Direct naar Ticketshop

NIEUW: Mini's van Titan Forge
Miniaturen
Thursday, 14 November 2013 16:13


Titan Forge maakt prachtige alternatieve mini's om een uniek leger te maken.
Nu verkrijbaar in de Games-N-Stuff winkel en Webshop!

TTFBI02 gator_cannon_LRG  TTFGH03 vampiric_bats_LRG

 
Helaas géén Fanatic in 2013, wel in 2014!
Fanatic 2014
Monday, 04 November 2013 12:04

Fanatic Logo_staand_kleinEr zal in december 2013 geen Fanatic door ons worden georganiseerd. Er zijn hier meerdere redenen voor. In de eerste plaats omdat de locatie waar we voorgaande jaren de Fanatic hebben georganiseerd (Grote Kerk Zwolle), heeft laten weten niet door te willen gaan met de samenwerking. Wij vinden dit heel jammer omdat wij de locatie juist zo goed vonden passen. Helaas vond een deel van het bestuur van de kerk onze spellen niet passen bij het religieuze karakter van de kerk. Hoewel wij er anders over denken, kunnen we kunnen niet anders dan ons neerleggen bij hun besluit.

 

facebookIn 2014 willen we terug komen met een geheel vernieuwde Fanatic! Graag zouden we hier samen met jullie over willen brainstormen, zodat we er een nog mooier feestje van kunnen maken! Wil je meepraten of op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen. Wordt dan lid van de Fanatic Facebook groep!

 

 
Time for.... Bolt Action! Met 10% korting op alles v.a 29 oktober!
Warlord Games
Monday, 14 October 2013 12:55

 

Bolt-Action-Cover-combo

Vanaf 29 oktober t/m  14 december staan de dinsdagavonden centraal voor het Tweede Wereld Oorlog spel BOLT ACTION! 
In deze periode zullen we rondom Bolt Action allerlei activiteiten organiseren op de dinsdagavond en om de week op de zaterdagavond. We zullen verschillende facetten van het spel belichten; Van welke units je mee kan nemen, wat ze op het slagveld doen tot hoe je de poppen in de goeie kleur en speelklaar krijgt op een snelle manier. 

 

Kick- off
Op dinsdag 29 oktober is de Kick off, vanaf die dag zijn er demo's en krijg je op alles van Bolt Action 10% korting (met uitzondering van mail order, korting alleen in de winkel). Deze korting duurt zolang de actieperiode loopt tot 14 december.

 

Afsluiting
De afsluiting is op zaterdag 14 december. Op deze dag organiseren we Bolt Action battles waar je ter plekke aan mee kan doen met je leger. Je zult hier voor een legertje van 750 punten nodig hebben. We maken er dan een klein feestje van met voor iedereen die heeft meegedaan een klein presentje. Er zal die dag ook een gratis schilderwedstrijd  zijn, waar je ter plekke modellen voor kan inleveren.  De categorieën zijn beste Bolt Action tank, unit, artillerie, command en leger. 

 

 
Magic Pre Release Theros: 21 en 22 september
Cardgames - Magic
Thursday, 29 August 2013 09:07

MagicTherosLogoGedurende het hele Theros Block zullen de pre-releases, release toernooien en gamedays een thema hebben. Bij ieder evenement zijn er speciale promo kaarten te krijgen en helden te kiezen die je tijdens de gamedays kan gebruiken om tegen een speciaal deck te spelen. Bij de pre-release kies je een pre-release pack op basis van je favoriete "hero's path". De "paths" waar je uit kan kiezen zijn; honor(wit), wisdom(blauw), ambition(zwart), battle(rood) en might(groen).

 

Zaterdag 21 september - Sealed deck (een ochtend en namiddag toernooi)
Iedere deelnemer krijgt 1 pre-release pack met daar in 1 seeded booster en 5 boosters Theros om een deck mee te maken. Daarnaast zit er een 1 HERO kaart,1 Premium promokaart, 1 Activity kaart, 1 Spindown Life Counter en een Introductiebrief in.
Prijzen: Per speler komen er 2 boosters in de prijzenpot
Aantal rondes: 4/5
Winkel open: 9:30 uur, start toernooi: 10:00 uur en 17:00 uur
Kosten: € 27,50 p.p. - Inschrijven in de ticketshop

 

Zondag 22 september - 2HG sealed deck (een ochtend en namiddag toernooi)
Ieder team van twee spelers krijgt 2 pre-release packs met daar in 1 seeded booster en 5 boosters Theros om een deck mee te maken. Daarnaast zit er een 1 HERO kaart,1 Premium promokaart, 1 Activity kaart, 1 Spindown Life Counter en een Introductiebrief in.
Prijzen: Per team komten er 4 boosters in de prijzenpot
Aantal rondes: 4/5
Winkel open: 10:30 uur. Start toernooi: 11:00 uur en 17:00 uur
Kosten: € 35,- per team - Inschrijven in de ticketshop

 

Zaterdag 28 september - Theros Release event
We houden op zaterdag een release draft waar we 3x Theros draften. Als prijzen gaat er één booster per deelnemer in de prijzenpot en krijgt iedere deelnemer een release promo. Je kan hiernaast ook nog mee doen aan "the heroes path" en een extra Hero kaart verdienen. Wat the heroes path tijdens de release precies inhoud is ons nog niet precies bekend. Kosten €12,50, Aanvang 11:00 uur. Inschrijven kan in de winkel of door een mailtje te sturen naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

 

 
GNS Zomerkamp informatie 2013!
Wednesday, 18 July 2012 10:02

 

Hier vind je alle informatie over het Games-N-Stuff Zomerkamp 2013 (9 t/m 16 augustus). Waar je moet je zijn, wat moet je mee moet nemen, en wat de belangrijke telefoonnummers zijn voor je ouders. Daarnaast kun je alvast kennis maken met alle begeleiders die meegaan! Als je na het lezen van deze informatie nog vragen hebt, bel of mail ons dan gerust. De contactgegevens staan onderaan.

