. Hieronder zijn drie beschrijvingen die in verloop van tijd zijn samengesteld, dit zijn beschrijvingen van de drie grootste gevaren (naast wilde dieren) die men kan tegen komen op hun reizen in de werled van Terra X.

 
 
 
Inschrijving open: Zomerkamp 2013
zomerkamp 2013
Friday, 16 November 2012 11:29


Datum Zomerkamp 9 t/m 16 augustus 2013

Tot 30 april gereduceerd tarief!


groepoprijVanaf vandaag kun je je inschrijven voor het zomerkamp 2013. Vorig jaar was het zomerkamp een groot succes en zat deze eind mei reeds helemaal vol (70 plekken). Zorg ervoor dat je dit jaar dus op tijd bent. Niet alleen ben je dan zeker van een plekje, je betaalt ook een stuk minder, namelijk:


Inschrijfgeld
Tot 30 april 2013 €349,-
Van 1 mei tot 9 augustus 2013 €399,-


Bij deze prijs zit verder alles inbegrepen; maaltijden, tussendoortjes, activiteiten etc.


Nieuw dit jaar!
Inschrijven gaat via onze nieuwe Ticketshop. Na betaling via Ideal of Paypal, ontvangt je je toegangsbewijs als PDF in je mail, deze moet je zelf uitprinten. De barcode hierop is je toegangscode. Neem de print dus mee naar het zomerkamp.

Het zomerkamp
Het Games-N-Stuff zomerkamp is een week vol wargames, cardgames en LARP. Alle aspecten van deze hobby's komen aanbod. De week wordt met zorg voorbereid en er gaan veel ervaren begeleiders mee. Elke dag staan 2 tot 3 activiteiten gepland en daarnaast is er veel ruimte voor vrije tijd om lekker met vriendjes/ vriendinnetje te hobby'en. Het kamp vind plaats in de bosrijke omgeving van Ommen in de nette en ruim opgezette accomodaties van de Wolfskuil. Minimum leeftijd voor deelname is 10 jaar, maximum leeftijd 18 jaar. Als je medoet moet twee verklaringen invullen. Download hier de de Medische- en Eigen verklaring. Print deze uit en stuur op naar:


Games-N-Stuff kantoor
George Stephensonstraat 18 A
8013NK Zwolle

 

 
Data kidslarp (ridderavontuur) 2013
LARP Event Nieuws
Thursday, 15 November 2012 13:32

boogschuttertjeIn 2013 gaan de ridderavonturen weer gewoon verder! Je kunt je binnenkort alvast opgeven voor 2013 via de ticketshop (linkermenu bovenaan). Hieronder alvast de data:

 

Ridderavontuur 1 ---- 24 februari
Ridderavontuur 2 ---- 7 april
Ridderavontuur 3 ---- 16 juni
Ridderavontuur 4 ---- 15 september
Ridderavontuur 5 ---- 27 oktober


Voor kinderen van 6 tot en met 15 jaar is er 'Het verbond der Domeinen'. Dit is een larp avontuur speciaal afgestemd op jongere kids. Op deze dag wordt er uitgebreid kennis gemaakt met levend rollenspel. Vanuit deze kinderevenementen kun je goed doorgroeien naar de weekendevenementen die een meer uitdagender larp evenement bieden. I.v.m Terra X zijn er in 2013 5 ridderavonturen i.p.v. 6.


 
Fanatic Magic Toernooien - 1e prijs Skateboard
Magic

Fanatic logo

 

Tijdens de Fanatic 2012 van 1 december staan twee Magic toernooien op het programma. Er zijn hele gave prijzen te winnen, namelijk de eerste prijs voor het Commander toernooi is een skateboard!! Verder zijn er nog veel meer leuke prijzen weg te geven.

 

Magic 2HG sealed deck Toernooi (€40,- per team)
Materiaal: 8 boosters per team. 5 rondes van 60 minuten. Prijzen: 2 boosters per deelnemer in de prijzenpot. Het winnende team krijgt een playmat per persoon. De zes hoogstgeplaatste teams krijgen een longsleeve opberg doos. Iedere ronde word er onder alle deelnemers kaarten uit from the vault realms verloot.

 

Fanaticprijs skateboardZaal open: 9:30 uur, start toernooi: 10:30 uur.
Inschrijven via onze Ticketshop. Je ontvangt je toegangsbewijs als PDF in je mail, deze moet je zelf uitprinten. De barcode hierop is je toegangscode. Neem de print dus mee naar de Fanatic. Je betaalt géén extra kosten.

 

Magic Commander Event (€7,50 per persoon)
4-5 man per tafel afhankelijk van het aantal deelnemers. Liefst alle tafels evenveel commanders. Er worden 4 rondes van 1,5 uur gespeeld.

 

Zaal open: 9:30 uur, start toernooi: 10:30 uur.
Inschrijven via onze Ticketshop. Je ontvangt je toegangsbewijs als PDF in je mail, deze moet je zelf uitprinten. De barcode hierop is je toegangscode. Neem de print dus mee naar de Fanatic. Je betaalt géén extra kosten.Klik verder voor meer details over het Magic Commader toernooi, zoals punten en verder prijzen.

 

meer details over het Magic Commader toernooi
 
Fanatic 2012 - Activiteiten bezoekers
Fanatic 2012


 

Fanatic logoGRATIS Spel- en hobby beurs!
Beleef Historie en Fantasy in hartje Zwolle


Grote kerkWanneer: zaterdag 1 december 2012
Tijd: Van 11.00 tot 17.00 uur
Waar: Grote Kerk, Zwolle (Grote Markt 18)
TOEGANG GRATIS

 

Wat is er allemaal te doen voor bezoekers?


SAGA! – Origineel nieuw spelsysteem! Vikingen en Noormannen strijden tegen elkaar in deze historische wargame. Leuk voor beginnende en ervaren wargamers.

 

LARP Pimp-your-monster battles – Creëer je eigen monster met maskers, uitrusting en wapens. Maak indruk met jouw monster als je samen de LARP arena betreed om het op te nemen tegen de andere teams!

 

Flames of War – Beleef de slag om Stalingrad of recreëer Operatie Market Garden. Neem het commando over van meerdere WOII legereenheden.

 

Infinity – Miniaturenspel in Mangastijl. Lasers, robots en aliens zijn hier de normaalste zaak van deze freaky wereld. Gebruik je krachtigste en meest futuristische wapens om je tegenstander te verslaan.

 

Spartacus – Een spannend bordspel vol met bloedige gevechten, geïnspireerd op de gelijknamige tv serie. Elke speler neemt de rol van Dominus op zich en probeert zijn huis de machtigste van Rome te maken.

 

Dreadball – Futuristisch rugbyspel. Tackelen, schieten, slaan, alles is geoorloofd in dit chaotische miniaturenspel.

 

Dystopian Wars - Gesitueerd in een Victorian Steampunk setting, neem je de controle over een vloot waanzinnige zeppelins, robots en schepen!

 

2dehands LARP & Wargames Markt - Neem je oude LARP en/of wargames stuff mee, lever het in, verzin een goed prijs, geniet zelf van de Fanatic en krijg 90% van de opbrengst.

Verder demo's van: Magic, Cardfight!! Vanguard, de wargame black powder, Painting en converting, Kings of War en  Dystopian Legions.


 

Een overzicht van de toernooien staan hier, hier moet je je van te voren voor opgeven en deze kosten wel inschrijfgeld.
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 4 of 15

Jouw hobby, word lid!

larp groep
wargames groep
magic groep