Direct naar Ticketshop

LARP Events Agenda 2019 online
Thursday, 01 November 2018 11:45
De LARP agenda van 2019 is bekend! Je kunt een heel overzicht met een korte uitleg per spelwereld vinden op deze pagina LARP agenda 2019. Direct tickets kopen? Dat kan tot 1 januari 2019 voor de laagste tarieven!

DIRECT TICKETS KOPEN

Hieronder een kort overzicht van de data, zodat deze meteen in de agenda kunnen:

De Dwaler:
Dwaler 26 – 29 t/m 31 maart
Dwaler 27 – 6 t/m 8 september

Quon:
Quon 29 – 24 t/m 26 mei
Quon 30 – 11 t/m 13 oktober

Terra X:
28 t/m 30 juni

Wisselwoud:
WW 1 – 3 maart
WW 2 – 12 mei
WW 3 – 23 juni
WW 4 – 29 september
 
Opening Games-N-Stuff Nieuwe Locatie op 16 maart
Monday, 12 March 2018 18:47
29103373 1678970092167911 6088137977699693679 n
Een klein feestje om de nieuwe locatie in te wijden! Kom langs en kijk wat de nieuwe locatie jou en je hobby te bieden heeft. Vanaf 16:00 uur onder het genot van een hapje en een drankje aan de George Stephensonstraat 18A. 

Op deze nieuwe locatie staan hobby activiteiten en de bijbehorende community centraal. Op deze openingsdag zijn er daarom ook activiteiten gepland, o.a. wargames demonstraties, mini masters boosterdraft en een speedpaint.  Doe ook mee en bedenk een passende naam voor onze nieuwe locatie! De naam Games-N-Stuff blijft natuurlijk wel bestaan, maar wellicht past er nog iets bij of achter wat de nieuwe locatie eer aandoet. Doe jou suggestie in de box en mocht er een winnende naam tussen zitten win je een kadobon van €25,-. 

Vrijdag is ook de dag dat Masters 25 van Magic uit is, dus kom je box of booster(s) halen!
Het Facebook event met meer informatie vind je hier: https://www.facebook.com/events/164400741020449/
 
Belangrijke data om op te schrijven!
Thursday, 25 January 2018 14:14
Hieronder staan een paar belangrijke data genoemd binnen de komende 2 maanden waarin wij gaan verhuizen met de hobby/community activiteiten van het pand aan de diezerpoortenplas naar de nieuwe ruimte aan de George Stephensonstraat 18A. We zijn al druk bezig de ruimte daar mooi en gezellig te maken zodat we jullie hier van alle gemakken kunnen voorzien.

Een compleet overzicht van de activiteitenagenda per locatie vind je HIER!

Vrijdag 2 maart - laatste Friday Night Magic diezerpoortenplas
Zaterdag 3 maart - Laatste dag open! Afscheid van de winkel.
De week van 5 t/m 9 maart - Verhuizing
Vrijdag 9 maart - Try out Friday Night Magic op de nieuwe locatie
Vrijdag 16 maart - Feestelijke opening George Stephensonstraat! 
Zomerkamp 2018 - 10 t/m 17 augustus
Zomerkamp

Tickets kopen kan in onze ticketshop!

 

logo facebookHet Games-N-Stuff zomerkamp wordt in 2018 van 10 t/m 17 augustus gehouden! Wil je al het nieuws over het kamp als eerst ontvangen? Wordt dan lid van onze Facebook zomerkamp groep: zomerkamp@games-N-Stuff of houdt onze website in de gaten.
 

zomerkamp groepjeHet Games-N-Stuff zomerkamp is een week vol wargames, cardgames en LARP. Alle aspecten van deze hobby's komen aanbod en daarnaast wordt er veel buiten gespeeld in de natuur. De week wordt met zorg voorbereid en er gaan veel ervaren begeleiders mee. Elke dag staan 2 tot 3 activiteiten gepland en daarnaast is er veel ruimte voor vrije tijd om lekker met vrienden en vriendinnen te hobby'en. Het kamp vind plaats in de bosrijke omgeving van Ommen in de nette en ruim opgezette accomodaties van de Wolfskuil. Minimum leeftijd voor deelname is 10 jaar.  

Kosten voor deelname
Na 1 januari 2018 betaal je €399,- 

Tickets kopen kan in onze ticketshop!

Bij deze prijs zit verder alles inbegrepen; maaltijden met biologisch vlees, tussendoortjes, activiteiten etc.

