Direct naar Ticketshop

Aftellen ... nog 1 maand tot het nieuwe LARP seizoen!
LARP Event Nieuws
Wednesday, 19 January 2011 17:02

 

IMG_4428Op 20 februari 2011 trappen we het nieuwe LARP seizoen af met de eerste kidslarp. Vorig jaar is het de gildes gelukt met behulp van de runestenen de oude magische poort te openen in het Zwarte Woud. In 2011 komen de gildes te weten wat hiervan de gevolgen zijn. Zijn deze goed, of kwaad?

 

Meespelen
Wil jij meedoen met één van de gildes? Geef je dan op voor de kidslarp. Deze evenementen zijn bedoeld voor kinderen van 6 jaar tot 15 jaar. Ervaring is niet nodig. De kinderen zijn onder begeleiding van de gilde leiders, deze helpen de kids hun weg te vinden in het spel. In 2011 worden er zes kidslarps gehouden. Lees verder voor de data en voor het bestellen van je ticktes.

 

data en bestellen tickets
 
Gratis Magic deck
Gratis product
Monday, 10 January 2011 14:22

 

Magic_gratis_deckgratisVoor iedereen die kennis wil maken met het wereldberoemde kaartspel Magic hebben wij een mooie actie. Ontvang nu een gratis magic deck! Je kunt deze ophalen in de winkel, of naar je huis laten sturen (€2,- verzendkosten). Per mail krijg je tips en trucs om het spel te leren spelen. Verder sta je ingeschreven voor onze nieuwsbrief en ontvang je maandelijks een news update met mooie acties, nieuws en aanbiedingen op cardgame gebied. Je kunt je op ieder moment uitschrijven voor deze nieuwsbrief. Verder hebben wij voor beginnende spelers op een paar interessante Magic startsets te koop. Hier vind je meer informatie over magic: Magic - De basis van het spel.

 

Deze actie is verlopen 
Pre- Release Mirrodin Besieged
Magic
Thursday, 06 January 2011 15:25

 

MirrodinBesiegedLOGOOp 4 februari komt er weer een nieuwe Magic set uit. In het weekend hiervoor houden wij de pre-releases. Inschrijven kan in de winkel of via de webshop

 

Zaterdag 29 januari – Pre-release Mirrodin Besieged
Iedere deelnemer aan de pre-release krijgt 6 faction packs Mirrodin Besieged om zijn of haar deck mee te maken. Verder krijgt iedereen een pre-release promo en gaan er 1,5 booster per deelnemer in de prijzenpot. Aanvang: 11:00 uur, Kosten: €27,50.

 

Zondag 30 januari – 2HG Pre-release Mirrodin Besieged
Per team krijg je 8 faction packs van Mirrodin Besieged. Verder krijgt iedereen een release promo en gaan er 1,5 booster per deelnemer in de prijzenpot.
Aanvang: 11:00 uur, Kosten €35,- per team.

 
LARP Opruiming!!
Larp Stuff
Wednesday, 22 December 2010 16:26

 

opruimingWe hebben opruiming in de winkel en webshop wat betreft de LARP producten. Korting op wapens van Mind Forge en Forgotten Dreams.

 

Verder zijn er verschillende soorten armbeschermers in de uitverkoop en LARP schilden en accessiores. Voor veel producten geldt Op = Op, dus wees er snel bij!


 
Dan Abnett must read 'Prospero Burns'
Games Workshop
Friday, 17 December 2010 13:59

 

Prospero-BurnsVoor alle 40K novel liefhebbers, hier het langverwachte vervolg op mega best seller, 'A Thousand sons' uit de Horus Heresy reeks. Een echte `Dan Abnett, must read! Het vervolg heet 'Prospero Burns' en geeft een andere kijk op het verhaal, nu gezien vanuit de ijzige kijkers van Leman Russ. De wolven van Fenris zullen de thousand Sons van Magnus leren te luisteren naar The God Emperor, beloved by all. Het boek is te bestellen in onze webshop en in de winkel.


