Direct naar Ticketshop

ticketshopGames-N-Stuff Ticketshop 

***Lees deze rode tekst eerst***

Onze ticketshop verwerkt momenteel GEEN Ideal betalingen! Heb je een PayPal account? Dan kun je zonder problemen tickets bestellen via de ticketshop, scroll dan naar beneden. 

Wil je tickets bestellen en met bank betalen, mail dan naar: shop@gamesnstuff.com.

Zet in je mail op welke naam je tickets wilt bestellen met de naam van het evenement erbij. Je betaalt je ticket(s) dan via bankoverschijving en ontvangt ze daarna in je mailbox. 

----------------------------------------------------------------------

Je kunt hier voor al onze evenementen toegangsbewijzen kopen.  Klik op het evenement van jou interesse, vervolgens kun je deze in het winkelwagentje plaatsen. Als je klaar bent met tickets selecteren, dan kun je deze bestellen. Om tickets te ontvangen moet je vooraf betalen, dit kan via Ideal of Paypal. De ticketshop verwijst je naar de betaalwijze van jou keuze.


Toegangsbewijs
- Na betaling ontvang je je toegangsbewijs als PDF in je mailbox. Als je meerdere tickets hebt besteld, dan ontvang je deze onder elkaar in één PDF. De barcode op je ticket is je toegangscode. Neem een uitgeprinte ticket of de ticket op je smartphone mee naar het evenement. 
Voor vragen over de ticketshop, kun je mailen naar shop@gamesnstuff.com of bellen naar 038-8889033.

Belangrijk! Gebruik geen leestekens bij het invullen van je NAAM, dan komt de bestelling niet door (leestekens in e-mailadres mag wel).

(Login voor GNS crew)