Direct naar Ticketshop

Pre release M12 - Nieuwste Magic set
Magic
Thursday, 07 July 2011 15:44

 

Er komt weer een nieuwe Magic set uit! Het is de nieuwe Core set M12. In het weekend voor de release houden wij de pre-releases. Inschrijven kan in de winkel of via de webshop.


Zaterdag 9 juli - Pre Release M12
Op deze dag houden we een sealed deck toernooi. Je krijgt 6 boosters M12 om een deck mee te maken Het aantal rondes is 5.
Participatie: Iedereen krijgt een pre-release promo. Prijzen: Per speler komt er 1,5 booster in de prijzenpot.
Winkel open: 10:00 uur, start: 11:00 uur
Kosten: € 27,50

 

m12symbolZondag 10 juli - Pre Release M12
Op deze dag is er een 2HG sealed deck. Ieder deelnemend team krijgt 8 boosters M12 om twee decks van 40 kaarten (inclusief land) mee te maken. Winkel open: 10:30 uur, start: 11:00 uur
Kosten: € 35,- per team.

 

 
Op voorraad! Calimacil wapens
Larp Stuff
Thursday, 07 July 2011 14:31


CALI_double_sword_kyra_04_LRGWe hebben weer een hele lading Calimacil wapens binnen gekregen. Dit betekent dat oude modellen zijn aangevuld, maar ook dat we veel nieuwe modellen aan ons assortiment hebben toegevoegd, waaronder de prachtige 'double sword of Kyra' (zie foto).

Duurzaamheid
De wapens van Calimacil kenmerken zich door hun extreme duurzaamheid en realistische uiterlijk. Daarnaast zijn de wapens latexvrij, dus je hoeft geen siliconenspray te gebruiken. De nieuwe wapens liggen vanaf vrijdag 8 juli in de winkel en zijn ook via de webshop te bestellen.

 

 

 
Wilde Warhammer Weken - 15% Korting!
Games Workshop
Friday, 24 June 2011 13:03

logo_kleinIn de maanden juli en augustus zijn het de Wilde Warhammer Weken bij Games-N-Stuff!
Dit betekent 15% korting op het hele Games Workshop assortiment in de winkel en webshop (excl. Mail Order en novels).  

 

Fine Cast
Inclusief in deze aanbieding zitten ook de nieuwe Fine Cast modellen van Games Workshop! De Fine Cast miniaturen zijn gemaakt van Korting_15resin, waardoor ook lange tijd niet te leveren modellen weer nieuw leven is ingeblazen. Dit geld voor Warhammer Fantasy / Warhammer 40k en LoTR.

 

Ons hele Games Workshop assortiment vind je in onze winkel en op onze webshop.


 
Nieuw! Spartan Games Miniaturen
Spartan Games
Friday, 17 June 2011 14:24

 

logo_spartan_gamesSpartan Games is een jong bedrijf wat probeert een nieuwe wind te laten waaien door miniaturenland. Dit doen ze door het introduceren van nieuwe en verfrissende spelsystemen, gebaseerd op drie populaire stromingen binnen de fantasy.

 

Steampunk
Dystopian Wars is gebaseerd op een Steampunk wereld, waarbij je met een leger speelt en je zowel zee, land als lucht eenheden hebt. Firestorm Armada is een SciFi setting, waarbij je een vloot van ruimteschepen bezit. En tot slot is er de Unchartered Seas, dit is een fantasy setting waarbij je met alleen schepen speelt.

 

Miniaturen
De miniaturen zijn op kleinere schaal gemaakt waardoor je op grotere schaal kunt spelen. Eén van de bestsellers is de Steampunk Zeppelin (zie foto). Het gehele assortiment is verkrijgbaar bij Games-N-Stuff, in de winkel en webshop.

prussian_empire_black

 
Kidslarp 19 juni gaat door
LARP Event Nieuws

 

Ondanks de weersvoorspelling (veel regen), wordt de kidslarp van aanstaande zondag niet afgelast. Wel raden we iedereen aan regenkleding mee te nemen voor over je kostuum en eventueel droge kleding voor na afloop van het evenement. Natuurlijk hopen we dat het mee gaat vallen, maar je kunt maar beter voorbereid zijn. Tot zondag!

