Direct naar Ticketshop

NIEUW WinterLARP De Kentering
Larp Events
Monday, 23 September 2013 15:29
banner kentering


WinterLARP De Kentering: 31 januari t/m 2 februari 2014
 
In 2014 presenteert Games-N-Stuff voor het eerst een WinterLARP! Op 31 januari t/m 2 februari 2014 zal de eerste editie plaats vinden van 'De Kentering'. Een 16+ LARP waarin rollenspel, intrige en politiek centraal staan.
 

Wordt deel van deze verraderlijke wereld. Een wereld die geregeerd wordt door adellijke huizen, de geestelijken van de synode en het koningshuis. Allen in een constante machtsstrijd verwikkeld. Maar onder de oppervlakte borrelt het, er hangt iets in de lucht; verandering. Zijn de burgers, die onder het juk van de machtigen leven, in staat het tij te doen keren? In de setting komt geen magie voor en kun je enkel een mens spelen als ras. Op dit relatief kleine evenement zal er veel ruimte zijn voor rollenspel. Als inspiratie voor je kostuum, kun je verschillende tijdsperiodes aanhouden, namelijk de vroege renaissance, de late Middeleeuwen of vikingstijl. Er is een maximaal aantal deelnemers, namelijk 100. De verdeling speler/ figurant zal 70/30 zijn. 

facebook

Omdat dit evenement kleiner van formaat zal zijn, willen de verhaalleiders veel interactie hebben met de deelnemers. Daarom is er een speciale Facebookgroep voor 'De Kentering' gemaakt. Hierop kunnen deelnemers en de verhaalleiders, informatie, verhalen en ervaringen met elkaar delen. Je vindt de groep hier: https://www.facebook.com/groups/564674013596892/

 
Alle informatie op een Rij over Winterlarp De Kentering:
 

 

 
Magic Pre Release Theros: 21 en 22 september
Cardgames - Magic
Thursday, 29 August 2013 09:07

MagicTherosLogoGedurende het hele Theros Block zullen de pre-releases, release toernooien en gamedays een thema hebben. Bij ieder evenement zijn er speciale promo kaarten te krijgen en helden te kiezen die je tijdens de gamedays kan gebruiken om tegen een speciaal deck te spelen. Bij de pre-release kies je een pre-release pack op basis van je favoriete "hero's path". De "paths" waar je uit kan kiezen zijn; honor(wit), wisdom(blauw), ambition(zwart), battle(rood) en might(groen).

 

Zaterdag 21 september - Sealed deck (een ochtend en namiddag toernooi)
Iedere deelnemer krijgt 1 pre-release pack met daar in 1 seeded booster en 5 boosters Theros om een deck mee te maken. Daarnaast zit er een 1 HERO kaart,1 Premium promokaart, 1 Activity kaart, 1 Spindown Life Counter en een Introductiebrief in.
Prijzen: Per speler komen er 2 boosters in de prijzenpot
Aantal rondes: 4/5
Winkel open: 9:30 uur, start toernooi: 10:00 uur en 17:00 uur
Kosten: € 27,50 p.p. - Inschrijven in de ticketshop

 

Zondag 22 september - 2HG sealed deck (een ochtend en namiddag toernooi)
Ieder team van twee spelers krijgt 2 pre-release packs met daar in 1 seeded booster en 5 boosters Theros om een deck mee te maken. Daarnaast zit er een 1 HERO kaart,1 Premium promokaart, 1 Activity kaart, 1 Spindown Life Counter en een Introductiebrief in.
Prijzen: Per team komten er 4 boosters in de prijzenpot
Aantal rondes: 4/5
Winkel open: 10:30 uur. Start toernooi: 11:00 uur en 17:00 uur
Kosten: € 35,- per team - Inschrijven in de ticketshop

 

Zaterdag 28 september - Theros Release event
We houden op zaterdag een release draft waar we 3x Theros draften. Als prijzen gaat er één booster per deelnemer in de prijzenpot en krijgt iedere deelnemer een release promo. Je kan hiernaast ook nog mee doen aan "the heroes path" en een extra Hero kaart verdienen. Wat the heroes path tijdens de release precies inhoud is ons nog niet precies bekend. Kosten €12,50, Aanvang 11:00 uur. Inschrijven kan in de winkel of door een mailtje te sturen naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

 

 
GNS Zomerkamp informatie 2013!
Wednesday, 18 July 2012 10:02

 

Hier vind je alle informatie over het Games-N-Stuff Zomerkamp 2013 (9 t/m 16 augustus). Waar je moet je zijn, wat moet je mee moet nemen, en wat de belangrijke telefoonnummers zijn voor je ouders. Daarnaast kun je alvast kennis maken met alle begeleiders die meegaan! Als je na het lezen van deze informatie nog vragen hebt, bel of mail ons dan gerust. De contactgegevens staan onderaan.