XL-kamp (17+)
In tegenstelling tot voorgaande jaren hebben we dit jaar één gebouw, namelijk de Repelaershoeve. Dit betekent voor het XL-kamp dat er geen specifiek huisje is zoals voorgaande jaren het geval is geweest. Natuurlijk zullen we er voor zorgen dat alle wat oudere deelnemers met alleen andere XLers op een slaapzaal zullen liggen en zullen jullie verder ook de vrijheid krijgen om naar Ommen te gaan zoals dat hiervoor het geval is geweest. Overdag hoef je alleen deel te nemen aan de activiteiten als je dat wilt en ben je 's avonds vrij om zelf te bepalen hoe laat je gaat slapen zolang je geen overlast veroorzaakt voor andere deelnemers.


zomerkamp banner


Last Updated on Wednesday, 18 July 2018 14:02
 
Games-N-Stuff - Een nieuw hoofdstuk...
Thursday, 19 October 2017 12:28
2017 is een bijzonder jaar gebleken. We hebben verteld over de (financiële) uitdagingen waar wij als bedrijf voor staan en het gevolg daarvan, het vertrek van twee vaste medewerkers. De Games-N-Stuff winkel is ook mee veranderd. De winkel is steeds meer een hobbyplek geworden waar actief gehobbyd wordt. Het winkelaspect is meer naar de achtergrond geschoven. Een verandering waar we ons gaandeweg steeds beter bij zijn gaan voelen en waar we graag mee verder willen... We kunnen nu dan ook met zekerheid zeggen dat wij als Games-N-Stuff doorgaan! De periode van onzekerheid heeft ruimte gemaakt voor duidelijkheid in wat we kunnen én willen en hoe we gaandeweg onze basis nog steviger kunnen maken.

Verhuizing winkel
We zijn tot de conclusie gekomen dat de huidige locatie van de Games-N-Stuff winkel niet meer toereikend is. We zitten op een winkellocatie met bijbehorende huurprijzen, terwijl de focus steeds verder is verschoven naar hobby en community. Deze locatie past financieel niet meer, maar ook niet bij hoe we als medewerkers verder de toekomst in willen. We willen juist onze hobby activiteiten beter kunnen ondersteunen en verder uitbouwen. Hiermee bedoelen we de Wargame, Cardgame, Tabletop, LARP en bordspel activiteiten. We willen ook meer voor deze verschillende community's kunnen doen. We lopen al langere tijd tegen bepaalde grenzen aan omdat we twee locaties open moeten houden, waaronder een dure winkellocatie. Dit houdt ons financieel, maar ook fysiek gebonden. We hebben daarom besloten de winkellocatie te verlaten en verder te gaan op één locatie waar alles onder één dak kan in een geheel nieuw jasje.

Nieuw concept
We willen onze locatie in de Marslanden omvormen tot een nieuwe, sfeervolle thuisbasis. Dit is de plek waar ons (distributie)magazijn reeds gevestigd zit; George Stephensonstraat 18A in Zwolle, naast de Praxis en Karwei. Op deze plek is veel ruimte beschikbaar voor verdere uitbreiding van onze hobby's en community's. Ook kunnen we meer doen aan specifieke wensen per hobby groep. Bijvoorbeeld, een gezellige zitplek voor tabletop roleplaying en meer ruimte om te werken aan je wargame en/ of LARP hobby projecten met aanwezig materiaal. We willen kluisjes gaan neerzetten zodat je op een veilige plek je spullen kunt opbergen zonder het de hele tijd heen en weer te hoeven slepen. Uiteraard gaan we ook verder met onze actieve deelname aan Organized Play van onder andere Magic en Pokémon. Voor dezelfde producten kun je ook nog steeds bij ons terecht. Beter zelfs, als bezoeker kun je ook door onze grotere productvoorraad struinen die hier opgeslagen ligt. We willen gaan testen met verkoop via de webshop wat ter plekke gedaan kan worden. Momenteel wordt er ook gewerkt aan de ontwikkeling van een nieuwe webshop. Kortom, we zijn onderweg naar een geheel nieuw concept. Eentje die ons op den duur ook de kans geeft te werken aan nieuwe initiatieven, zoals samenwerking met Zwolse scholen en meer activiteiten/ toernooien op locatie.