 
NIEUW: Elven Tuniek en Romeinse Tuniek
Larp Stuff
Wednesday, 15 June 2011 15:55
EA_Elven_Tunic_bleu_LRGOns kleding assortiment is uitgebreid met verschillende items. Zo is nu te koop een prachtige Elven Tunic op knielengte in drie kleuren, blauw, mosgroen en zwart. De kleinste maatjes (XS en S) zijn ook geschikt voor kids. De grootste maat is XL.

Romeinse Tuniek
Daarnaast heeft de oude Romeinse tuniek een Make-Over gekregen. Het nieuwe Romeinse model is van een heel licht geweven katoen gemaakt, wat op linnen lijkt. Op de schouder zit een mooie sierband. Deze is verkrijgbaar in de maten S t/m XL.

 
NIEUW: Avatars of War miniaturen, Heroes for your Army's
Avatars of War
Friday, 27 May 2011 13:56

aow32

 

Nieuw bij Games-N-Stuff; de prachtige miniaturen van Avatars of War. 28mm Metalen en Plastic miniaturen die ideaal zijn als aanvoerders voor jouw legers. De meeste modellen komen met heel veel opties, waaronder vaak verschillende wapens en accessoires.

 

Ga voor een overzicht naar onze webshop.

 

 

 
Laatste weekend goedkope Eiland tickets
LARP Event Nieuws
Friday, 27 May 2011 13:41

 

4753232492_50aabeb228

Voor iedereen die nog geen tickets heeft voor LARP Event Het Eiland van 1 t/m 3 juli.
Je kunt nog tot en met woensdag 1 juni tickets bestellen tegen laag tarief. Daarna gaat de prijs met €10,- omhoog voor spelers en figuranten. Wil je meteen je tickets bestellen, klik dan snel verder!

 

Opgeven Het Eiland
 
5 mei – Winkel open: Magic Demo Dag!
Magic
Monday, 02 May 2011 16:38


Magic_gratis_deckOp 5 mei tijdens bevrijdingsdag is onze winkel gewoon open en houden we een Magic demo dag. Om in de sferen van het bevrijdingfestival te blijven hebben we hiervoor speciaal, op het plein naast de winkel, een Magic demo stand. Je kunt hier aanschuiven om een pot Magic the Gathering te spelen en daarnaast hebben we ook aanbiedingen voor mensen die willen beginnen met spelen. Wil je het wereldberoemde spel dus graag leren spelen, of ken je mensen die dit zouden willen? Kom dan op 5 mei bij ons langs!

 

 
New Phyrexia Pre Release
Magic
Friday, 22 April 2011 14:14

 

new_phyrexia_logoEr komt weer een nieuwe Magic set uit! In het weekend voor de release houden wij de pre-releases. Inschrijven kan in de winkel of via de webshop.

 

Zaterdag 7 mei – Pre-release New Phyrexia
Op zaterdag 7 mei houden we een sealed deck toernooi. Het aantal rondes is 5.
Participatie: Iedereen krijgt een pre-release promo.
Prijzen: Per speler komt er 1,5 booster in de prijzenpot.
Winkel open: 10:00 uur, aanvang: 11:00 uur, Kosten: € 27,50

Zondag 8 mei – 2HG Pre-release New Phyrexia
Ieder deelnemend team krijgt 8 boosters om twee decks van 40 kaarten (inclusief land) mee te maken. Per team krijg je 4 boosters Scars of Mirrodin en 4 boosters New Phyrexia. Verder krijgt iedereen een Pre release promo en gaan er 1,5 booster per deelnemer in de prijzenpot. Aanvang: 11:00 uur, kosten €35,- per team.

 
<< Start < Prev 11 12 13 14 Next > End >>

Page 11 of 14

Jouw hobby, word lid!

larp groep
wargames groep
magic groep