Mocht dit je allemaal nieuw in de oren klinken, dan is de hele Horus Heresy reeks zeker aan te raden. Hierin wordt de hele geschiedenis van de Heresy besproken; de opkomst van Chaos, de val van veel Spacemarine Chapters en hoe close Humanity kwam om hun grip op het universum te verliezen. Mocht je interesse hebben in de hele serie, stuur dan een mailtje naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 
Fotoboek Conquest 2010
Larp Stuff
Thursday, 16 December 2010 10:34

 

Larp_conquest_bildbandNu te koop in onze webshop en in de winkel - Prachtig fotoboek van het grootste LARP evenement ter wereld; Conquest of Mythodea, Editie 2010.

 

Het Duitse plaatsje Brokeloh was voor de zevende keer het toneel van dit spectaculaire Live role play evenement. Ruim 7000 deelnemers uit verschillende werelddelen stapten in de rollen van dappere helden, vaardige magiërs, machtige monsters en andere fantasievolle wezens. Zij ontmoeten elkaar vijf dagen lang en brachten de fictieve wereld van het mysterieze continent Mythodea tot leven.

 

Dit fotoboek bevat portretten en spelsituaties. De fotografen hebben de magische sfeer proberen vast te leggen en dat is ze goed gelukt. Het fotoboek is te koop in onze winkel en op de webshop (verzendkosten €3,50).

 
Fanatic Foto's
Fanatic 2010

 

2010-11-28_13.37_Fanatic_2010Voor iedereen die de Fanatic heeft gemist én voor iedereen die er deze fantastische dag bij was, zijn hier de foto's! De Broerenkerk was weer gevuld met Wargames, Larp en andere coole hobby's. Ruim 1000 bezoekers en 200 toernooispelers maakten deze dag tot een onvergetelijke.

 

Laatste keer Broerenkerk
Helaas was het de laatste keer op deze sfeervolle locatie, want volgend jaar zit er een boekhandel in de kerk gevestigd. Meer nieuws over de Fanatic in 2011 volgt komend jaar op deze website. Bekijk de foto's en geniet nog één keer van de Fanatic op deze unieke locatie.

 

 

Games-N-Stuff Fanatic 2010 foto's
 
Games-N-Stuff Fanatic op zondag 28 november 2010
Fanatic 2010

 

fanaticZet zondag 28 november in je agenda, want dan is het weer tijd voor de Games-N-Stuff Fanatic! De Broerenkerk zal weer gevuld worden met toernooien en activiteiten op larp-, miniatuur- en cardgame gebied. Dit jaar gaan we het iets anders aanpakken, want er zullen geen bordspeldemonstraties zijn. Dus dat betekent meer ruimte voor alle andere coole hobby's. Lees snel verder om te kijken welke activiteiten er allemaal zijn voor bezoekers.

 

Voor bezoekers is de Fanatic is geopend vanaf 12:00 uur en duurt tot 17:30 uur. Toegang is geheel gratis!

 

Activiteiten voor bezoekers
 
Fanatic toernooien 28 november
Fanatic 2010

 

 

IMG_1491Op de Fanatic worden verschillende grote toernooien gehouden voor o.a Warhammer en verschillende cardgames. Als je mee wilt doen aan een Fanatic toernooi, moet je je van te voren inschrijven. Dit kan in de winkel of via de webshop: shop.gamesnstuff.com. Alle inschrijvingen zullen op ons forum te zien zijn bij inschrijflijsten. Voor een overzicht van de toernooien klik verder.

 

Overzicht Fanatic Toernooien
 
Nieuw! Calimacil LARP wapens
Larp Stuff
Monday, 11 October 2010 15:23

 

Games-N-Stuff heeft een nieuw merk LARP wapens aan haar assortiment toegevoegd. Het hoogwaardige Canadese merk Calimacil. De wapens van Calimacil kenmerken zich door hun extreme duurzaamheid en realistische uiterlijk. Daarnaast zijn de wapens latexvrij, dus je hoeft geen siliconenspray te gebruiken. De wapens liggen al in de winkel en zijn ook via de webshop te bestellen.

twisted_foam_sword

 
More Articles...
<< Start < Prev 11 12 13 14 15 Next > End >>

Page 14 of 15

Jouw hobby, word lid!

larp groep
wargames groep
magic groep