Uiteraard verlaten we de huidige winkel locatie met een dubbel gevoel. We hebben 15 jaar met veel plezier en toewijding aan de Diezerpoortenplas een hobbydroom werkelijkheid zien worden. Een echte winkel en spelruimte waar velen zijn opgegroeid met Pokemon, Magic of Wargames. Het is geen makkelijke beslissing, ook omdat we weten dat de Diezerpoortenplas voor velen zo vertrouwd is als vaste hobbyplek, ook voor onszelf. Het zal ook niet per direct veranderen. We hebben nog tijd om afscheid te nemen en ons voor te bereiden op dit nieuwe hoofdstuk. We hopen dit samen met jullie te kunnen doen. Het contract is inmiddels opgezegd en we kunnen tot begin 2018 gebruik blijven maken van de Diezerpoortenplas 38 in Zwolle.

Komende tijd gaan we aan de slag met de verandering die deze verhuizing met zich meebrengt en hoe we de nieuwe plek willen gaan vormgeven. We staan open voor meedenken! Heb je een idee stuur deze dan naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

Hartelijke groet, Emiel, Marty, Thom, Jonathan, Lisette en Mark
 
Games-N-Stuff Pokémon League!
Wednesday, 05 July 2017 10:23
pokemon
 
Games-N-Stuff LARP Events Agenda 2017
Tuesday, 13 December 2016 16:04
Games-N-Stuff heeft verschillende Levend Rollenspel (LARP) werelden bedacht waarin deelnemers, van kids tot volwassenen, op avontuur kunnen gaan. We zien het als onze taak om tijdens een evenement de speelwereld zo goed mogelijk tot leven te laten komen. We een grote online community met veel ruimte voor input vanuit de deelnemers. Je vindt onze LARP community op Facebook in de groep LARP @ Games-N-Stuff.

Een overzicht van de LARP events in 2017: 

banner Dwaler tekst 2017-2

LARP Event De Dwaler
Aantal deelnemers: +/- 250
Leeftijd: 14+

De Dwaler speelt zich af in Europa begin 13de eeuw. Het is de tijd van boeren en adel. Het is de tijd van de geestelijkheid en van kruistochten. Het is de middeleeuwen die wij kennen van films en vele boeken, maar wél met een kleine twist... De mythen, legenden en volksverhalen waar men toen in geloofde zijn werkelijkheid. De wezens uit deze verhalen zijn verscholen om zich te beschermen tegen de mens en de kerk, of is het toch anders om? Door heel Europa bevinden zich zogeheten Dwaalplaatsen. Deze mythische plekken zijn alleen te vinden als je weet waar ze liggen... Of als je verdwaalt... Het evenement zelf speelt zich in een van deze Dwaalplaatsen af, een ontmoetingsplek voor het mythische en de middeleeuwse mens. 

De Dwaler in 2017: 
De Dwaler 22 ------------ 24 t/m 26 maart
De Dwaler 23 ------------ 8 t/m 10 september


Quon

LARP Event Quon
Aantal deelnemers: +/- 275

Leeftijd: 14+

Na jaren van oorlog lijkt de rust weder te zijn gekeerd in het keizerrijk Quon, maar in de mystieke wereld van Erumdar is rust nooit van lange duur. Quon staat aan het begin van een nieuw tijdperk, tenminste.. dat is wat de nieuwe regentes verkondigt... Wordt deel van een wereld vol van magie en machtsstrijd en ontdek haar rijke geschiedenis en eeuwenoude geheimen. Vecht tegen fantastische wezens en machtige legers en word zelf een legende in Quon! Quon is Games-N-Stuffs oudste High-Fantasy evenement dat toegankelijk is voor zowel beginnende als gevorderde Levend Rollenspelers.

Quon in 2017: 
Quon 25 ----------12 t/m 14 mei
Quon 26 ----------20 t/m 22 oktober

terra X

LARP Event Terra X
Aantal deelnemers: +/- 225
Leeftijd: 16+

Op allerlei manieren wordt je geholpen om diep ondergedompeld te raken in de vervallen wereld van dwergenkoningin Boï, haar raadgever Greher en haar rivaal, de elf Enûmatil. Een wereld waarin de magie op haar retour lijkt en waar dodelijke vijanden zich roeren. Afzichtelijke misvormden die besmet zijn door het geheimzinnige Gif, wrede kannibalen en de nietsontziende legioenen van het Licht. Allemaal hebben ze hun redenen om op te trekken naar Boïs Mijn. Een wereld waarin de scheidslijn tussen goed en kwaad niet altijd is wat het lijkt... In deze setting komen veel elementen echt tot leven; ambachten, voedselschaarste en een eigen munt eenheid.