 

complete zomerkamp informatie
 
Pre release Magic M14 Core set
Magic
Thursday, 13 June 2013 10:43

Magic M14 logo

Games-N-Stuff organiseert drie verschillende M14 Release toernooien; een sealed deck, een Two headed Giant en een release event. 


M14 Release Toernooien
13 juli: Sealed deck, start 10:00 of 17:00 uur
14 juli: Two Headed Giant, start 11:00 of 17:00 uur
20 juli: Release Event draft, start 11:00 uur

 

Tickets voor deze toernooien kun je bestellen in onze ticketshop. 
Voorrondes NK dominion - 22 juni
Bordspel activiteiten
Monday, 10 June 2013 13:20

Dominion*Afgelast wegens te weinig inschrijvingen*


Op zaterdag 22 juni word er bij Games-N-Stuff een voorronde gehouden voor het Nederlands Kampioenschap Dominion. Wil je hier aan mee doen en je plaatsten voor het NK, dan kan dat! Geef je op door een mailtje te sturen naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .


Meedoen aan de voorronde kost €2,50. We hebben voor de deelnemers gratis koffie en thee. Verder verkopen we in de winkel diverse snacks en frisdranken. Het is bij ons toegestaan om zelf brood mee te nemen en te nuttigen. Met deze voorronde plaatsen de 1e en 2e plaats zich voor de finale tijdens Spellen aan Zee in Den Haag op 8 september.

Meer informatie voorronde Dominion
 
De Dwaler OPROEP
LARP Event Nieuws
Wednesday, 29 May 2013 12:03

Omdat met Dwaler 16 (6 t/m 8 september 2013) er een nieuw VL team zijn intrede doet, bij deze een oproep vanuit dit nieuwe team:

Middeleeuws contract"Beste Dwaler spelers,

We willen graag jullie personages beter leren kennen voor komende Dwaler. Daarom willen we je vragen om een achtergrond van je huidige Dwaler personage op te sturen naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Omdat er zo'n 200 spelers zijn, hebben we tijd om maximaal 1 A4 per speler door te lezen. Als je achtergrond langer is, willen we graag een samenvatting van 1 A4 ontvangen.

Als je je achtergrond voor 21 juni opstuurt kan het zijn dat we deze kunnen gebruiken voor het plot van de komende Dwaler (16). Het is echter geen garantie voor persoonlijk plot. Alvast Bedankt!

Met vriendelijke groet,
Verhaalleiding De Dwaler (Mathijs Heideveld en Robin Huisman)" 
Coming Soon - LARP event Quon
LARP Event Nieuws
Wednesday, 22 May 2013 10:39

Klik hier om direct tickets te bestellen voor Quon in onze Ticketshop!


Vodukar groep LRGIn het weekend van 21 t/m 23 juni is het weer tijd voor Quon. Er is nog plek bij de figurantengroepen. Geef je snel op, want voor deze groepen is beperkt plek.

 

Spelers tickets zijn ook nog verkrijgbaar, hier is onbeperkt plek!! Let er wel op dat op donderdag 23 mei de prijzen omhoog gaan. Aan de poort zijn alleen nog speler tickets verkrijgbaar.

 
LARP Regelwijzigingen voor 2013
LARP Event Nieuws
Wednesday, 27 February 2013 16:49

  MG 8437 copyAls je meedoet aan een LARP evenement is het belangrijk dat je op de hoogte bent van de regels en spreuken die je op het evenement gaat tegenkomen. Deze regels staan in ons Regelsysteem. Vanaf 2013 werken we met een nieuw systeem.