 

complete zomerkamp informatie
 
Pre release Magic M14 Core set
Magic
Thursday, 13 June 2013 10:43

Magic M14 logo

Games-N-Stuff organiseert drie verschillende M14 Release toernooien; een sealed deck, een Two headed Giant en een release event. 


M14 Release Toernooien
13 juli: Sealed deck, start 10:00 of 17:00 uur
14 juli: Two Headed Giant, start 11:00 of 17:00 uur
20 juli: Release Event draft, start 11:00 uur

 

Tickets voor deze toernooien kun je bestellen in onze ticketshop. 
Voorrondes NK dominion - 22 juni
Bordspel activiteiten
Monday, 10 June 2013 13:20

Dominion*Afgelast wegens te weinig inschrijvingen*


Op zaterdag 22 juni word er bij Games-N-Stuff een voorronde gehouden voor het Nederlands Kampioenschap Dominion. Wil je hier aan mee doen en je plaatsten voor het NK, dan kan dat! Geef je op door een mailtje te sturen naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .


Meedoen aan de voorronde kost €2,50. We hebben voor de deelnemers gratis koffie en thee. Verder verkopen we in de winkel diverse snacks en frisdranken. Het is bij ons toegestaan om zelf brood mee te nemen en te nuttigen. Met deze voorronde plaatsen de 1e en 2e plaats zich voor de finale tijdens Spellen aan Zee in Den Haag op 8 september.

Meer informatie voorronde Dominion
 
De Dwaler OPROEP
LARP Event Nieuws
Wednesday, 29 May 2013 12:03

Omdat met Dwaler 16 (6 t/m 8 september 2013) er een nieuw VL team zijn intrede doet, bij deze een oproep vanuit dit nieuwe team:

Middeleeuws contract"Beste Dwaler spelers,

We willen graag jullie personages beter leren kennen voor komende Dwaler. Daarom willen we je vragen om een achtergrond van je huidige Dwaler personage op te sturen naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Omdat er zo'n 200 spelers zijn, hebben we tijd om maximaal 1 A4 per speler door te lezen. Als je achtergrond langer is, willen we graag een samenvatting van 1 A4 ontvangen.

Als je je achtergrond voor 21 juni opstuurt kan het zijn dat we deze kunnen gebruiken voor het plot van de komende Dwaler (16). Het is echter geen garantie voor persoonlijk plot. Alvast Bedankt!

Met vriendelijke groet,
Verhaalleiding De Dwaler (Mathijs Heideveld en Robin Huisman)" 
Coming Soon - LARP event Quon
LARP Event Nieuws
Wednesday, 22 May 2013 10:39

Klik hier om direct tickets te bestellen voor Quon in onze Ticketshop!


Vodukar groep LRGIn het weekend van 21 t/m 23 juni is het weer tijd voor Quon. Er is nog plek bij de figurantengroepen. Geef je snel op, want voor deze groepen is beperkt plek.

 

Spelers tickets zijn ook nog verkrijgbaar, hier is onbeperkt plek!! Let er wel op dat op donderdag 23 mei de prijzen omhoog gaan. Aan de poort zijn alleen nog speler tickets verkrijgbaar.

 
LARP Regelwijzigingen voor 2013
LARP Event Nieuws
Wednesday, 27 February 2013 16:49

  MG 8437 copyAls je meedoet aan een LARP evenement is het belangrijk dat je op de hoogte bent van de regels en spreuken die je op het evenement gaat tegenkomen. Deze regels staan in ons Regelsysteem. Vanaf 2013 werken we met een nieuw systeem.

Op al onze meerdaagse evenementen zijn de Basisregels GNS LARP evenementen van toepassing. Hierin staan de algemene regels (organisatie, veiligheid, personage maken, algemene vaardigheden, enz.) Lees deze regels goed door, ongeacht aan welk meerdaags LARP evenement je meedoet.

Per evenement is er een aanvullende module om de setting het best tot zijn recht te laten komen:

Module Alchemie en Magie - De Dwaler en Quon
Module Alchemie en Magie - Terra X

Beknopt overzicht regelwijzigingen! -
Mocht je reeds bekend zijn met onze regels: Voor 2013 zijn er regelwijzigingen ten opzichte van het regelsysteem 2012. Je vindt deze wijzigingen beknopt in de Errata regels 2012-2013.

Personageformulier
Het personageformulier is een handig overzicht voor het indelen van je ervaringspunten in vaardigheden, magie en alchemie. Het personageformulier kun je voorafgaand aan het evenement voor jezelf invullen bij je karaktercreatie. Deze hoef je vooraf niet in te leveren/ te mailen. Neem deze mee naar de incheck van het evenement, daar wordt deze gecontroleerd. Download de formulieren voor onze LARP Events:

Personageformulier 2013 - Dwaler en Quon
Personageformulier 2013 - Terra X


Vragen over deze spelregelveranderingen

Gezien er aardig wat veranderingen zijn dit jaar, begrijpen we dat je misschien vragen hebt. We willen je verzoeken deze op ons forum te stellen, zodat we zoveel mogelijk vragen en antwoorden op dezelfde plek hebben staan. Is het een vraag die heel specifiek over je personage gaat en liever niet in het openbaar stelt, stuur dan je vraag naar: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 3 of 15

Jouw hobby, word lid!

larp groep
wargames groep
magic groep