Terra X in 2017: 30 juni t/m 2 juli 


banner kidslarp2017 tekst

Wisselwoud (KidsLARP)
Aantal deelnemers: +/- 150 (kids + figuranten)
Leeftijd: 6+, gemiddelde leeftijd 8 – 12 jaar

Kom naar Wisselwoud! 
De nieuwe KidsLARP reeks voor 6 tot 15 jarigen. We zijn hierbij een samenwerking aangegaan met verhalen- en kinder boekenschrijver Thijs Goverde die de hele wereld van Wisselwoud heeft bedacht en hier ook een kinderboeken reeks op gaat baseren. Op deze manier kan de avontuurlijke wereld van Wisselwoud ook thuis beleefd worden. Wisselwoud is een geheimzinnige plek in de bossen van Middeleeuws Nederland, waar de meest bijzondere, getalenteerde, dappere kinderen ter wereld als door een wonderlijk toeval allemaal belanden. Want hier veranderen kinderen in helden. Hier leren ze vechten van de beste zwaardkunstenaars, toveren van de geleerdste magiërs, genezen van de kundigste heelmeesters... en dat is wel nodig ook! Want in het Wisselwoud zwerven vele wezens rond, en niet allemaal hebben ze goede bedoelingen. Er zijn hier vele raadsels op te lossen, schatten te vinden en gevaren te overwinnen. En af en toe – je raadt het misschien al – moet de wereld worden gered. Maar ook het dagelijks leven in het middeleeuwse dorpje Wisseling stelt zijn eisen. Pottenbakken, smeden, kruiden leren kennen, voedsel bereiden... het moet allemaal gebeuren. Ben jij zo'n kind, dat houdt van zwaardvechten, toveren, struinen door het bos, met je handen en je hoofd tegelijk bezig zijn? Zo'n kind dat niet snel iets raar vindt, houdt van een beetje spanning, en humor heeft? Dan is het Wisselwoud de plek voor jou!

KidsLARP in 2017:


Wisselwoud I - 12 maart
Wisselwoud II - 11 juni
Wisselwoud III - 24 september
Wisselwoud IV - 29 oktober


banner kentering 2016 tekst
WinterLARP De Kentering
Aantal deelnemers: +/-75
Leeftijd: 16+

In 2017 zal er géén Kentering zijn. In 2018 zal de Kentering terugkeren met een nieuwe editie van deze 18+ LARP waarin rollenspel, intrige en politiek centraal staan. Een wereld die geregeerd wordt door adellijke huizen, de geestelijken van de synode en het koningshuis. Allen in een constante machtsstrijd verwikkeld. Maar onder de oppervlakte borrelt het, er hangt iets in de lucht; verandering. Zijn de burgers, die onder het juk van de machtigen leven, in staat het tij te doen keren? Vanaf 2018 zal de Kentering niet meer door Games-N-Stuff georganiseerd worden maar door twee vrijwilligers vanuit onze organisatie. Daarom vind je alle informatie omtrent de kentering vanaf heden op: http://www.dekenteringlarp.nl/

 
14666065 1155229694557347 3371861760589832957 n
 
Fanatic 2016: wat is er te doen?
Fanatic 2016


Fanatic Logo staand klein
De Fanatic is Games-N- Stuff's eigen spellen evenement! Een feestje voor ons en onze klanten met aandacht voor alle spellen en hobby's die we dagelijks in de winkel spelen. Op de Fanatic kun je meedoen aan toernooien en volop andere activiteiten voor jong en oud. Ook is er een winkeltje, bekijk hier een overzicht van de AANBIEDINGEN!

Datum Fanatic:
27 November 2016
Locatie: Kerk aan de Bisschop Willebrandlaan 32, Zwolle
Gratis toegang voor bezoekers!


Toernooien (vooraf inschrijven)

Bolt Action Team Toernooi - Inschrijven
Het aantal punten nog in afwachting, afhankelijk van de nieuwe editie (Second Edition). Een Bolt Action team toernooi waarbij één team tegen een ander team een WWII scenario speelt.

IMG 1424The 9th Age toernooi, single player - Inschrijven
Een oud spel in een nieuw jasje, deze dag spelen we 3 scenario's met een kleine twist. De punten zijn we nog aan het overleggen wat past binnen de tijd die we deze dag hebben.