Op al onze meerdaagse evenementen zijn de Basisregels GNS LARP evenementen van toepassing. Hierin staan de algemene regels (organisatie, veiligheid, personage maken, algemene vaardigheden, enz.) Lees deze regels goed door, ongeacht aan welk meerdaags LARP evenement je meedoet.

Per evenement is er een aanvullende module om de setting het best tot zijn recht te laten komen:

Module Alchemie en Magie - De Dwaler en Quon
Module Alchemie en Magie - Terra X

Beknopt overzicht regelwijzigingen! -
Mocht je reeds bekend zijn met onze regels: Voor 2013 zijn er regelwijzigingen ten opzichte van het regelsysteem 2012. Je vindt deze wijzigingen beknopt in de Errata regels 2012-2013.

Personageformulier
Het personageformulier is een handig overzicht voor het indelen van je ervaringspunten in vaardigheden, magie en alchemie. Het personageformulier kun je voorafgaand aan het evenement voor jezelf invullen bij je karaktercreatie. Deze hoef je vooraf niet in te leveren/ te mailen. Neem deze mee naar de incheck van het evenement, daar wordt deze gecontroleerd. Download de formulieren voor onze LARP Events:

Personageformulier 2013 - Dwaler en Quon
Personageformulier 2013 - Terra X


Vragen over deze spelregelveranderingen

Gezien er aardig wat veranderingen zijn dit jaar, begrijpen we dat je misschien vragen hebt. We willen je verzoeken deze op ons forum te stellen, zodat we zoveel mogelijk vragen en antwoorden op dezelfde plek hebben staan. Is het een vraag die heel specifiek over je personage gaat en liever niet in het openbaar stelt, stuur dan je vraag naar: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

 
Coming Soon: LARP event De Dwaler
LARP Event Nieuws

 

dwaler banner

Ticketprijs Speler: nog 2 weken Laag tarief!  (tot 28 februari)
Direct naar de ticketshop om kaarten te bestellen

In het weekend van 29 t/m 31 maart is het weer tijd voor De Dwaler. In alle groepen is nog plek, zowel bij de figuranten als bij de spelers. De Dwaler is een Middeleeuws Fantasy evenement. Er komen fantasy elementen in de setting voor, maar de nadruk ligt voor een groot deel op de Middeleeuwen. Meer Informatie over De Dwaler vind je hier.

 

 
WANTED: vrijwilligers LARP events
LARP Event Nieuws
Wednesday, 23 January 2013 14:36


Gezocht, vrijwilligers voor diverse gezellige teams binnen Games-N-Stuff LARP Events.


wanted team webOnze LARP evenementen worden mogelijk gemaakt door een grote groep vrijwilligers die zich in verschillende teams inzetten. Omdat de evenementen groeien, moeten ook deze teams groeien. We zijn dus altijd op zoek naar versterking, maar voor 2013 helemaal met de nieuwste evenementen: Terra X en het winterevenement!


Teams
Lees gauw verder over de verschillende teams. Per team staat er aangegeven wat wij precies zoeken. Wie weet zit er iets bij wat jij graag doet, dan hebben we je er graag bij! Als je je opgeeft als vrijwilliger voor één (of meer) van de teams, dan kijken wij of we je geschikt vinden voor dat team. Zo ja, dan stellen we een dag of evenement voor waarop je kan meelopen. Jij kan dan kijken of het inderdaad wat voor je is en wij kijken ook hoe het loopt. Je mag natuurlijk ook verschillende teams uitproberen, er is voor elk wat wils en niet iedereen past overal. Je kan je voor elk team per evenement opgeven of voor het hele jaar.

Vergoeding
Naast onder genoemde zaken willen wij de actieve vrijwilligers bedanken voor hun inzet en krijgen ze een mooie vergoeding in de vorm van punten, welke je kan verzilveren voor een figuranten of spelerskaartje.


Stage
Het is ook mogelijk je (maatschappelijke) stage in één van deze teams te lopen. Vooral het facilitair- en het opbouwteam zijn geschikt voor maatschappelijke stages, maar ook voor specifiekere stages van voortgezet of hoger onderwijs zijn er leuke en uitdagende stagemogelijkheden.

Lees meer over de verschillende vrijwilligersteams
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 3 of 14

Jouw hobby, word lid!

larp groep
wargames groep
magic groep