Pokemon toernooi, standard format - Inschrijven
Bij het Pokémon kaartspel ben je een Pokémon trainer en ga je je tegenstander proberen te verslaan door slimme en handige Pokémons te spelen. Je speelt met je eigen 60 kaarten deck.

Magic 2-Headed Giant sealed deck - Inschrijven
Dit is een Magic kaartspel toernooi waarbij je als team van 2 personen speelt tegen andere teams van 2 personen. Je moet dus als team goed samenwerken om de tegenstander te verslaan. Je krijgt per team een stapeltje boosters om ter plekke je deck mee te maken. Dit is bij uitstek het toernooi om als ervaren speler een nieuwe/onervaren speler mee te nemen.

Magic Commander Toernooi - Inschrijven
Kom met jouw beste of leukste commander deck langs en speel mee met het toernooi. Dit is een casual multiplayer toernooi waarbij het spelen belangrijker is dan andere spelers uitschakelen. Je speelt tegen niet één, maar meerdere tegenstanders tegelijk.

Cardfight Vanguard Single toernooi - Inschrijven

Andere activiteiten (niet vooraf inschrijven)


Magic Side Events
Als je je niet van te voren kunt opgeven voor een Magic toernooi, kun je ter plekke ook nog meedoen met dit populaire kaartspel. We zullen op de Fanatic enkele side events organiseren zoals drafts en andere leuke activiteiten. Sommige kosten geld andere zin gratis. Er zijn verder demonstraties en er kan ook vrij gespeeld en geruild worden.

Demontraties van de volgende spellen! (gratis)
Frostgrave, Bolt Action, Beyond the Gates of Antares, Infinity, Megatank Battle en verschillende bordspellen. Altijd al eens willen spelen of proberen dan heb je daar nu de hele dag de tijd voor.

Schilderwedstrijd (gratis)
Neem je mooiste model/ unit / voertuig mee en win een leuke prijs! Categorie: tot 12 jaar en 12 jaar en ouder.

schilderen fanatic10Schilderdemo en eigen mini schilderen (gratis)
Kom schilderen aan onze schildertafel en leer trucs van ervaren schilders.

D&Date (gratis)
Ontmoet andere Dungeons & Dragons spelers en wordt gematched met een Dungeon master die bij je past!

D&D one shot (gratis)
De hele dag door zullen er tafels beschikbaar zijn om de nieuwe editie van Dungeons & Dragons uit te proberen.

Workshop Rollenspel voor LARP (Gratis)
Neem deel aan een leuke, handige workshop rollenspel. Bij de workshop zal je worden geleerd hoe je in-spel conversatie's kan voeren, je karakter goed neerzet en hoe te improviseren op situaties.

Historisch zwaardvechten en Arena (gratis)
Op gezette tijden een gaaf gevecht door ervaren HEMA beoefenaars (Historical European Martial Art). Ook zal er een arena aanwezig zijn waarbij je tegen de zwaardmeesters kan sparren, en ze de fijne kneepjes van het zwaardvechten laten zien. Geschikt voor alle leeftijden.

Veilingen
Onze Facebook veilingen, maar dan live. Komt dat zien en bied mee!


Verder

Winkeltje vol met coole LARP, wargames en cardgames spulletjes en aanbiedingen

Lounge ruimte met drankjes en eigen gemaakte biologische hapjes

Locatie: Young Ones theater, kerkgebouw aan de Bisschop Willebrandlaan 32 (naast Aldi)!


Theater-Young-Onses-lokatie-


 

 
Fanatic in 2016
Fanatic 2016
Friday, 26 August 2016 12:56
Goed nieuws voor alle LARPers, Wargamers, cardgamers en bordspelfanaten. Na een veels te lange pauze zullen we weer in 2016 een fanatic organiseren. Een dag gevuld met activiteiten, bezienswaardigheden en alle ruimte om je hobby uit te oefenen of te ontdekken. Naarmate de datum van het evenement dichterbij komt zullen we via facebook en onze website de details met jullie delen. Hieronder kan je al lezen waar en wanneer we de Fanatic laten plaats vinden.

Tromgeroffel!

De fanatic is op zondag 27 november 2016. We mogen gebruik maken van de theaterruimtes van The Young ones (https://www.theateryoungones.nl/).
Wil je op de hoogte blijven? Word dan lid van onze fanatic facebookgroep. Die vind je hier. 
14441035 1141102359288023 1211839721933378835 n
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 14

Jouw hobby, word lid!

larp groep
wargames groep
magic groep